Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Έλαια και λίπη, λέγονται οι εστέρες λιπαρών οξέων με γλυκερόλη, οι οποίοι περιέχουν και μικρές ποσότητες άλλων λιποειδών. Προέρχονται από την επεξεργασία[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr2 κιλά μοσχαρι κιλοτο δυο κρεμμυδια ξερα μεγαλα δυο ή τρείς σκελιδες σκόδο ενα ποτηρακι κρασιού ελαιολαδο ενα ποτηρακι σογιελαιο για το τηγανισμα ενα ποτηρακι[...]
Πηγή: cooktherapy.grTι βάζουν σε burgers – κοτομπουκιές οι αλυσίδες fast food για να είναι… εθιστικά, φτηνά και ανθεκτικά. Έρευνα αποκαλύπτει ότι αυτά τα εστιατόρια[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΥλικά : 110 γρ. ξερά κεμπάπ σόγιας 750 γρ. αντίδια ή μαρούλια, ζωχούς κ.α. 5 μικρά πράσινα κρεμμυδάκια ή 3 μεγάλα ψιλοκομμένα 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι κομμένο σε[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΤι είναι το έμμεσο ψήσιμο; Να προτιμήσουμε μαρινάδα ή καρύκευμα; Ποιές είναι οι σωστές θερμοκρασίες για κάθε τύπο κρέατος; Τι πρέπει να προσέχουμε όταν ψήνουμε[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ σόγια, ή αλλιώς γλυκίνη η μαξ (glycine max), είναι ένα όσπριο, με καταγωγή από την Ανατολική Ασία, που χρησιμοποιείται πολλές χιλιάδες χρόνια στην Κίνα. Έχει[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΤα πρόσθετα τροφίμων είναι φυσικές ή συνθετικές ουσίες, που προστίθενται σκόπιμα στα τρόφιμα για να εκτελέσουν ορισμένες τεχνολογικές λειτουργίες. Η προσθήκη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΒιταμίνες που προστατεύουν και επιδιορθώνουν το DNA προστατεύοντάς μας από πλήθος ασθενειών και επιβραδύνοντας τη γήρανση τα κύτταρά μας έχουν μηχανισμούς[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΥλικά: 300 γρ. κεμπάπ 1 πράσο ή 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 φέτες από φρέσκο ανανά , κομμένο σε κυβάκια 1 κ.σ. ξίδι ρυζιού ή μηλόξιδο 1 κ.σ. σάλτσα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΑπό την Ελένη Παπακωνσταντίνου BA, CNP, RNCP Εάν έχετε ένα αγαπημένο πρόσωπο με σκλήρυνση κατά πλάκας [1], (όπως κι εγώ), θα αγαπήσετε αυτή την δημοσίευση.[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΟ χειμώνας φέρνει πάντα μαζί του τις συνήθεις ιώσεις, που απειλούν να μας «ρίξουν στο κρεβάτι» και φέτος, όπως συμβαίνει κάθε χρονιά, κατά μέσο όρο[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΓειά σας κορίτσια! (Αν και το καθυστερησα το συγκεκριμενο post /κανονικα επρεπε να το ανεβασω κυριακη) Το σημερινο θεμα δεν εχει να κανει με ομορφια αλλα με[...]
Πηγή: mitsakicherryblossom.blogspot.grΗ σόγια, ή αλλιώς γλυκίνη η μαξ (glycine max), είναι ένα όσπριο, με καταγωγή από την Ανατολική Ασία, που χρησιμοποιείται πολλές χιλιάδες χρόνια στην Κίνα. Έχει[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΗ σόγια, ή αλλιώς γλυκίνη η μαξ (glycine max), είναι ένα όσπριο, με καταγωγή από την Ανατολική Ασία, που χρησιμοποιείται πολλές χιλιάδες χρόνια στην Κίνα. Έχει[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΟι Κινέζοι αγαπάνε το ρύζι σκέτο, στον ατμό, αχνιστό και αφράτο. Στην Ευρώπη προτιμάμε το κινέζικο ρύζι τηγανητό, με το οποίο κακώς συνοδεύουμε το ξινόγλυκο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕνας εξωτικός τρόπος να σερβίρετε το μοσχαράκι, εύκολα και πεντανόστιμα. Φτάνει πια με τα κοκκινιστά! Τι χρειαζόμαστε: 600 γραμμ. μοσχαράκι κομμένο σε πολύ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τα επικίνδυνα πρόσθετα τροφίμων «Ε» ενημερώνει η Ένωση Καταναλωτών Βόλου τους πολίτες προκειμένου να ξέρουν τι να αποφεύγουν και τι να επιλέγουν[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr