Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 144 συνταγές
Η ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.com…… ή αλλιώς Στιφάδο Φλαμανδίας. Με μεγάλη μας χαρά φιλοξενούμε σήμερα συνταγή της αγαπημένης μας φίλης Μαίρης , γνωστής στους περισσότερους ως[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grTα χτένια, χωρίς υπερβολή κοσμοπολίτικα μαλάκια αφού στην πράξη ζούνε σ’ όλους τους ωκεανούς και γαστρονομικά θεωρούνται vip στην κατηγορία τους,[...]
Πηγή: pandespani.comTα χτένια, χωρίς υπερβολή κοσμοπολίτικα μαλάκια αφού στην πράξη ζούνε σ’ όλους τους ωκεανούς και γαστρονομικά θεωρούνται vip στην κατηγορία τους,[...]
Πηγή: pandespani.comΟι Κινέζοι αγαπάνε το ρύζι σκέτο, στον ατμό, αχνιστό και αφράτο. Στην Ευρώπη προτιμάμε το κινέζικο ρύζι τηγανητό, με το οποίο κακώς συνοδεύουμε το ξινόγλυκο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 3 1/4 φλιτζάνια, περίπου) 1 κ.σ. φιστικέλαιο 1/4 του φλιτζ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.γλ. σκόρδο, πολύ ψιλοκομμένο 1 1/2 κ.σ. curry, σε σκόνη 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΝα' μαι ξανά εδώ. Επανήλθα. Και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μου στείλατε email, για τα γλυκά σας λόγια. Το εκτιμώ πραγματικά. Σας ευχαριστώ. Και ξέρετε[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚΑΛΟ ΜΗΝΑ να έχουμε!!!! Μαζί με τον καινούριο μήνα κι ένα κλασσικό αλλά νόστιμο φαγητό, γεμάτο άρωμα... το μοσχαράκι με αρακά που μπορεί να σταθεί σε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα Spring Rolls είναι πολύ δημοφιλή σε όλες τις χώρες της Ανατολικής και Νότιας Ασίας, όπως την Κίνα, την Ιαπωνία, την Ταιβάν, την Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΔύσκολη μέρα σήμερα αλλά αποζημιώθηκε με την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου Ασιατικής Κουζίνας σε γνωστό κατάστημα πώλησης πρώτων υλών για ασιατική μαγειρική.[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΕντάξει, ο Κυπραίος πάντα θα έχει τη σούβλα σε πρώτη και κύρια θέση στην καρδιά του (και στις φραγμένες του αρτηρίες). Αλλά τα τελευταία χρόνια πολλοί άρχισαν[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΤο βασικό χαρακτηριστικό της ταϊλανδέζικης κουζίνας είναι οι φλογερές "αποχρώσεις" του τσίλι -της καυτερής πιπεριάς-, οι οποίες ωστόσο, μπορούν να παραλλάξουν[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΣυνταγή ασιατικής προέλευσης, για τους λάτρεις της συγκεκριμένης κουζίνας...ελαφρύ και πεντανόστιμο! Τι χρειαζόμαστε: 500 γραμ. μοσχαρίσια σπάλα 2 σκελίδες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠικάντικο, νόστιμο και ξεχωριστό. Συνταγή Ν. Αφρικής. Τι χρειαζόμαστε: 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα 1,5κ. αρνί (μπροστινό) κομμένο σε[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 κιλά μοσχαρίσιες μπριζόλες (βγαλμένο όλο το πάχος) Σαμπάλ Μπατζάκ (διατίθεται σε μαγαζιά με τροφές Ανατολής) ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΡΙΝΑΤΑ: 1/2 φλιτζάνι ελαφριά[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ Για το κοτόπουλο Ελαιόλαδο 8 μπούτια κοτόπουλου Αλάτι Θυμάρι Πιπέρι Για τη σαλάτα 250 γρ. κτψ αρακά Ελαιόλαδο 1 πιπεριά Φλωρίνης ½ κρεμμύδι 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά (6-8 μερίδες) : 1,25 φλιτζάνι φιστίκια μακαντάμια 2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε 16 φέτες το καθένα 1,5 κουταλιά φρέσκο τζίντζερ κομμένο 1 φλιτζάνι[...]
Πηγή: yumyum.grΕπιστροφή σήμερα στην αγαπημένη μας ινδική κουζίνα, με μία πεντανόστιμη συνταγή από το Χαϊντεραμπάντ. Keema matar ή αλλιώς, κιμάς με αρακά όπως είναι η[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΚυριακή σήμερα και κατάλληλη μέρα για μια συνταγή χρονοβόρα μεν, αλλά καθόλου δύσκολη. Εκτός και επιλέξετε βόλτα, στην οποία περίπτωση φυσικά, θα σας[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr(photo: Κική Τριανταφύλλη) Μια φορά την εβδομάδα το μενού στο σπίτι μας περιλαμβάνει κοτόπουλο . Πότε «κινεζοφέρνει» ψιλοκομμένο με σάλτσα σόγιας[...]
Πηγή: bostanistas.grΧειμωνιάτικο πιάτο με τα όλα του. Και κοκκινιστό κρεατάκι και χόρτα εποχής για συνοδεία. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ κουζίνα της Πέπης μας είχε μια πολύ ωραία συνταγή για σολωμό πριν λίγες μέρες. Έχω ένα θέμα με τον σολωμό είναι η αλήθεια. Τον βρίσκω λίγο βαρύ στη γεύση,[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr