Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 55 συνταγές
Οι φρεσκοπαστωμένες παπαλίνες ήταν ο πιο εντυπωσιακός ουζομεζές που ανακάλυψα φέτος το καλοκαίρι στη Λέσβο, καλεσμένος στο υπέροχο Lesvos Food Fest.[...]
Πηγή: caruso.grΣυμιακό γαριδάκι, μικρό στο μάτι, εξαιρετικό στη γεύση! Ότι πιο νόστιμο έχεις φάει σε γαρίδα! Θυμάσαι πως καταβρόχθιζες το τυρογαριδάκια όταν ήσουν παιδί?[...]
Πηγή: magiacook.gr1 κιλό μαρίδα 1/2 φλ αλεύρι 1/2 φλ σιμιγδάλι ψιλό Αλάτι 4-5 μεγάλες πατάτες Πάπρικα γλυκιά αλάτι ρίγανη Ελαιόλαδο Οδηγίες Για την πατατοσαλάτα,ξεφλουδίζουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ. σπαγγέτι 4 σκ. σκόρδο χοντροκομμένο 1 πιπερίτσα (τσίλι) ψιλοκομμένη 12 ντοματίνια πλυμένα και κομμένα στη μέση 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1/4 φλ. λευκό ξηρό[...]
Πηγή: argiro.grΣαβόρο ή σαβούρα, λέγονται όλες οι σάλτσες που περιχύνονται σε κάποιο φαγητό και πιθανότατα το όνομα, να προέρχεται από το λατινικό savor που σημαίνει νόστιμο.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣυστατικά 250γρ.πένες ή άλλο κοντό ζυμαρικό της αρεσκείας μας 1κρεμμύδι ψιλ/νο 10ελιές Καλαμών ,χωρίς κουκούτσι και ψιλ/νες 1κ.σ.κάππαρη 1/2ματσάκι μαϊντανό[...]
Πηγή: zannetcooks.comΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤι προσέχουμε σε ένα ψάρι Τα μάτια του πρέπει να γυαλίζουν, να είναι καθαρά και να είναι εξογκωμένα. Το να μην είναι θολά δεν είναι και απαραίτητος κανόνας ότι[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr225 γρ. φετουτσίνι 30 ml ελαιόλαδο 110 γρ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι 3 σκελίδες σκόρδο στουμπηγμένες 20 γρ. φρεσκοτριμένη παρμεζάνα το χυμό ενός λεμονιού 105 γρ.[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤα τηγανητά φρέσκα ψάρια των Ελληνικών θαλασσών, μικρά ή μεγάλα, είναι ένα από τα πιο νόστιμα και αγαπημένα καλοκαιρινά πιάτα. Σερβίρονται παντού: στις[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο έχω δηλώσει πολλές φορές ότι δεν έχω μαγειρέψει πολύ ψάρι στη ζωή μου, παρόλο που μου αρέσει. Δεν μου αρέσουν όλα το ίδιο, αλλά υπάρχουν μερικά, στα οποία[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr100 γρ. ρόκα 50 γρ. μπέικον 3 φιλέτα σαρδέλας 400 γρ. ντομάτες κοκτέιλ 4 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 σκελίδες σκόρδο 350 γρ. φιλέτο σολομού χωρίς την πέτσα 2 κ.σ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά για 4 άτομα 1 κιλό ψάρια για τηγάνι (γόπες ή σαρδέλα) 2 κουταλιές ξύδι 2 σκελίδες σκόρδο 4 κουτ σούπας πετιμέζι 3 κουταλιές αλεύρι 3 κουταλιές λάδι 1[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΑυτή την συνταγή την κάνω χρόνια (την έμαθα από το μάγειρα στην ψαροταβέρνα που δούλευα πριν 10 χρόνια). Πιστέψτε με, είναι υπέροχη. Υλικά Βάτος – σαρδέλα –[...]
Πηγή: greekmasa.gr