Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 651 συνταγές
Πλιγούρι (πουργκούρι ή μπλουγούρι ή χόντρος) ονομάζεται το αλεσμένο σιτάρι. Είναι εξαιρετικό υλικό δημητριακό, διότι είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜια υπέρπυκνη σάλτσα καφέ, όπως ίσως δεν την έχουμε ξανασυναντήσει (και αυτή στα δοκιμαστικό σωλήνα), και γαρνιτούρα στο κρέας μια τραγανή τηγανίτα πoλέvτας,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Για το κρέας 1 1/2 κιλό ψαχνό αρνίσιο κρέας, κομμένο σε χοντρούς κύβους (ή 1 κιλό αρνίσιο κρέας και ένα μικρό κοτόπουλο, κομμένο στα 6. 1 1/2 φλιτζ. τσ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Για τη ζύμη 2 φλ.τσ. πλιγούρι 2 φλ.τσ. νερό 1 κ.σ. κρεμμύδι τριμμένο 2-3 κ.σ. αλεύρι 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι Για τη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤώρα που επιτέλους έφτασαν τα πολυπόθητα Χριστούγεννα και οι γειτονιές λαμποκοπούν από φωτάκια και στολίδια είναι η καλύτερη ευκαιρία να γίνετε τουρίστες![...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΨάχνοντας για την κανελα, βρηκα τόσα πολλά και πολύ ενδιαφεροντα πραγματα που δεν ηξερα τι να πρωτογράψω! Είναι ένα από τα πλέον κοινά μπαχαρικά που[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΚαλημερα και Καλη Χρονια! Ελπίζω το 2012 να σας βρήκε όλους με υγεία και να συνεχισει μόνο καλα! Η πρώτη ανάρτηση φέτος δεν θα αφορά συνταγη - μιας και φέτος[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΌταν για πρώτη φορά πριν κάμποσα χρόνια διάβασα σ’ ένα περιοδικό με θέματα υγείας διατροφής κλπ -δεν θυμάμαι αν ήταν το συνονόματό μου το VITA-για τη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαλημερούδια και χρονια πολλά, έστω και καθυστερημένα, στις μανούλες. Είχα ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο και σήμερα το πρωί έπαιζα με τις σκέψεις να κάτσω στο[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΣτην Άνδρο φτιάχνουν την φουρτάλια ή φρουτάλια με πολύ βούτυρο, λουκάνικο, πατάτες… της κολάσεως.. Στην Τουρκία κάνουν μια ομελέτα με μπόλικο σπανάκι,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤα κόλλυβα είναι μέρος της θρησκευτικής τελετουργίας της εκκλησίας μας και παρασκευάζονται στα μνημόσυνα των νεκρών μας αλλά και τα Ψυχοσάββατα.Ψυχοσάββατα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟι έτοιμες σάλτσες που υπάρχουν στο εμπόριο είναι μια ιδανική λύση για να αναδείξετε, να προσθέσετε γεύση αλλά και να καρυκεύσετε και να συνοδεύσετε τα[...]
Πηγή: funkycook.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά: Για τα κεμπάπ: 220 γρ. βρασμένα κόκκινα φασόλια ή 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια στραγγισμένα 300 ml ή 1 1/4 κούπας πάνκο (ιαπωνέζικη φρυγανιά) ή[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 4 χοιρινές μπριζόλες 1 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα 2 αυγά 1 χούφτα ανάμεικτα φρέσκα αρωματικά (μαϊντανός, θυμάρι, δεντρολίβανο, φασκόμηλο,[...]
Πηγή: sidagi.grΟ τραχανάς είναι ένα παραδοσιακό ζυμαρικό που φτιάχνεται από πλιγούρι, δηλαδή σιτάρι κοπανισμένο ή αλεσμένο, σιμιγδάλι ή αλεύρι που βράζεται απαραίτητα μέσα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΊσως αυτές τις ημέρες και ενόψει της νηστείας της Σαρακοστής όλοι δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε τρόφιμα, υλικά και εδέσματα νηστίσιμα είτε νηστεύουμε είτε[...]
Πηγή: funkycook.gr