Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 70 συνταγές
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΟι εθνικές κουζίνες στις χώρες γύρω από τη Μεσόγειο χρησιμοποιούν τα ίδια περίπου υλικά: εποχικά λαχανικά, κάποιου είδους πάστα (κουσκούς, μακαρόνια,[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια πρώτη χρονιά φέτος η κυδωνιά μας έχει καρπούς! Δεν είναι εντυπωσιακά σε όψη τα πέντε κυδώνια μας, όπως του γείτονά μας, του Στάθη, αλλά ελπίζω να είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαιρό έχω να γράψω παρουσιάσω κάτι με κρέας... Ίσως γιατί δεν το έχω πάντα (εγώ προσωπικά) στις πρώτες μου προτεραιότητες, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grZωμός από μοσχαρίσια μάγουλα, κόκκινο τραχανά, μπούκοβο, σκορδόψωμο: Μόλις πιάσουν τα κρύα, αυτός ο ζωμός από μοσχαρίσια μάγουλα με τραχανά, σκορδόψωμο και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλησπέρα σας! Κρύο σήμερα και χιόνι όλη την ημέρα εδώ στη Θεσσαλονίκη!!! Πολλά σχολεία δεν λειτούργησαν και τα περισσότερα παιδάκια έμειναν μέσα στα σπίτια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grαυθεντικό οσομπούκο μιλανέζε με χρυσό κριθαράκι Έχετε βρεθεί σε τραπέζι που η κουβέντα φέρνει στο επίκεντρο το διάσημο πιάτο της Λομβαρδίας; Το οποίο βεβαίως,[...]
Πηγή: pandespani.comΤο Μαντί είναι ένα επίσημο φαγητό που το τρώγαμε την Αποκριά. Διαβάζω από δω κι από κει διάφορες συνταγές, με κιμάδες αρνίσιους, με κοκκινιστές σάλτσες και[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΜια εύκολη και πεντανόστιμη πίτα που έμαθα απ' τον παππού μου και όποτε την κάνω εξαφανίζεται! Μπορεί να φαγωθεί και ως κυρίως πιάτο με πράσινη σαλάτα. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι μια πεντανόστιμη πίτα με τέλεια γέμιση και φανταστικό φύλλο. Φτιάξτε τη και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας! Η συνταγή είναι από το πρωϊνό του ΑΝΤ1 και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚρύο!!!!καιρός για σούπα Οι φήμες λένε ότι την καλύτερη γίδα βραστή θα τη φάμε στο Ναύαρχο στον Κοσμά Κυνουρίας . Παρότι έχω πάει μέχρι εκεί αρκετές φορές δεν[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤο πιο διάσημο αλλαντικό του κόσμου! Εφευρέθηκε από τους Σουμέριους από το 3.000 π.Χ. όμως και οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πάρα πολύ καλά την νοστιμιά και[...]
Πηγή: greekmasa.grΚοκκινιστός τραχανάς για τις κρύες μέρες του χειμώνα!!! Τι χρειαζόμαστε: 3 ποτήρια του κρασιού τραχανά 2 μεγάλες ώριμες ντομάτες τριμμένες 3-4 κουταλιές της[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία από τις πιο νόστιμες και λαχταριστές πίτες που έχω φτιάξει! Είναι χορταστική, συνδυάζει πρωτεΐνες με χορταρικά και έχει πολλές φυτικές ίνες. Ένα πλήρες και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr