Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
1 κιλό μοσχάρι (νουά ή ποντίκι) 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 1 καρότο 1/2 κρεμμύδι 1 φλ. λευκό ξηρό κρασί 1 λεμόνι 1 πρέζα μοσχοκάρυδο αλάτι φρεσκοτριμμένο[...]
Πηγή: argiro.grΕπειδή δεν μπορούσα να περιμένω άλλο την Αναστασία με τις ωραίες φωτογραφίες της, είπα να επιχειρήσω για μία ακόμη φορά να απαθανατίσω τα αναλισκόμενα!! Κάπως[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά: 1 κιλο αρακά 1 μικρό ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο κρέμα γάλακτος, εγώ χρησιμοποιώ meggle που είναι πηχτή και αυτή προτείνω. Βάζετε όση χρειαστεί,[...]
Πηγή: greekcook.grΚΑΡΔΑΜΟ Γενικά Είναι ένα πολυετές φυτό με όρθιους μίσχους, που μπορούν να φτάσουν σε ύψος μέχρι τα 3 μέτρα. Οι μικροί πράσινοι καρποί του περιέχουν μέχρι 18[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 1 κρεμμύδι 2 καρότα 4-5 άσπρα μανιτάρια 1 φλ.τσ. αρακάς 1 κονσέρβα ντοματάκι 500 γρ. κριθαράκι με κόκκινη πιπεριά ή απλό 1 κ.γλ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κ. μοσχάρι για κατσαρόλα κομμένο σε πολύ μικρές μερίδες 150 γρ. μαργαρίνη κύμινο, μπαχάρι, μοσχοκάρυδο, σούμακ αλάτι, πιπέρι 500 γρ. αρακάς 500 γρ. ρύζι[...]
Πηγή: cookpad.com/grEvi Spanopoulou Υλικά για ένα ταψάκι περίπου 25x30 Για τον κιμά: Λίγο ελαιόλαδο, 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένο, 2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο, 500 γραμ[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΕύκολο και οικονομικό «ψευτοπαστίτσιο» που αγαπάνε όλα τα παιδιά! Όταν η Ευγενία από το Eat Yourself Greek είχε την όμορφη ιδέα να γιορτάσουμε και διαδικτυακά[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά: Για 2-4 άτομα Για το κεμπάπ σόγιας Fytro 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 225 γραμμάρια κεμπάπ σόγιας Fytro 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδου[...]
Πηγή: sidagi.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΉρθε επιτέλους και η στιγμή να φτιάξουμε κι εμείς μία παραδοσιακή συνταγή με προέλευση τη Βρετανία. Πρόκειται για την πολύ δημοφιλή "πίτα του βοσκού" που[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΕίναι από μόνη της κυρίως πιάτο,εκλεκτό ορεκτικό,μα σίγουρα θα χαρακτηριζόταν ως χορταστικό και γιατί όχι υγιεινό κολατσιό! Υλικά Για την ζύμη 2,5 κούπες[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr1-1/2 κιλό μοσχάρι ολόκληρο κομμάτι ποντίκι χτένι κιλότο 1/4 φλ. ελαιόλαδο 2 πρέζες μπαχάρι και μοσχοκάρυδο 1 φλ. λευκό ξηρό κρασί 2 σκ. σκόρδο 1 κ.σ. κορν[...]
Πηγή: argiro.grΟρισμένες φορές η ενασχόληση με την παρασκευή ενός φαγητού μπορεί να είναι απόλαυση για κάποιον ο οποίος πραγματικά αγαπάει τη μαγειρική. Είναι γεγονός ότι οι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grH Γελαστίνα υπήρξε μια από τις πολύ αγαπημένες μου e-φιλενάδες. Γνωριστήκαμε πριν από αρκετά χρόνια σε κάποιο μαγειρικό site, κάναμε πολύ καλή παρείτσα, αλλά[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grSEPHERD'S PIE Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ Μια παραδοσιακη ιρλανδεζικη συνταγη. Ενα "λαϊκο" πιατο, που δημιουργηθηκε ανακυκλωνοντας τα περισσευματα, σε μια εποχη που δεν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr