Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Παρόλο που πέρασε η Τσικνοπέμπτη εμείς συνεχίζουμε δυναμικά! Παρακάτω υπάρχει η πιο νόστιμη συνταγή για μπέργκερ που κυκλοφορεί: νόστιμα και αφράτα ψωμάκια που[...]
Πηγή: gourmedies.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 08/01/2015 σε Βασικές παρασκευές, Κόκκινο Κρέας, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές Υπέροχα και αφράτα πιροσκί με κιμά Μια συνταγή για νόστιμη και[...]
Πηγή: sintayes.grΓια τα ψωμάκια 500 γρ. αλεύρι σκληρό ΜΑΝΑ 200 ml. γάλα φρέσκο 100 ml. νερό 30 γρ. μαγιά φρέσκια 70 γρ. βούτυρο 1 αυγό 30 γρ. ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι [...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια τη ζύμη 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΜΑΝΑ 10 γρ. Νωπή μαγιά 100 ml. ελαιόλαδο 400 ml. νερό Λίγη ζάχαρη Αλάτι, πιπέρι Για τη σάλτσα 200 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 2013-2014 MENU PER NATALE E CAPODANNO 2013-2014 ΑΠΕΡΙΤΙΦ APERITIVO ζεστό κρασί με μπαχαρικά vin brulè ΟΡΕΚΤΙΚΑ -[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΠΙΤΑ (TORTA PASQUALINA) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και το Πάσχα και βέβαια το μηνιαίο ραντεβού της ομάδας των Quanti Modi di Fare e[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια τα ψωμάκια: Υλικά για 4 ψωμάκια 450 γραμ. αλεύρι κίτρινο 360 ml χλιαρό νερό 1 φακελάκι ξηρή μαγιά μισό κ.γ. αλάτι 1 κ.σ. ηλιέλαιο 1 αυγό Εκτέλεση Διαλύουμε[...]
Πηγή: ditucook.blogspot.grΤι είναι οι βιταμίνες Οι βιταμίνες είναι οργανικές ουσίες που βρίσκονται στα τρόφιμα σε μικρές ποσότητες και η λήψη τους μέσω της διατροφής είναι απαραίτητη[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΣπιτικό burger Άτομα: 8, Χρόνος προετοιμασίας: 2 ώρες, Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα, Κόστος: 10€ ΥΛΙΚΑ : Για τα ψωμάκια: 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2[...]
Πηγή: foodtrails.grΥλικά Για την γέμιση Κιμάς μοσχαρίσιος 3/4 Κρεμμύδια 3 ψιλοκομμένα Αλάτι-πιπέρι Κανέλα 1/2 κουταλάκι του γλυκού Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του καφέ Τυρί φέτα 150 γρ[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Κιμάς μοσχαρίσιος 300 γρ Κρεμμύδι ξερό 1 μεγάλο ψιλοκομμένο Ελαιόλαδο 4 κουταλιές σούπας Ντομάτες 4 ψιλοκομμένες ή ντοματάκι κον κασέ 1 κουτί Αλάτι -[...]
Πηγή: chefoulis.grΚεφίρ, το ίαμα από τον Καύκασο Ο Καύκασος είναι καταγεγραμμένος στον επιστημονικό κόσμο για πολλά μοναδικά του χαρακτηριστικά μεταξύ αυτών για τους[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΥλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 700 γρ Νερό 2 ποτήρια Μαγιά νωπή 1 κύβο Ζάχαρη 1 κουταλιά σούπας Αλάτι 1/2 κουταλάκι γλυκού Ηλιέλαιο 1/2[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Για την γέμιση Κιμάς μοσχαρίσιος 400 γρ Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας Κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 Κεφαλογραβιέρα τριμμένη 1 φλυτζάνι τσαγιού Κεφαλοτύρι[...]
Πηγή: chefoulis.grΓια την Ανθούλα, το Φροσάκι και τον Αποστόλη μας Ο πατέρας μας γεννήθηκε στη Στενήμαχο της Ανατολικής Ρωμυλίας, μια κωμόπολη με δύο τρίτα ελληνικού[...]
Πηγή: bostanistas.grΤώρα είναι η εποχή του περίπατου στην εξοχή. Έπαψε η ζέστη και δεν άρχισε το κρύο, ο ήλιος είναι γλυκός και ο αέρας φρέσκος κι ελαφρύς... Εδώ γύρω η άγρια[...]
Πηγή: bostanistas.grΑναρτήθηκε στις 30/05/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Κεμπάπ γιαουρτλού με σπιτικές πίτες Ένα πεντανόστιμο λαχταριστό πιάτο που κανείς δεν μπορεί[...]
Πηγή: sintayes.grΟ ξενώνας Ανέμη στα Κάτω Πεδινά στο Ζαγόρι έγινε για πέντε μέρες, στη διάρκεια των εορτών, το σπίτι μας. Και δεν χρησιμοποιώ τη λέξη “σπίτι μας” τυχαία,[...]
Πηγή: caruso.gr