Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 κιλο κιμα μοσχαρισιο 2 μεγαλα κρεμμυδια 1/2 ματσακι μαιντανο 1/2 ματσακι δυοσμο 1 αυγο γαλετα τριμμενη αλατι,πιπερι,ριγανη λιγο ξυδι 1 λεμονι λιγη[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr500 γραμ. βοδινό κιμά 500 γραμ. χοιρινό κιμά 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 πράσο, μόνο το άσπρο μερος ψιλοκομμένο 1 καρότο τριμμένο 2 κουταλιές φινόκιο,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυνταγές για κουνέλι , όπως υποσχέθηκα στην Juanita. Σίγουρα υπάρχουν κι’ άλλες, αυτές όμως έχω προσωπικά καταγεγραμμένες στο ηλεκτρονικό μου αρχείο,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr