Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Υλικά 500 γρ. Barilla Linguine 1 συσκευασία έτοιμη σάλτσα Αrrabbiata (380 ml) Barilla 500 γρ χοιρινή πασνέτα χωρίς κόκκαλο σε φέτες 2 φ. Δάφνης πιπέρι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓια τη σάλτσα με τον κιμά: 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 κ.σ. ζαχαρη 1 κ.σ. ξερό θυμάρι 2 κ.σ. πελτές ντομάτας 100 ml κόκκινο κρασί 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά συνταγής 500 γρ. ταλιατέλες, λιγκουίνι ή σπαγγέτι 800 γρ. μοσχαράκι κιλότο, ποντίκι ή ελιά κομμένο σε μπουκιές ή λωρίδες 400 γρ. μανιτάρια σε φέτες 250[...]
Πηγή: icookgreek.com500 γραμμ. λινγκουίνι 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο σπασμένη 1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο 4 χωριάτικα λουκάνικα 250 γραμμ. ασπρομανίταρα κομμένα σε[...]
Πηγή: argiro.gr1 πακέτο λινγκουϊνι ή σπαγγέτι 2 κ.σ. μαργαρίνη Για τη Σάλτσα 4 χωριάτικα λουκάνικα ψιλοκομμένα 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πράσινη πιπεριά[...]
Πηγή: argiro.grΤι δοκιμάσαμε τον προηγούμενο μήνα και μας άρεσε. Και γιατί. Λίγα και καλά. Τα καλύτερα του μήνα – Οκτώβριος 2015 Εξαιρετικό βιολογικό κρέας Ευβιότοποι,[...]
Πηγή: pandespani.comΜαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]
Πηγή: pandespani.comΚαι ξημέρωσε μια μέρα ασυνήθιστη και καθόλου ίδια με όλες τις άλλες! Ο ουρανός ήταν καταγάλανος κι ένας λαμπρός ήλιος φώτιζε τη γη... που ακούστηκε αυτό...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟρισμένες εικόνες φαγητών μας ξυπνούν αρχέγονα ένστικτα. Αυτή ενός αφράτου και τραγανού καρβελιού πάντα το καταφέρνει. Είναι δελεαστική, ακόμα κι όταν είσαι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠιάτο για το Κυριακάτικο ή/και γιορτινό τραπέζι, με ωραία εμφάνιση και "γιάμυυυ" γεύση που θα ενθουσιάσει και τους πιο "περίεργους" στο φαγητό!! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦτάσαμε στην τελευταία εβδομάδα του Φλεβάρη... δύσκολες μέρες, δύσκολος καιρός. Αλλά εμείς δεν το βάζουμε κάτω! Ξεκινάμε την κάθε μας μέρα, την κάθε μας[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΛαπαρός είναι ο χαλαρός και είναι λέξη που χρησιμοποίησε ο Αριστοτέλης. Λαπάρα ή λαγώνα είναι μαλακό μέρος του σώματος, ανάμεσα στα πλευρά και το ισχίο, και[...]
Πηγή: bostanistas.grΚάτι στα γρήγορα και ταυτόχρονα εκκαθάριση ψυγείου είχαμε σήμερα... Όμως ήταν τόσο πετυχημένο και νόστιμο που τα κορίτσια μου ζήτησαν να επαναληφθεί! Για να[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.gr500 γρ. ζυμαρικά λινγκουίνι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμ΄νο 1 σκελίδα σκόρδο σπασμένη 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο 4 χωριάτικα λουκάνικα 250 γρ. ασπρομανίταρα 1 κλωνάρι[...]
Πηγή: mamapeinao.grΚαι ξημέρωσε μια μέρα ασυνήθιστη και καθόλου ίδια με όλες τις άλλες! Ο ουρανός ήταν καταγάλανος κι ένας λαμπρός ήλιος φώτιζε τη γη... που ακούστηκε αυτό...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά Για τη βάση: Μισό πακέτο μακαρονάκι κοφτό βρασμένο με αλατάκι (τις περισσότερες φορές βάζω ριγκατόνι ή πένες αλλά δεν είχα αυτή τη φορά) Μισό πακέτο και[...]
Πηγή: greekmasa.grυλικά 900 γρ. χοιρινό κρέας από πανσέτα, κομμένο σε κύβους 3 εκ. 500 γρ. λινγκουίνε (ζυμαρικό) 1 φλ.κ. λευκό κρασί 4 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com