Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 137 συνταγές
Αυτό το φαγητό είναι απλό και εύκολο στην παρασκευή αλλά συγχρόνως πολύ νόστιμο. Ιδανικό για να εντυπωσιάσεις τους φίλους σου που έχεις προσκαλέσει σε δείπνο[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΣτα μέσα της δεκαετίας του 60 ήταν μόδα στα επίσημα τραπέζια μας να γαρνίρεται το πιλάφι με ψιλοκομμένα συκωτάκια από κότα ή αρνάκι ή κατσικάκι ή μοσχάρι. Η[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr1 κιλό πατάτες 2 πράσα 5 συκωτάκια κομμένα 250 ml κρέμα γάλακτος 30 γραμμάρια βούτυρο Αλάτι Μαύρο πιπέρι Εκτέλεση Ιδιαίτερη γεύση για το γιορτινό τραπέζι![...]
Πηγή: sidagi.grΓια την γαλοπούλα, θα πρέπει να ακολουθούνται κάποιοι κανόνες ώστε το αποτέλεσμα να είναι εκτός από νόστιμο και βέβαιο! Σας δίνω λοιπόν όλες τις απαραίτητες[...]
Πηγή: funkycook.grΗ χήνα είναι το αρχέτυπο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στο δυτικό κόσμο από τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά την έλευση της γαλοπούλας από τον νέο κόσμο στην Ευρώπη το[...]
Πηγή: pandespani.com1 κατσικάκι 5 κιλά 1 μπόλια κατσικιού Αλάτι Πιπερι Λίγο Βούτυρο (νέα φυτινη) Για τη γέμιση 1 (400 gr) συκωταριά ψιλοκομμένη 10 φρέσκα κρεμμύδια 1 φλυτζάνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grFONDUE 1 4 αβγά 100 γρ. βούτυρο 250 γρ. τριμμένη γραβιέρα 1/2 ποτήρι άσπρο κρασί αλάτι πιπέρι Χτυπάω τα αβγά και τα ρίχνω σε κατσαρολάκι. Τα ψήνω σιγά σιγά[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.grΤις τελευταίες δυο-τρεις μέρες βρέχει ασταμάτητα και τα σχέδιά μας για ένα κυριακάτικο πρωϊνό βολτάροντας στην πόλη, κάνοντας ψώνια και πίνοντας καφέ[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥΛΙΚΑ Μια συκωταριά αρνιού ζεματισμένη 3 κ.σ. ελαιόλαδο 20 γρ. βούτυρο 1 κ.γ. αλεύρι 1 ποτήρι κόκκινο κρασί 100 γρ. Philadelphia 1 κ.γ. πελτέ τομάτας [...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ συνταγή αυτή είναι από το εστιατόριο "Πριγκηπονήσια" και δημοσιεύθηκε στο βιβλίο "72 Σεφ της Θεσσαλονίκης προτείνουν". Την έχω κάνει πολλές φορές σε τραπέζι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠηλιορείτικο Παραδοσιακό για το Πάσχα Υλικά 1 μπουτάκι αρνιού ξεκοκαλισμένο , και ανοιγμένο σαν μπριτζόλα , χωρίς να το κόψουμε σε μερίδες, προηγουμένως[...]
Πηγή: greekmasa.grΠέρασαν και τα φετινά Χριστούγεννα… Χρόνια Πολλά σε όλους, και ιδιαίτερα στους Μανόληδες, στις Χρυσούλες, στους Χρήστους, στις Χριστίνες και στους[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr