ρυζογαλο αργυρω | κοντοσουβλι προβειο | κουραμπιεδες νηστισιμοι με φυτινη | κεικ αχλαδι νηστισιμο | giaourtopita argiro | σαμαλι νηστισιμο βεφα αλεξιαδου | πενες με κοτοπουλο στο φουρνο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα με βραστα

Βρέθηκαν 31 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Μπουκιές χοιρινού σε κουρκούτι

Υλικά Κρέας χοιρινό ή μοσχαρίσιο ή κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομματάκια Μπύρα 1/2 κουτί Αλεύρι για όλες τις χρήσεις όσο πάρει Κέτσαπ 2 κουταλιές σούπας για[...]

Πηγή: chefoulis.gr
10 +1 "λεπτομέριες" που φέρνουν την[...]

Υπάρχουν κάποιες “λεπτομέρειες” που γαστρονομικά φέρνουν τα πάνω-κάτω σε κάποια πιάτα και σ’ αυτό το άρθρο, σε πολύ χαλαρή, καλοκαιρινή και ηδονιστική διάθεση[...]

Πηγή: caruso.gr
Ρολάκια μοσχαρίσια με σάλτσα μπίρας | Συνταγή |[...]

8 φέτες μοσχάρι ή χοιρινό για σνίτσελ (τρανς) 250 γραμμ. ασπρομανίταρα κομμένα σε φέτες 100 γραμμ. γραβιέρα 2 κ.σ. βούτυρο 1/2 λίτρο μπίρα 1 μέτριο κρεμμύδι[...]

Πηγή: argiro.gr
μενού αγίου βαλεντίνου 2015 - 50 αποχρώσεις του[...]

Πολλά έχουν γραφτεί για τις 50 και βάλε-βγάλε αποχρώσεις του γκρι και του κυρίαρχου Κρίστιαν Γκρέι επί της υποτακτικής -με συμβόλαιο- Αναστάζια Στιλ· κι άλλα[...]

Πηγή: pandespani.com
Carbonade βοδινού με μπίρα και pain depices

Υλικά (για 4 άτομα) 800 γρ. κρέας για βραστό 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 καρότο μεγάλο, κομμένο σε ροδέλες 1 κ.σ. αλεύρι 33 cl μπίρα 20 γρ. ζάχαρη μαύρη [...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΑ

ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα - 1 κιλό μοσχάρι ελιά κομμένο σε μπουκιές -½ κούπα ελαιόλαδο -1 κ.γ. μείγμα μπαχαρικών για κρεατικά -1 πακέτο μανιτάρια φρέσκα -1 καρότο[...]

Πηγή: everythingcook.blogspot.gr
Ράχη από χοιρινές μπριζόλες στο φούρνο με[...]

Μια ολόκληρη ράχη από χοιρινές μπριζόλες, ψημένη σωστά στο φούρνο, έχει γαστρονομικά ασύγκριτα μεγαλύτερη αξία, από το άθροισμα των ατομικών μερίδων ψημένων[...]

Πηγή: caruso.gr
Το μεθυσμένο μου βραστό

"Στο σπίτι μας δεν υπάρχει θέρμανση" - η φράση πια καμμία έκπληξη δεν προκαλεί. Ζεστό φαγάκι σε ζεσταμένο, βεβαίως, πιάτο είναι μια λύση. Κι αυτό το[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Chili con carne

Όταν πρόκειται για μαγειρευτά φαγητά με κρέας, εμείς οι Έλληνες είμαστε ασυναγώνιστοι. Τί να πει κανείς όχι μόνο για τα απλά και καθημερινά κοκκινιστά και[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
χειροποίητο μπέργκερ και το μυστικό της γεύσης

Πριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]

Πηγή: pandespani.com
ουρά μοσχαριού στην κατσαρόλα με φασκόμηλο

Η ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]

Πηγή: pandespani.com
χειροποίητο μπέργκερ και το μυστικό της γεύσης

Πριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]

Πηγή: pandespani.com
Carbonade βοδινού με μπίρα και pain depices

Υλικά (για 4 άτομα) 800 γρ. κρέας για βραστό 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 καρότο μεγάλο, κομμένο σε ροδέλες 1 κ.σ. αλεύρι 33 cl μπίρα 20 γρ. ζάχαρη μαύρη Ξίδι[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Καλτσόνε εξοχικό...τί να πούμε για μια τόσο[...]

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα! Δευτέρα σήμερα και ο καιρός επιτέλους αρχίζει να γίνεται καλοκαιρινός. Θα μου πείτε, τί σχέση έχει ο καιρός με μια συνταγή...[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Μοσχάρι γιουβέτσι με λαχανικά στο πήλινο,[...]

Οκ. Έφτιαξα ένα φαγητό που θέλω 5 λεπτά μόνο για να πω τον τίτλο! Στην πραγματικότητα όμως, έφτιαξα ένα από τα πιο νόστιμα φαγητά πρώτης δοκιμής που έχω κάνει[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Τα 9 Μυστικά για Τέλειο Γιουβέτσι Φούρνου |[...]

Γιουβέτσι είναι το πήλινο σκεύος που έδωσε το όνομά του σε ένα απ’ τα νοστιμότερα φαγητά της Ελληνικής κουζίνας. Ένα φαγητό, ορισμό του comfort food αλα[...]

Πηγή: caruso.gr
ΡΟΛΟ ΚΙΜΑ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

Υλικά: 400 gr. κιμά μοσχαρίσιο 200 gr. κιμά χοιρινό 2 κρεμμύδια ξερά 2 σκελίδες σκόρδο 1 αυγό 1 φλυτζάνι φρυγανιά τριμμένη 1 κουταλιά της σούπας ξύδι λευκό 1[...]

Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr
Μοσχαρίσια μπριζόλα με μπύρα

Υλικά: 4 μοσχαρίσιες μπριζόλες γάλακτος 2 ξερά κρεμμύδια 1 φλυτζάνι μπύρα 1 κ.γ. θυμάρι 4 μεγάλα καρότα 1 κ.σ. μέλι χυμό από 1 λεμόνι ελαιόλαδο [...]

Πηγή: greekcook.gr
Λουκάνικα χωριάτικα: πως να τα φτιάξετε (2[...]

Το πιο διάσημο αλλαντικό του κόσμου! Εφευρέθηκε από τους Σουμέριους από το 3.000 π.Χ. όμως και οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν  πάρα πολύ καλά την νοστιμιά και[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Κεφτεδάκια με Σάλτσα Ντομάτας και Βασιλικό –[...]

Τα Κεφτεδάκια ήταν και είναι πολύ αγαπημένα μου! Μου θυμίζουν –νοσταλγικά - τις εκδρομές της πρώτης σχολικής μου ηλικίας, τότε που έπρεπε να έχουμε μαζί[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Μυστικά μαγειρικής από το Α έως το Ω

Α Αβγά Πόσες φορές έχετε βάλει πολλά αβγά στην κατσαρόλα και στο τέλος από τη ντουζίνα έχετε καταλήξει να έχετε μόνο δύο που δεν έχουν σπάσει; Η λύση είναι[...]

Πηγή: xrysessyntages.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy