Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Υλικά: 1 1/2 ή 200 γρ. κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κούπα ή 80 γρ. αλεύρι αραβοσίτου (καλαμποκάλευρο) 4 κ.σ. καστανή ζάχαρη ζαχαροκάλαμου 1/2 - 1 κ.γ.[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr200 γρ. φρέσκο γάλα 650 γρ. φέτα σκληρή, μετρίως αλμυρή 1 κοφτό κουτ. γλυκού μαστίχα κοπανισμένη σε σκόνη (ή 3-4 σταγόνες μαστιχέλαιο, που βρίσκουμε στα[...]
Πηγή: gastronomos.grΤο Παξιμάδι είναι ο αρχαιοελληνικός Διπυρίτης ή Δίπυρος Άρτος (δις εις την πυράν) πήρε το όνομά του από τον Πάξαμο, λόγιο ή αρτοποιό του 1ου μ. Χ. αιώνα από τη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr1 Μπακαλιάρο γύρω στα 3 κιλά φιλεταρισμένο και ξεκοκαλισμένο. 1 κιλό αλάτι χοντρό Για το κουρκούτι 150 γρ. αλεύρι 75 γρ. corn flour 30 γρ. baking powder 330[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈνα πολύ ωραίο γλυκό που θα "μιλήσει" στη γλώσσα σας. Παρ᾿ όλο που φαίνεται δύσκολο, είναι πολύ εύκολο και γρήγορο, ενώ είναι σίγουρο, ότι θα εκπλαγείτε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr...έτσι την βάφτισα ,γιατί τότε την κάνω,της ταιριάζει, άλλωστε,νομίζω, λόγω ροδιού. Σας τη βάζω από τώρα,γιατί αν όλα πάνε καλά τότε θα σας στέλνω[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣυνέχεια στις δραστηριότητες της Νάξου. Στο κτήμα της Ιωάννας υπάρχουν ελιές για λάδι ελιές Καλαμών και ελιές Αμφίσσης. Σε αυτή τη φάση έτοιμες ήταν οι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα!! Καλοκαίρι, ουζάκι, κρύα μπύρα, παρεούλα και βεράντα πάνε όλα μαζί ειδικά στη χώρα μας. Εξάλλου, ο ήλιος, η θάλασσα, η ζέστη και τα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για την ουρά βοδιού Ουρά βοδιού Κάρδαμο Σκόρδο Κρεμμύδι Μαστίχα Χίου Λάδι Αλάτι Φύλλα δάφνης Βούτυρο Για τις μπάμιες Μπάμιες Αλάτι [...]
Πηγή: megatv.com/cookΚαλημέρα και καλή εβδομάδα!! Καλοκαίρι, ουζάκι, κρύα μπύρα, παρεούλα και βεράντα πάνε όλα μαζί ειδικά στη χώρα μας. Εξάλλου, ο ήλιος, η θάλασσα, η ζέστη και τα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠοικίλα χόρτα τσιγαριαστά ή τσιγαριστά, με ελαιόλαδο, μυρωδικά και ντομάτα, πιάτο της καθημερινής κουζίνας πολλών ελληνικών τόπων και από αυτά που εξυμνούν[...]
Πηγή: pandespani.com4 μέτρια κολοκυθάκια (γύρω στα 750 με 800 γραμμάρια) 3-4 κ.σ. καλό, παρθένο ελαιόλαδο 500 ml πολτό (passata) ντομάτας 0.5 κρεμμύδι 150 γρ από κάποιο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓλυκές πιπεριές γεμιστές με ζυμαρικά Πολλά πιάτα της ιταλικής κουζίνας φωτίζουν οι κόκκινες και οι κιτρινόχρωμες πιπεριές. Στο νότο μάλιστα, οι γλυκές πιπεριές[...]
Πηγή: pandespani.comΟι ομελέτες φούρνου μ’ αρέσουν γιατί μπορώ να αυτοσχεδιάζω προσθέτοντας κάθε φορά τα υλικά που προτιμώ. Ακόμα σερβίρονται εύκολα και δεν έχω τον κίνδυνο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr