Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
υλικά σουτζουκάκια 500 gr. κιμά μοσχαρίσιο 5-6 σκελίδες σκόρδο 1 αυγό ¼ κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη ¼ κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr· 1 κιλό κρέας μοσχάρι σε κομμάτια · 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο · 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο · 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤο 1981 βάφτισα την μαυρομάλλα πανέμορφη κόρη της φίλης μου Μαίρης και του αγαπημένου μου εξαδέλφου Γιώργου. Τα πρώτα χρόνια που τα παιδιά μας ήταν μικρά[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΚΟΚΟΡΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ Η παστιτσαδα, ειναι ενα παραδοσιακο πιατο της Κορφιατικης κουζινας, που φτιαχνεται με κοκορα αλλα και με μοσχαρι. Στην ουσια ειναι ενα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓαρύφαλλο: Είναι αντισηπτικό (βοηθά σε λοιμώξεις), αντισπασμωδικό (ανακουφίζει από αέρια και τυμπανισμό) και διεγείρει την πνευματική λειτουργία.[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΤΟ ΚΑΡΡΥ Το κάρρυ είναι ένα μίγμα μπαχαρικών που προέρχεται απο τις κουζίνες της νότιας και νοτιοανατολικής Ασίας. Αυτό που γνωρίζουμε στον δυτικό κόσμο ως[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΙΓΜΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ADVIEH Το advieh ή adwiya είναι ένα μίγμα μπαχαρικών που προέρχεται από την περσική κουζίνα. Η χρήση του είναι αρκετά διαδεδομένη στις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαλή σας μέρα!! Σήμερα δεν έχει συνταγούλα αλλά μερικές πληροφορίες για τα μπαχαρικά που τώρα τα Χριστούγεννα θα κυριεύσουν με αρώματα το σπίτι, θα ζεστάνουν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜΙΓΜΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ Το "μίγμα 4 μπαχαρικών" προέρχεται από την γαλλική κουζίνα όπου είναι γνωστό ως quatre épices . Αρχικά η ονομασία υπονοούσε ένα μόνο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΙΓΜΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ Το "μίγμα 4 μπαχαρικών" προέρχεται από την γαλλική κουζίνα όπου είναι γνωστό ως quatre épices . Αρχικά η ονομασία υπονοούσε ένα μόνο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜΙΓΜΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ADVIEH Το advieh ή adwiya είναι ένα μίγμα μπαχαρικών που προέρχεται από την περσική κουζίνα. Η χρήση του είναι αρκετά διαδεδομένη στις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΟ ΚΑΡΡΥ Το κάρρυ είναι ένα μίγμα μπαχαρικών που προέρχεται απο τις κουζίνες της νότιας και νοτιοανατολικής Ασίας. Αυτό που γνωρίζουμε στον δυτικό κόσμο ως[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr