Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
Υλικά Συνταγής 15 πατάτες baby φρέσκες ελαιόλαδο άνθος αλατιού δεντρολίβανο ρίγανη Εκτέλεση Για τις τσακιστές πατάτες φούρνου, πλένουμε πρώτα τις μικρές[...]
Πηγή: xryses-syntages.grMaria Kyrimlidou ΥΛΙΚΑ 5 πατάτες μεγάλες κομμένες ψιλές στρογγυλές 1 καρότο μεγάλο ή 2 μικρά 500 γρ μανιτάρια 1 σκελίδα σκόρδο ρίγανη αλάτι πιπέρι δεντρολίβανο[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.gr4 μεγάλες πατάτες 1/4 φλ. τσαγ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. ψιλοκομμένο δεντρολίβανο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση 1. Ανάβουμε το γκριλ. Καθαρίζουμε και πλένουμε[...]
Πηγή: argiro.grΑν μου έλεγες πριν από ένα μήνα πως όχι μόνο θα φάω κουνουπίδι, αλλά θα γλείφω και τα δάχτυλά μου, θα σου έλεγα πως έχεις τρελαθεί! Κι όμως έγινε το θαύμα! Τα[...]
Πηγή: lookcooliageumata.blogspot.grΥλικά χοχλιοί:(σαλιγκάρια): μισό κιλό ελαιόλαδο για το τηγάνισμα αλάτι: 2-3 κουταλιές της σούπας ξύδι: 4-5 κουταλιές της σούπας δεντρολίβανο Εκτέλεση Βράζετε[...]
Πηγή: icookgreek.comΛΕΜΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΛΑΤΙ (ΤΟΥΡΣΙ) Τα λεμόνια διατηρημένα σε πυκνή άλμη, συχνά μαζί με προσθήκη αρωματικών, είναι ενα άρτυμα που προέρχεται κυρίως απο τις κουζίνες της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣαλάτα με ψητά παντζάρια Άτομα:2, Χρόνος προετοιμασίας:5’, Χρόνος ψησίματος: 2 ώρες, Κόστος: 3,00 € ΥΛΙΚΑ : 6 παντζάρια Αλάτι χοντρό Δεντρολίβανο (φρέσκο[...]
Πηγή: foodtrails.grΗ πιο νόστιμη συνταγή για την πρωτεΐνη της νηστείας Τα μανιτάρια –«τσι αμανίτους» που λέμε στην Κρήτη- τα αγαπάμε με όποιο τρόπο κι αν τα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠικαντικο,πεντανοστιμο με υπεροχα μυρωδικα και καλομαγειρεμενο χταποδακι,με πλουσια και δεμενη σαλτσα συνοδευεται υπεροχα με φαβα,που σιγουρα θα σας απογειωσει[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΜεγαλώσαμε με πατάτες ναξιώτικες, που θεωρούνταν κάποτε οι καλύτερες ελληνικές. Αργότερα βρήκα πολύ νόστιμες πατάτες -κανονικές και γλυκοπατάτες- στην[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (4-6 μερίδες) : 1 κιλό πατάτες 50 ml λάδι χυμός από 1 μέτριο λεμόνι 1 κουτ. της σούπας μουστάρδα 1 κύβο κνορ 100 ml νερό πιπέρι σκόρδο ρίγανη[...]
Πηγή: yumyum.gr400γρ μανιτάρια πλευροτους 50γρ κονιάκ 100γρ κρασί κόκκινο λίγο δεντρολίβανο λίγο άνηθο αλάτι και πιπέρι Βάζουμε μια σειρά μανιτάρια σε ένα μπολ ρίχνουμε λίγο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΕίναι Παραδοσιακή Κρητική Συνταγή Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό χοχλιούς αλάτι δενδρολίβανο 1 ποτήρι ξύδι 1 φλιτζάνι λάδι Έχουμε καθαρίσει τους χοχλιούς από μπροστά.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1 κιλο χοχλιους 1 ποτηρακι κοκκινο κρασι 1/2 ποτηρακι του κρασιου αλευρι (για ολες τις χρησεις) 1 ποτηρακι του κρασιου λαδι αλατι, πιπερι,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Υλικά για 1 δοχείο του 1 λίτρου 1 κιλό σκληρή φέτα κομμένη σε κύβους 1 κουταλιά της σούπας σιναπόσπορο (σπόροι μουστάρδας) 1 κουταλιά της σούπας σπόρους[...]
Πηγή: icookgreek.comΣαλάτα με ζυμαρικά Υλικά 1/2 κιλό βρασμένα ζυμαρικά 1 πιπεριά κομμένη μανιτάρια 1/4 φλυτζάνι λάδι 1/4 φλυτζάνι ξύδι 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο [...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά (Για 4 άτομα) ½ κιλό μανιτάρια πλευρώτους, 6 κουταλιές ελαιόλαδο, ½ φλ. λευκό ξηρό κρασί, ρίγανη, θυμάρι, δεντρολίβανο και μαντζουράνα, 2 σκελίδες[...]
Πηγή: xrysessyntages.com