Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Ένας αγαπημένος καλοκαιρινός μεζές, δημοφιλής σε όλη τη χώρα. Προετοιμασία 20΄ Αναμονή 20΄ Μαγείρεμα περίπου 20΄ Υλικά για 16-18 μερίδες 1 κιλό[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΟ μπακαλιάρος σκορδαλιά είναι το δεύτερο παραθυράκι στο νόμο της Σαρακοστιανής νηστείας, η οποία είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια και αυστηρότητα που[...]
Πηγή: pandespani.com17/5/14 Ρώσικο πλοφ με ξερά φρούτα και αυγά η πρόταση μας σήμερα. Στην πραγματικότητα είναι ένα λατρεμένο πιάτο του Ουζμπεκιστάν αλλά γενικότερα ιδιαίτερα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΚουνουπίδι συνδυασμένο με νόστιμα υλικά, όπως τυριά, ζαμπόν, αμυγδαλόψιχα, με τελικό αποτέλεσμα ένα πιάτο Low Carb για όσους προτιμούν ή επιβάλλεται να[...]
Πηγή: kitchenstori.esυλικά 12 μεγάλα λευκά μανιτάρια (πολύ φρέσκα και σφιχτά) 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη (από κομμάτι) 50 γρ. αμυγδαλόψιχα σκόνη (αλεσμένη στο μούλτι) 50 γρ. αλεύρι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤην συνταγή την βρήκα σε βραζιλιάνικο site μαγειρικής. Περιέχει και μια σπιτική συνταγή για λιαστές ντομάτες, εγώ την έκανα όμως με βαζάκι από το σουπερ[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΤην συνταγή την βρήκα σε βραζιλιάνικο site μαγειρικής. Περιέχει και μια σπιτική συνταγή για λιαστές ντομάτες, εγώ την έκανα όμως με βαζάκι από το σουπερ[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΈνα ορεκτικό για για το ουζάκι σας. ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ 12 μεγάλα λευκά μανιτάρια (πολύ φρέσκα και σφιχτά) 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη (από[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grυλικά 12 μεγάλα λευκά μανιτάρια (πολύ φρέσκα και σφιχτά) 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη (από κομμάτι) 50 γρ. αμυγδαλόψιχα σκόνη (αλεσμένη στο μούλτι) 50 γρ. αλεύρι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami3/9/14 Γλυκοπατάτα γλυκιά σαλάτα με μύρτιλα. Η πιο γλυκιά,η πιο δροσερή, η πιο ζουμερή και τραγανή συγχρόνως σαλάτα που έχετε δοκιμάσει τον τελευταίο καιρό[...]
Πηγή: zannetcooks.com18/5/14 Παντζάρια και φρέσκα κρεμμύδια είναι πλέον στην εποχή τους και στο ZannetCooks είναι γνωστό ότι προτιμάμε πάντα φρέσκα εποχιακά υλικά, κάθε φορά που[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤα μαγιάτικα παντζάρια είναι τα αγαπημένα μου, μου φαίνονται πιο γλυκά και με πιο γεμάτη γεύση!! Αφού τα έβρασα στον ατμομάγειρα που χρησιμοποιώ πάλι τον[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΗ Afrodith Kxagia ΥΛΙΚΑ 1 φλ. ζάχαρη 1 λεμόνι το χυμό του 1 γιαούρτι πλήρες 1/2 φλ. βούτυρο μαλακό λιωμένο και κρύο ή σπορέλαιο 1-1/2 φλ. χοντρό σιμιγδάλι 3/4[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.gr