Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
Το καλοκαίρι, το μαγειρευτό χταπόδι του Μπέλλου το τρώμε ως μεζέ με το τσίπουρο ή το ούζο μας και τελειώνουμε σκουπίζοντας το πιατάκι με φρέσκο ψωμί και[...]
Πηγή: bostanistas.grΖυμαρικά: Μακαρόνια με απλή κόκκινη σάλτσα Μακαρόνια με κιμά Μακαρόνια με κόκορα Μακαρονάδα φούρνου με σαλάμι, λουκάνικο, ζαμπόν, σάλτσα και τυριά Μακαρονόπιτα[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΛίγο παλιότερα είχα γράψει, "Δεν έχω φάει ποτέ σε εστιατόριο με Michelin star κι έτσι δε μπορώ να σας πω τί γεύση έχει ένα πιάτο φτιαγμένο με αυτά τα πρότυπα".[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤα κοφτά ζυμαρικά γίνονται κι αυτά αναμειγνύοντας αλεύρι, ή σιμιγδάλι από αλεσμένο σκληρό σιτάρι και νερό, με ή χωρίς γάλα και αυγό, που ανακατεύεται μέχρι να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕννοιολογική προσέγγιση του όρου Η λέξη Νηστεία είναι σύνθετη από το αρνητικό μόριο "νη" και το ρήμα "εσθίω" και σημαίνει την εκούσια ή ακούσια αποχή από[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΚΟΛΠΑΚΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ !!!!!!!!!!! 1) Για να μη μαυρίσουν τα κρεμμύδια Πριν το σοτάρισμα ρίξτε αλάτι στο λάδι που ζεσταίνεται. 2) Δεν βράζει το κρέας; Αν το κρέας[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΣήμερα δεν έχει πρόβλεψη του εβδομαδιαίου μενού. Θα μου το επιτρέψετε αυτό, έτσι; Υπάρχει λόγος. Βλέπετε, η Καθαρά Δευτέρα ήταν μεγάλο γεγονός στο πατρικό μου.[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΧταπόδι το νόστιμο θαλασσινό, που επαγγελματίες και ερασιτέχνες ψαράδες το φέρνουν στην κουζίνα μας έτοιμο να το μαγειρέψουμε. Το θαλασσινό, που μαζί με τις[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤο ταξίδι όμως στην Μάνη, όπως ήταν φυσικό, είχε και τα γευστικά του δώρα. Η κουζίνα της Μάνης στηρίζεται στην τοπική της παραγωγή (αν και σήμερα υπάρχουν και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΈνα νηστίσιμο κυριακάτικο πιάτο! Το κυριακάτικο φαγητό ήταν ανέκαθεν ιεροτελεστία για την ελληνική οικογένεια. Πάντα ετοιμασμένο με περισσότερη φροντίδα από τα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΛίγο παλιότερα είχα γράψει, "Δεν έχω φάει ποτέ σε εστιατόριο με Michelin star κι έτσι δε μπορώ να σας πω τί γεύση έχει ένα πιάτο φτιαγμένο με αυτά τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ μητέρα μου λέει πως πήρα το ταλέντο για τη μαγειρική από τον παππού μου κι αυτό πάντα μου φέρνει ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη. Τον αγαπούσα πολύ τον[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ σχέση μου με τ' αβγά ήταν πάντα ταραχώδης. Είναι κάτι σαν σχέση αγάπης-μίσους, η οποία κρατάει πολλά χρόνια. Είχαμε τις καλές μας στιγμές (τα τηγανητά αβγά[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕπειδή είπαμε κρέατα φάγαμε αρκετά σήμερα θα σας δώσω συνταγή που μαγειρεύτηκε τις ημέρες της νηστείας αλλά που μπορεί να καταναλωθεί κι οποιοδήποτε άλλη[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΙούλιος "Λ όγω ζέστης απλοποιούμε τα φαγητά, οι μελιτζάνες και τα κολοκύθια είναι οι βασιλιάδες της κουζίνας, μαγειρεύονται σε όλες τις μορφές, παπουτσάκια,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗρθε η ώρα της! Απίστευτης νοστιμιάς πιτούλα, κατεξοχήν Αποκριάτικο, από τα πιο παραδοσιακά φαγάκια στην Κεφαλονιά (μαζί με την κρεατόπιτα, την χταποδόπιτα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΧ ωρίς λάδι ναι, χωρίς αλάτι όμως; Με το τέλος των Απόκρεω και με την Καθαρά Δευτέρα , ξεκινά η περίοδος νηστείας, για την προετοιμασία, κυρίως εσωτερική, για[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥπάρχουν κάποιες “λεπτομέρειες” που γαστρονομικά φέρνουν τα πάνω-κάτω σε κάποια πιάτα και σ’ αυτό το άρθρο, σε πολύ χαλαρή, καλοκαιρινή και ηδονιστική διάθεση[...]
Πηγή: caruso.gr