Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
Υλικά: παξιμάδια λαδιού τοματίνια παπούλες μαϊντανός κάπαρη 2 αντσούγιες λιαστές τομάτες πουλ μπιμπέρ καπνιστή πάπρικα αγουρέλαιο ελιές θρούμπες φέτα ξυσμα[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΧταπόδι! Ο βασιλιάς των μεζέδων του Ελληνικού Καλοκαιριού μα και των Σαρακοστιανών Hμερών, με συνοδευτικό το ούζο κατ΄ εξοχήν!Εδώ προετοιμάστηκε για να γίνει[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη 800 γρ. αλεύρι 470 ml γάλα 60 ml ελαιόλαδο 50 γρ. βούτυρο 10 γρ. αλάτι 5 γρ. ζάχαρη 2 φακελάκια μαγιά Για τη γέμιση φουά γκρα [...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαθώς η μαύρη τρούφα πέφτει στην κοκοτιέρα με λαχανικά, τη μεταμορφώνει σε μαγική μαρμίτα, όπου μοσχομυρίζει το πιο αρωματικό γαστρονομικό ελιξίριο. Υλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά μανιτάρια ολόκληρα: 450 γρ. ελαιόλαδο: 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο (ή λάδι τρούφας): 3 κουταλιές της σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο: 1 μέτριο σκόρδο[...]
Πηγή: icookgreek.comΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Άτομα:4-6 , Χρόνος προετοιμασίας: 45 λεπτά , Χρόνος ψησίματος: 35’, Κόστος: 7 € ΥΛΙΚΑ : Για τη ζύμη μπριζέ[...]
Πηγή: foodtrails.grΚαλησπέρα σας! Πότε έφτασε η Μεγάλη Πέμπτη ούτε που το κατάλαβα! Λίγο η προετοιμασία των ημερών, λίγο κάποια ίωση που ταλαιπώρησε τη γιαγιά και τη μικρή μας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕίναι ορισμένες συνταγές που θα ήταν κρίμα να λείπουν από το blog μας. Είναι αγαπημένες πολλών γενεών και διαχρονικές. Μία απ' αυτές είναι και η ρώσικη σαλάτα,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟι γαρίδες σαγανάκι ήταν πάντοτε απ’ τους αγαπημένους μου μεζέδες σε ουζερί και ταβέρνες, αν και τις περισσότερες φορές με απογοήτευε το γεγονός ότι στο[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά μανιτάρια ολόκληρα 450 γρ. ελαιόλαδο 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο (ή λάδι τρούφας) 3 κουταλιές της σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο 80 γρ. σκόρδο[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά (για 4 άτομα) 200 γρ. αγκινάρες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους. 12 κάστανα. 200 γρ. κολοκύθα, κομμένη σε κύβους. 4 μελιτζάνες. 20 γρ. φρέσκια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαθώς η μαύρη τρούφα πέφτει στην κοκοτιέρα με λαχανικά, τη μεταμορφώνει σε μαγική μαρμίτα, όπου μοσχομυρίζει το πιο αρωματικό γαστρονομικό ελιξίριο. Υλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤη συνταγή αυτή την έχω φτιάξει ξανά & ξανά και μου φαίνεται delicious... Θα χρειαστούμε: - 1 κιλό πατάτες (αν είναι βιολογικές τόσο το καλύτερο) -1 ματσάκι[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΆλλο ένα φαγητάκι που ήθελα να φτιάξω και ποτέ δεν προλάβαινα να ασχοληθώ. Αγαπημένο ορεκτικό, ελαφρύ και λάιτ θα έλεγα, αν δεν τηγανιστεί. Εύκολο, γρήγορο,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥΛΙΚΑ 500 γρ. φάβα (λουβάνα) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη λάδι τρούφας 2 κουταλιές ελαιόλαδο κάπαρη λιαστές ντομάτες αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚαλησπέρα σας! Πότε έφτασε η Μεγάλη Πέμπτη ούτε που το κατάλαβα! Λίγο η προετοιμασία των ημερών, λίγο κάποια ίωση που ταλαιπώρησε τη γιαγιά και τη μικρή μας[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr