Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Μαυρομάτικα φασόλια σαλάτα ΓΙΑ 4-6 ΑΤΟΜΑ Υλικά 400 γρ. μαυρομάτικα φασόλια 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο ½ κ.σ. ρίγανη 4 αγγουράκια[...]
Πηγή: greekouzina.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜια εναλλακτική πρόταση για να σερβίρετε τη χωριάτικη σαλάτα ή τους ντάκους Μερικούς κρητικούς ντάκους ή κριθαρένια παξιμάδια 2-3 ντομάτες σε φέτες 1 αγγουρι[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚαλημέρα σας! Σκέφτομαι σήμερα να κάνω μια νοερή βόλτα, κάπου στην εξοχή, μακριά από το πολύβουο κέντρο της πόλης. Θέλετε να μου κάνετε παρέα;;; Ας κλείσουμε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαθώς η μαύρη τρούφα πέφτει στην κοκοτιέρα με λαχανικά, τη μεταμορφώνει σε μαγική μαρμίτα, όπου μοσχομυρίζει το πιο αρωματικό γαστρονομικό ελιξίριο. Υλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠατατοσαλάτα ένας γευστικός πειρασμός που μπορείτε να τον γευθείτε και σας κυρίως γεύμα. Συνταγή : Mime.Com Μερίδες : για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 6 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ. σ. ξίδι + 2 κ. γ. ξίδι με εστραγκόν 1 κ. σ φρέσκο μαϊντανό ψιλ/νο, 1/2 κ. σ. χυμός λεμονιού 1/2 κ. σ. μουστάρδα Dijon 3 φλ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΚαθώς η μαύρη τρούφα πέφτει στην κοκοτιέρα με λαχανικά, τη μεταμορφώνει σε μαγική μαρμίτα, όπου μοσχομυρίζει το πιο αρωματικό γαστρονομικό ελιξίριο. Υλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλημέρα σας! Σκέφτομαι σήμερα να κάνω μια νοερή βόλτα, κάπου στην εξοχή, μακριά από το πολύβουο κέντρο της πόλης. Θέλετε να μου κάνετε παρέα;;; Ας κλείσουμε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠιστή στο πνεύμα λιτότητας και μέτρου του navarino,η απόλυτα καλοκαιρνή (μετά τη χωριάτικη) σαλάτα...οπου,ενίοτε αλλάζοντας τον τόνο...και εμψυχώνει ως[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤα τελευταία κόκκινα αυγά τα καταναλώσαμε την προηγούμενη βδομάδα. Πού; Ιδού! Αν νομίζετε πως είναι ακόμη μια τάρτα στη σειρά κάνετε λάθος! Το βραστό αυγό στη[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grμαρούλι, (και ό,τι άλλο υπάρχει ντομάτα πιπεριές κόκκινη, πράσινη και κίτρινη αγγουράκι κρεμμύδι μανιτάρια sauce με: ηλιέλαιο ξύδι από κρασί εστραγκόν[...]
Πηγή: cooktherapy.gr425 γρ. στραγγισμένο τόνο κονσέρβα 3 σφιχτά αυγά ξεφλουδισμένα σε τέταρτα 3 ντομάτες ξεφλουδισμένες σε τέταρτα 50 γρ. αντζούγιες σε κονσέρβα,ξεβγαλμένες 12[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr