Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
ΥΛΙΚΑ 1 κιλό φιλέτο ψαριού (γλώσσα ή παγκάσιους) ξεπάγωτο, 1 κιλό (3-4) πατάτες, 2 κουταλάκια ζωμό λαχανικών σε κόκκους, 7 κουταλιές ελαιόλαδο, 6 κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΣκορδαλιά με ψωμί Η σκορδαλιά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ελληνικά παραδοσιακά εδέσματα, συνοδευτικό ψαριών όπως ο μπακαλιάρος, γαλέος, αλλά και λαχανικών.[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.gr1 κιλό κολιό 300 γρ. γαλέτα 1 πορτοκάλι λίγο κουρκουμά λίγο θαλασσινό αλάτι λίγο αλεύρι 500 γρ. αλμύρα (ή γλιστρίδα) 1 κρεμμύδι φρέσκο 80 γρ. αμύγδαλο ψίχα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook400 γραμμάρια καβουρόψιχα 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα 6 γαλέτες 1 αυγό χτυπημένο 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα 2[...]
Πηγή: sidagi.grΗ κυρία Αθηνά, η μητέρα μου, ανήκε στην κατηγορία των γυναικών που μισούν το καθημερινό μαγείρεμα και έχουν τη δυνατότητα να το αποφύγουν. Στην κουζίνα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ μαφινίαση δεν σταματά! Η αλήθεια είναι πως είμαι απο αυτούς που δεν φοβούνται το τηγάνι όμως κάποιες φορές με ενοχλεί πολύ στη γεύση το τηγανισμένο λάδι .[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr