Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
To Cassoulet (κασουλέ), συγκαταλέγεται σύμφωνα με έρευνες, ανάμεσα στα 10 πιο δημοφιλή πιάτα των Γάλλων, μαθαίνω σε ένα βιβλίο του μεγάλου chef Paul Bocuse.[...]
Πηγή: caruso.grΗ σειρά με σύντομα βίντεο για τα μυστικά του ψήστη ξεκίνησε απ’ τα βασικά θέματα του ψησίματος που αναλύθηκαν σε προηγούμενο άρθρο που περιέλαβε τα επεισόδια[...]
Πηγή: caruso.grΌλοι αναζητάμε ιδέες για μαγειρεμένο φαγητό στην κατάψυξη . Πόσες φορές έχουμε πετάξει φαγητό μετά από ένα μεγάλο οικογενειακό τραπέζι; Πόσες φορές κατέφυγες[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΚάθε χρόνο, κυρίως αυτή την εποχή, παίρνω αρκετά μηνύματα από αγχωμένους φίλους και φίλες που κάνουν τη δίαιτα με επιτυχία και δεν ξέρουν πως να τη συνεχίσουν[...]
Πηγή: dukandiaita.blogspot.grΥλικά για τη συνταγή μας 500 γρ. αλεύρι σταρένιο για ψωμί η γ.χρ. μπλε 1 μαγιά ξηρή 1 1/2 ποτήρια χλιαρό νερό ή μισό-μισό με γάλα 1 κ.γλ. ζάχαρη η μέλι 1 κ.γλ.[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grπως μαγειρεύεται το χταπόδι – χταπόδι στη σχάρα Γιατί είναι σκληρό το χταπόδι; Και πως το συμπαθές και νόστιμο μαλάκιο γίνεται μαλακό; Θα το βράσετε σε νερό,[...]
Πηγή: pandespani.comΟι τερίν (terrine) πήραν το όνομά τους απ’ το ομώνυμο κεραμικό σκεύος στη Γαλλία και στην αυθεντική εκδοχή είναι ένα είδος πατέ με μικρά κομμάτια κρέατος που[...]
Πηγή: caruso.grμάγουλα μοσχαρίσια με Barolo Tα μάγουλα μοσχαρίσια ή βοδινά δεν είναι τα πραγματικά μάγουλα της αγελάδας ή του βοδιού. Αλλά ο μυς του μάγουλου του κεφαλιού του[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλώς ορίσατε στην πρώτη από τη σειρά δημοσιεύσεων "Back to Basics" ! Αφορμή για τις δημοσιεύσεις αυτές στάθηκε μιας φίλη αναγνώστρια, η οποία ζητούσε[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΚαλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο πετιμέζι, το παχύρρευστο σιρόπι που φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο, το βρίσκουμε σε περιοχές της Ελλάδας που παράγεται κρασί Για την Ιστορία O Αθήναιος[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grTα μοσχαρίσια ή βοδινά μάγουλα δεν είναι τα πραγματικά μάγουλα της αγελάδας ή του βοδιού, αλλά ο μυς του μάγουλου του κεφαλιού του ζώου, που είναι άπαχος[...]
Πηγή: pandespani.comΥΛΙΚΑ: 250 γρ. ψωμί του τόστ κομμάτια 4 σκελίδες σκόρδο 1 κ. γλυκού θυμάρι 1 κ. γλυκού πάπρικα γλυκιά 1 κ. γλυκού πιπέρι τριμμένο 1 κρεμμύδι 1 πιπεριά[...]
Πηγή: megatv.com/cookΖαμπόν αν Ασπίκ με μυρωδικά Υλικά 2½ φλυτζ. ζωμός κρέατος φτιαγμένος με 1 κύβο βοδινού ξηρό άσπρο κρασί αλάτι άσπρο πιπέρι λίγη ζάχαρη 1 ματσάκι μαϊντανός[...]
Πηγή: greekouzina.gr