Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 97 συνταγές
Ένα κύριο γεύμα σαν το σημερινό απαιτεί και το κατάλληλο συνοδευτικό! Τι καλύτερο από το λεγόμενο "κόκκινο ρύζι"; Ουσιαστικά δεν είναι τίποτε άλλο από ρύζι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣήμερα το μενού περιελάμβανε μπριζόλες στη σχάρα! Τις είχαμε αρωματίσει με μπόλικα ανατολίτικα μπαχαρικά και οι μυρωδιές από τη σχάρα μας είχαν γεμίσει τη[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο Πάσχα είναι συνυφασμένο στη δική μας οικογένεια (όπως και στων περισσότερων άλλωστε) με μαγειρίτσα, αρνί στη σούβλα, κοκορέτσι, κόκκινα αβγά, αλλά και[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣήμερα το Κυριακάτικο μενού μας περιλαμβάνει μία συνταγή από τις πιο νόστιμες και ιδιαίτερες που έχουμε φτιάξει. Όμως είναι πολύ εύκολη στην παρασκευή, καθώς[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜερικές φορές μένουμε πραγματικά κατάπληκτοι με το πόσο νόστιμα φαγητά μπορούν να προκύψουν από ελάχιστα υλικά! Παράδειγμα το σημερινό μας πιάτο από το Μαρόκο.[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΘεωρούμε ότι τα σχόλια για το σημερινό μας πιάτο περιττεύουν! Μπορούμε απλώς να πούμε ότι είναι από τους αγαπημένους μας τρόπους να μαγειρεύουμε το κατσικάκι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ δηλωμένη προτίμησή μας στην ινδική κουζίνα μεταφράζεται μοιραία σε πολλές συνταγές από την τεράστια αυτή χώρα με την πλουσιότατη μαγειρική παράδοση. Σήμερα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ σημερινή συνταγή προέρχεται από το Μαρόκο. Πρόκειται για μια πιπεροσαλάτα που στο Μαρόκο φτιάχνεται με ντομάτα, μπαχαρικά και πράσινες πιπεριές, αλλά εμείς[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΉρθε επιτέλους το πλήρωμα του χρόνου να φτιάξουμε και το εθνικό φαγητό των Φιλιππίνων. Βαρύγδουπη δήλωση για ένα κατά τα άλλα ευκολότατο και πεντανόστιμο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣήμερα παρουσιάζουμε ένα φαγητό με προέλευση ανατολίτικη που έχει εξελιχθεί σε αγαπημένο φαγητό όλων των μερακλήδων κρεατοφάγων και δημοφιλές delivery![...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ πεσκανδρίτσα είναι ομολογουμένως ένα από τα ασχημότερα ψάρια που υπάρχουν! Παρόλη, όμως, την άσχημη εξωτερική της εμφάνιση είναι αναμφίβολα ένα από τα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΠριν 2-3 μέρες είχαμε την τύχη να μας δωρίσουν 2 φρέσκα αβγά χήνας! Δεν ξέρουμε από πού ακριβώς τα προμηθεύτηκαν αυτοί που μας τα έδωσαν, αλλά μια και δεν[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜια ξεχωριστή λιχουδιά σας έχουμε σήμερα! Έναν πρωτότυπο συνδυασμό με μοσχαράκι, μπύρα και γιαούρτι στην κατσαρόλα (με τα απαραίτητα μυρωδικά τους) τον οποίο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr"Γιουβέτσι με ψάρι; Τρώγεται;" Αυτή ήταν η αντίδραση όσων άκουσαν για τη σημερινή μας συνταγή! Κι όμως! Πρόκειται για μια απροσδόκητη παρασκευή, αλλά με[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο μενού μας σήμερα είχε σπιτικά κεμπάπ! Όμως αυτή τη φορά επιλέξαμε να διαφοροποιηθούμε και να τα φτιάξουμε χρησιμοποιώντας κιμά από φιλέτο κοτόπουλο. Όντας[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο απλούστατο (για πολλοστή φορά) πιάτο που παρουσιάζουμε σήμερα είναι απλά συγκλονιστικό! Χοιρινή σπάλα στο τηγάνι (ή στην κατσαρόλα - δεν έχει και τόση[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΚαλή χρονιά σε όλους! Μπήκε και το 2015 με μπόλικο κρύο, αλλά και δημιουργική διάθεση για περισσότερα και νοστιμότερα μαγειρέματα! Έτσι, λοιπόν, πρώτη συνταγή[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr14 Φεβρουαρίου σήμερα και για πολλούς είναι μέρα γιορτής. Η αλήθεια είναι ότι δε συμμεριζόμαστε την αντίληψη περί γιορτής ερωτευμένων μια φορά το χρόνο, αλλά[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΕπιστροφή σήμερα στην αγαπημένη μας ινδική κουζίνα, με μία πεντανόστιμη συνταγή από το Χαϊντεραμπάντ. Keema matar ή αλλιώς, κιμάς με αρακά όπως είναι η[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤη σημερινή συνταγή την είχαμε σταμπάρει εδώ και καιρό και θέλαμε να τη δοκιμάσουμε οπωσδήποτε! Πρόκειται για μια συνταγή από το Μαρόκο που κανονικά[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣυνήθως όταν χρειαζόμαστε ένα συνοδευτικό για τα κρέατα ή τα ψάρια που ψήνουμε στη σχάρα ή ακόμα και για ορισμένα φαγητά κατσαρόλας, φτιάχνουμε ένα απλό λευκό[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr