Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Φέτος είπα να πειραματιστώ σε κάτι καινούριο. Τουρσί με πιπερίτσες πράσινες. Βοηθός ο μπαμπάς μου φυσικά. Για μπουκάλι 2 κιλών θα χρειαστούμε: Πιπερίτσες Νερό[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΜία σπέσιαλ πρόταση για εορταστικό τραπέζι, αλλά και λίγο μπελαλίδικη, διότι έχει κάποιο κόπο για την ετοιμασία της... Υλικά Μαρούλι Λάχανο κόκκινο [...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΗ βελούδινη, καπνιστή μελιτζανοσαλάτα με ταχίνι. Από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής, εθιστικά νόστιμη 'μπαμπαγκανούς', με μεστό άρωμα, γήινη γεύση και απόλυτα[...]
Πηγή: pandespani.comΕν καιρώ κρίσης...ποιο χταπόδι θα μου πεις? Και δίκιο θα χεις! Είμαι τυχερή γιατί αυτά εδώ τα έπιασε ο μπαμπάς μου! Καλή ψαριά και είπαμε να το γιορτάσουμε![...]
Πηγή: thasekanomagirisa.gr10/09/13 Όλο τον κόσμο τον πιάνει μια τάση να βγει απ’ το σπίτι την Άνοιξη , εμένα γιατί με έπιασε φθινοπωριάτικα, ένας θεός ξέρει. Δεν μπορώ να κάτσω σπίτι,[...]
Πηγή: zannetcooks.comΜεζές πρώτης τάξεως! Τα μεγάλα, φρέσκα μανιτάρια γίνονται πάντα μια αξεπέραστη λιχουδιά. Στο πατρικό μου μανιτάρια δεν τρώγαμε! Αν και ο μπαμπάκας μου σαν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔύσκολες εποχές ζούμε και πολλοί αναζητούν πληροφορίες του παρελθόντος που δύσκολα βρίσκονται. Στο παρακάτω άρθρο θα βρείτε έναν επικαιροποιημένο οδηγό για την[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΓια όσους δεν ξέρουν η αποξήρανσή τροφών είναι μια πολύ παλιά τεχνική, συντήρησης τροφών. Κατά την αποξήρανσή, αφαιρείτε το νερό/υγρασία που περιέχεται στην[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΜεζές πρώτης τάξεως! Τα μεγάλα, φρέσκα μανιτάρια γίνονται πάντα μια αξεπέραστη λιχουδιά. Στο πατρικό μου μανιτάρια δεν τρώγαμε! Αν και ο μπαμπάκας μου σαν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grσαλατικά χόρτα (για παράδειγμαγλυστιρίδα, iceberg, μαρούλι, ρόκα, φρέσκος κόλιανδρος ή ό,τι άλλο επιθυμείτε) 6-7 ντοματίνια ή 1 μικρή ντοματούλα λίγη κόκκινη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔύσκολες εποχές ζούμε και πολλοί αναζητούν πληροφορίες του παρελθόντος που δύσκολα βρίσκονται. Στο παρακάτω άρθρο θα βρείτε έναν επικαιροποιημένο οδηγό για[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr....ήταν το φαγητό που έπαιξε τις τελευταίες μέρες τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή μου. Όλα άρχισαν την προηγούμενη Τρίτη στο γραφείο όταν μετά από πολύ[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΕίναι γνωστή και πολυσυζητημένη σε τούτο εδώ το blog η αγάπη των κρητικών για τα χόρτα παντός είδους. Αγαπάμε τις πρασινάδες ωμές και βραστές και κάθε εποχή[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΔύσκολες εποχές ζούμε και πολλοί αναζητούν πληροφορίες του παρελθόντος που δύσκολα βρίσκονται. Στο παρακάτω άρθρο θα βρείτε έναν επικαιροποιημένο οδηγό για[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΜε μια σαλατούλα είπα να επανέλθω μετά τις διακοπές. Καλά φάγαμε καλά ήπιαμε, ας μαζευτούμε λίγο (χαχα, λέμε τώρα!!) Το πεπόνι με τη φέτα αρέσει πολύ στον[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΜε μια σαλατούλα είπα να επανέλθω μετά τις διακοπές. Καλά φάγαμε καλά ήπιαμε, ας μαζευτούμε λίγο (χαχα, λέμε τώρα!!) Το πεπόνι με τη φέτα αρέσει πολύ στον[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΟι Ασκορδουλάκοι, όπως τους λέμε στην Κρήτη είναι βολβοί όπως τα μικρά κρεμμύδια αλλά με έντονη πικρή γεύση. Θωρούνται από τους παλιούς φάρμακο για[...]
Πηγή: greekmasa.grΤα μεσημέρια του Σαββάτου κατεβαίνω συνήθως στο κέντρο της Αθήνας και στην αγορά γύρω από το Μοναστηράκι. Και σχεδόν πάντα η βόλτα στα μπαχαράδικα και στα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 1 συσκευασία Sharwood’s Tikka Masala Cooking Sauce 2 κουταλιές λάδι 1 φλ. φασολάκι κομμένο σε μικρά κομμάτια ½ φλ. μπαμπού κομμένο σε μικρά κομμάτια 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.com