Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Από την κ. Σοφία Καλαμπαλίκη που μας δίνει την γνήσια και παραδοσιακή δυνατή σκορδαλιά από τους Ραπταίους Μεσοχωρίων Χρειαζόμαστε 1 κεφάλι σκόρδο μισό φλυτσάνι[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣυστατικά 700γρ.μπακαλιάρος ή άλλο ψάρι της αρεσκείας σας για τηγανητό Λάδι για τηγάνισμα Αλεύρι για το τηγάνισμα Αλατοπίπερο ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙΟΥ[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤι τίτλος κι' αυτός; Έχετε απόλυτο δίκιο να το σκεφτείτε αυτό, όσες και όσοι με διαβάζετε. Όμως η μπραντάδα , νομίζω πως είναι γνωστή σε όσους έχουν καταγωγή:[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΙδανικός μεζές, εξαιρετική γεύση για να συνδυαστεί στο τραπέζι μας με τη σπιτική Τυροκαυτερή, που είναι τόσο καυτερή όσο μας αρέσει. Συνοδεύουν την όρεξή μας[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤου Ευαγγελισμού μεθαύριο και στα τραπέζια μας θα πρωταγωνιστήσουν και πάλι ο μπακαλιάρος, η σκορδαλιά και οι παντζαροσαλάτες. Για το τραπέζι της 25ης[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΑ ΥΛΙΚΑ: 5-6 Μετριες πατατες 4 σκελιδες σκόρδο 2-3 κουταλιες της σουπας ξυδι 1 λεμονι το χυμο του Αλάτι-ασπρο πιπέρι 1 φλυτζανι ελαιόλαδο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΚάποτε δεν την έτρωγα καθόλου, τώρα είναι από τα πιο αγαπημένα όσπρια και ένα θαυμάσιο συνοδευτικό σε μπριζόλες ψητές, κεφτεδάκια , μαρίδα ή μπακαλιάρο στο[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΜάζεψε την παρέα και μύησέ την στην σωστή διατροφή! Ετοίμασε ψαράκι, πολλά λαχανικά και σέρβιρέ το πάνω σε τραγανή τορτίγια! Ένα τάκος με καλοκαιρινή[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΘυμάστε τον ελληνικό έργο με το συχωρεμένο το Θανάση Βέγγο, στο οποίο, αφού έχει φάει άφθονο σκόρδο, εξολοθρεύει με την ανάσα του τους εχθρούς, κραυγάζοντας[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 2 κουταλιές λάδι Λίγο πιπέρι 3⁄4 μπακαλιάρο παστό 2 ντομάτες κομμένες σε κύβους 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες Ελιές μαύρες 1⁄2 λεμόνι[...]
Πηγή: sidagi.gr1 αγγούρι 2 πράσινες πιπεριές 3 σκόρδα 2 ώριμες ντομάτες 1 μαρούλι 200 γρ. ξηρό μπακαλιάρο 100 γρ. μαύρες ελιές 3 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κουταλάκι ξίδι αλάτι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά 4-6 μέτριες π ατατες 2-3 σκελίδες σκόρδο ελαιόλαδο ξύδι αλάτι λίγο πιπέρι Εκτέλεση Βράζουμε τις πατάτες για 20 λεπτα περίπου , τις ελέγχουμε με ένα[...]
Πηγή: gefsieleftherias.blogspot.grΥλικά ντοματάκια βασιλικό αλεύρι μπακαλιάρο παστό, ξαρμυρισμένο κρεμμύδι φάβα (βρασμένη) αλάτι – πιπέρι ελαιόλαδο Εκτέλεση Ψιλοκόβουμε το[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤι χρειαζόμαστε: 10-12 μεγαλα εξωτερικα φυλλα μαρουλιου 1/2 - 2/3 φλιτζ. λαδι 1 μεγαλο κρμμυδι ψιλοκομμενο 2 φρεσκα κρεμμυδακια ψιλοκομμενα 1 φλιτζ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr