Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
Ορισμένες εικόνες φαγητών μας ξυπνούν αρχέγονα ένστικτα. Αυτή ενός αφράτου και τραγανού καρβελιού πάντα το καταφέρνει. Είναι δελεαστική, ακόμα κι όταν είσαι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά συνταγής 500 γρ. ταλιατέλες, λιγκουίνι ή σπαγγέτι 800 γρ. μοσχαράκι κιλότο, ποντίκι ή ελιά κομμένο σε μπουκιές ή λωρίδες 400 γρ. μανιτάρια σε φέτες 250[...]
Πηγή: icookgreek.com500 γραμμ. λινγκουίνι 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο σπασμένη 1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο 4 χωριάτικα λουκάνικα 250 γραμμ. ασπρομανίταρα κομμένα σε[...]
Πηγή: argiro.gr1 πακέτο λινγκουϊνι ή σπαγγέτι 2 κ.σ. μαργαρίνη Για τη Σάλτσα 4 χωριάτικα λουκάνικα ψιλοκομμένα 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πράσινη πιπεριά[...]
Πηγή: argiro.grΤι δοκιμάσαμε τον προηγούμενο μήνα και μας άρεσε. Και γιατί. Λίγα και καλά. Τα καλύτερα του μήνα – Οκτώβριος 2015 Εξαιρετικό βιολογικό κρέας Ευβιότοποι,[...]
Πηγή: pandespani.comΜαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]
Πηγή: pandespani.comΚαι ξημέρωσε μια μέρα ασυνήθιστη και καθόλου ίδια με όλες τις άλλες! Ο ουρανός ήταν καταγάλανος κι ένας λαμπρός ήλιος φώτιζε τη γη... που ακούστηκε αυτό...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά 500 γρ. Barilla Linguine 1 συσκευασία έτοιμη σάλτσα Αrrabbiata (380 ml) Barilla 500 γρ χοιρινή πασνέτα χωρίς κόκκαλο σε φέτες 2 φ. Δάφνης πιπέρι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΦτάσαμε στην τελευταία εβδομάδα του Φλεβάρη... δύσκολες μέρες, δύσκολος καιρός. Αλλά εμείς δεν το βάζουμε κάτω! Ξεκινάμε την κάθε μας μέρα, την κάθε μας[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΠιάτο για το Κυριακάτικο ή/και γιορτινό τραπέζι, με ωραία εμφάνιση και "γιάμυυυ" γεύση που θα ενθουσιάσει και τους πιο "περίεργους" στο φαγητό!! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλώς ορίσατε στην πρώτη από τη σειρά δημοσιεύσεων "Back to Basics" ! Αφορμή για τις δημοσιεύσεις αυτές στάθηκε μιας φίλη αναγνώστρια, η οποία ζητούσε[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΛαπαρός είναι ο χαλαρός και είναι λέξη που χρησιμοποίησε ο Αριστοτέλης. Λαπάρα ή λαγώνα είναι μαλακό μέρος του σώματος, ανάμεσα στα πλευρά και το ισχίο, και[...]
Πηγή: bostanistas.grΚάτι στα γρήγορα και ταυτόχρονα εκκαθάριση ψυγείου είχαμε σήμερα... Όμως ήταν τόσο πετυχημένο και νόστιμο που τα κορίτσια μου ζήτησαν να επαναληφθεί! Για να[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.gr500 γρ. ζυμαρικά λινγκουίνι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμ΄νο 1 σκελίδα σκόρδο σπασμένη 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο 4 χωριάτικα λουκάνικα 250 γρ. ασπρομανίταρα 1 κλωνάρι[...]
Πηγή: mamapeinao.grΚαι ξημέρωσε μια μέρα ασυνήθιστη και καθόλου ίδια με όλες τις άλλες! Ο ουρανός ήταν καταγάλανος κι ένας λαμπρός ήλιος φώτιζε τη γη... που ακούστηκε αυτό...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά Για τη βάση: Μισό πακέτο μακαρονάκι κοφτό βρασμένο με αλατάκι (τις περισσότερες φορές βάζω ριγκατόνι ή πένες αλλά δεν είχα αυτή τη φορά) Μισό πακέτο και[...]
Πηγή: greekmasa.grυλικά 900 γρ. χοιρινό κρέας από πανσέτα, κομμένο σε κύβους 3 εκ. 500 γρ. λινγκουίνε (ζυμαρικό) 1 φλ.κ. λευκό κρασί 4 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια τη σάλτσα με τον κιμά: 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 κ.σ. ζαχαρη 1 κ.σ. ξερό θυμάρι 2 κ.σ. πελτές ντομάτας 100 ml κόκκινο κρασί 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr