Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 57 συνταγές
ΜΠΟΥΡΙΤΟΣ Burrito στα ισπανικά σημαίνει γαϊδουράκι. Τα μπουρίτος ή tacos de harina , είναι ένα απο τα κλασσικά της Μεξικάνικης αλλά και της Tex-Mex κουζίνας.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑπό την Άννα Ευθυμίου, Το πανάρισμα είναι στην ουσία η επικάλυψη φαγητών με αλεύρι, αυγό, φρυγανιά πριν από το τηγάνισμα. Αν έχετε βαρεθεί αυτό το συνηθισμένο[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίες1.500 γραμμ. μοσχάρι (ελιά ή χτένι σπάλας) κομμένο σε μπουκιές λίγο αλεύρι για το πανάρισμα 6 κ.σ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο με τη φλούδα του 2 ξερά[...]
Πηγή: argiro.gr1/2 δόση ζύμη πίτσας 1 φλ. τσαγιού σάλτσα ντομάτας 10 κεφτεδάκια από το χθεσινό τραπέζι 1 φλ. τσαγιού τριμμένη μοτσαρέλα 2 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα 1 φλ.[...]
Πηγή: argiro.groσομπούκο αλά Cipriani «Πενία τέχνας κατεργάζεται» και στην περίπτωση του οσομπούκο δημιουργεί γευστικά αριστουργήματα. Πάντα είχα έναν θαυμασμό για τα «λαϊκά»[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο ή ανάμικτο 1 κούπα κρεμμύδι τριμένο 2 μεγάλες φέτες παξιμάδι, μουλιασμένο και στραγγισμένο 2 αυγά 1/4 κούπας λάδι 1 κουταλιά[...]
Πηγή: cookingbook.grΣτην εποχή μας έχουμε συνηθίσει στην ιδέα της «ημερομηνίας λήξης» και θεωρούμε δεδομένο ότι όλα τα τρόφιμα, μετά από κάποιο διάστημα είναι «για[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΠρόκειται για μια Ιταλική νοστιμιά!Η πολέντα είναι ένα συνοδευτικό με βασικό συστατικό το καλαμποκάλευρο και υπάρχουν δυο τρόποι σερβιρίσματος.Ή σταματάμε στο[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΥλικά για 8-10 κομμάτια Ζύμη 260 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 180 γρ. καλαμποκάλευρο 1 κ. σ. βούτυρο 1-1,5 φλιτζάνι νερό 1 κ. γ. bakin powder μία πρέζα[...]
Πηγή: geusis.blogspot.grΗ Julia Child ξανακτυπά,,,!!!! Έχω αποφασίσει, μία φορά τουλάχιστον τον μήνα , να φτιάχνω μία συνταγή από το βιβλίο της,Mastering the Art of French[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΘέλετε αφράτη την ομελέτα σας; Προσθέστε 1 κ.γλ. σόδα φαγητού στο μίγμα των αυγών με το γάλα και χτυπήστε καλά να ενωθούν πριν τα ρίξετε στο τηγάνι. Γνωρίζετε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο φθινόπωρο έφτασε και σιγά σιγά οι μέρες θα είναι πιο δροσερές. Στο fEATness αγαπάμε ιδιαίτερα τις σούπες γιατί προσφέρουν θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό[...]
Πηγή: featness.gr/diet/recipiesΥλικά (4 άτομα) 4 χοιρινές μπριζόλες χωρίς λίπος 1 κ.γ ελαιόλαδο 1 κ.σ σάλτσα σόγιας 1 κ.γ μουστάρδα 1 κ.σ μαρμελάδα βερύκοκο ή πορτοκάλι 1/4 φλ. κρύο νερό 1[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΤα Σνίτσελ είναι η πιο δημοφιλής σπεσιαλιτέ των Γερμανών. Κατάλληλο κρέας για Σνίτσελ είναι το μοσχαρίσιο, καλά χτυπημένο, ή το στήθος κοτόπουλου ή το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕίναι ένα φαγητό που θα μπορούσες να σερβίρεις άνετα σε ένα κυριακάτικο τραπέζι! Το καλαμποκάλευρο θα δώσει ιδιαίτερη υφή και γεύση σε μια απολαυστική και[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html500 γρ μοσχαρίσιο κιμά 1 μέτριο κρεμμύδι ξερό 1 αυγό 1 φρέσκια ντομάτα 100 γρ. τριμμένη φρυγανιά Δυόσμος ψιλοκομμένος (κατά βούληση) Αλάτι, πιπέρι Μπούκοβο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο tacos είναι ένα παραδοσιακό μεξικάνικο πιάτο και αποτελείται από τορτίγιες, οι οποίες φτιάχνονται με καλαμποκάλευρο ή αλεύρι ολικής άλεσης, με γέμιση όπως[...]
Πηγή: featness.gr/diet/recipies