Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Μια από τις πιο αγαπημένες μου συνταγές, για να φτιάξουμε τις σαρδέλες, ή και το γαύρο μας. Βρασμένες μέσα στη σάλτσα και όχι απλά σκεπασμένες μ᾿ αυτή,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΓαρίδες σαγανάκι Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 5’, Χρόνος ψησίματος: 50’, Κόστος: 15 € ΥΛΙΚΑ : 1 κιλό γαρίδες 6 ντομάτες ώριμες σε σάλτσα 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: foodtrails.grΔιαδικασία Οι κατεψυγμένες σουπιές είναι συνήθως καθαρισμένες. Μάλιστα, στην αγορά θα βρούμε και κατεψυγμένες σουπιές με το μελάνι τους σε ξεχωριστό σακουλάκι[...]
Πηγή: gastronomos.grγλώσσα μοσχαρίσια με σάλτσα μουστάρδας by pandespani Μοσχαρίσια γλώσσα: μιλάμε για τη γλώσσα της αγελάδας που έχει υπάρξει ως φαγώσιμη από πολύ παλιά, από τότε[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 500 γρ. γαρίδες καθαρισμένες 1/2 φλιτζ, καρότα κομμένα σε σπιρτόξυλα 1/2 φλιτζ. σέλερι κομμένο σε λεπτές φέτες 1/2φίτζ. κρεμμυδάκια[...]
Πηγή: yumyum.grυλικα 12 μπαρμπουνια μετρια 2 κρεμμυδια 3 ντοματες ωριμες 1 κ γ δεντρολιβανο 1 φυλλο δαφνης λιγα κλωναρια μαιντανο 1 φλυτζ λαδι 1\2 φλυτζ,αλευρι λαδι για[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr100 γρ. σολομό 100 γρ. γλώσσα φιλέτο 1 κλωνάρι μαϊντανό 1 κλωνάρι άνηθο 1 κλωνάρι βασιλικό και φύλλα δεντρολίβανο πολύ ψιλοκομμένα Ελαιόλαδο 3 κουταλιές αλάτι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜεζές για την παρέα έξι ατόμων ή κανονικό φαγητό για να χορτάσουν τρεις; Εσείς αποφασίζετε. Ό,τι κι αν αποφασίσετε, μην παραλείψετε επ' ουδενί το καλό[...]
Πηγή: bostanistas.grαπό την κ. Σοφία Μούτσου - τ. Δήμαρχο Στυρέων Για να κάνουμε ψάρι στιφάδο χρειαζόμαστε μεγάλα πελαγίσια ψάρια όπως κέφαλους, συναγρίδες, ροφούς, στείρες κ.α.[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -4 καραβίδες καθαρισμένες -2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες -3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο -1/4 κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι -2 κλωνάρια φρέσκο[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΟ κρανιός είναι ένα ψάρι που το γνωρίσαμε μόλις τα τελευταία χρόνια, αλλά το συναντάμε όλο και πιο συχνά στην αγορά, γιατί πρόσφατα άρχισε να παράγεται σε[...]
Πηγή: caruso.grΠαραδοσιακή συνταγή από την Αλόννησο (Κατίνα Θεοδώρου) Η Μαρινάτα είναι μια μέθοδος την οποία χρησιμοποιούμε για να αλλάξει η γεύση των τηγανιτών ψαριών[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.gr