Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 117 συνταγές
Καλή σας μέρα!!! Ήμουν 15 χρονών περίπου όταν πήγαμε για διακοπές στο Πήλιο. Υπέροχο μέρος!! Το βουνό των Κενταύρων συνδυάζει τόσο αρμονικά γραφικά χωριά (αν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr500 γρ. κιμάς, ανάμεικτος από μοσχαρίσια ελιά και χοιρινό λαιμό (ή μόνο από χοιρινό λαιμό) 3/4 φλιτζ. τσαγιού κέτσαπ (του εμπορίου ή σπιτική - βλ. συνταγή στο[...]
Πηγή: gastronomos.grΗ πλούσια πατατοσαλάτα της γιορτής... Καλή σας μέρα! Σκαλίζοντας εχθές στις συνταγές που σας έχω δώσει με σκοπό να ετοιμάσω ένα πρωτοχρονιάτικο μενού...[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌταν έχεις καλούς φίλους δεν ξέρεις ποτέ πότε θα τους βγάλει ο δρόμος προς το σπίτι σου. Γίνεται να τους υποδεχτείς χωρίς να έχεις κάτι να τους τρατάρεις;[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜια ανοιξιάτικη πατατοσαλάτα με γιαούρτι , νόστιμη , δροσερή και χορταστική. Τόσο χορταστική που πολλές φορές – κυρίως το Καλοκαίρι- την κάνω για[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕπειδή Πολωνικά δεν νομίζω να γνωρίζουν πολλοί στα Ελληνικά θα το λέγαμε ρολάδα ή ρολά χοιρινού με συνοδευτικό dumplings* και σαλάτα κόκκινου λάχανου. * δεν[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 400 γραμμάρια μοσχαρίσιο φιλέτο 2 μέτρια φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 8 φιλέτα αντζούγιας ψιλοκομμένα 4 κουταλιές του γλυκού κάππαρη 6 κλωνάρια[...]
Πηγή: sidagi.grΝτροπή,μα του ψαριού γενικώς δεν είμαι(ούτε και του κρέατος,ούτε και του φαγητού....μα του γλυκού οπωσδήποτε...) Το μόνο που τρώω ευχάριστα είναι το φιλέτο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑπό που προέρχεται; Μετά τις πρώτες βροχές αρχίζουν να βλασταίνουν πολλά εδώδιμα χορταρικά. Ανάμεσά τους είναι και οι βρούβες. Με τα ονόματα βρούβα, λαψάνα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΈνα από τα ελληνικά προϊόντα που μου αρέσουν ιδιαίτερα, είναι η καπνιστή πέστροφα από την περιοχή των Σερρών. Με ωραίο ανοιχτό σωμόν χρώμα και κρουστή σάρκα.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟι έτοιμες σάλτσες που υπάρχουν στο εμπόριο είναι μια ιδανική λύση για να αναδείξετε, να προσθέσετε γεύση αλλά και να καρυκεύσετε και να συνοδεύσετε τα[...]
Πηγή: funkycook.grΜια νόστιμη πατατοσαλάτα που συνοδεύει τέλεια όλα τα ψητά και βραστά κρέατα. Τι χρειαζόμαστε: 3 μεγάλες πατάτες βρασμένες και κομμένες σε κύβους 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο ταρτάρ (steak tartare ή fillet americain), για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν, είναι ένα μπιφτέκι από ωμό φιλέτο μοσχαριού αναμεμιγμένο με ποικιλία υλικών όπως[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠολλά χρόνια ο άνδρας μου, μου ζητούσε να φτιάξω καπνιστές μπριζόλες αλλά εγώ έβρισκα μόνο εισαγωγής και το απέφευγα. Αυτή τη φορά στο χασάπη βρήκα καπνιστές[...]
Πηγή: greekmasa.grΑναρτήθηκε στις 13/08/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Χοιρινά μπριζολάκια με σάλτσα Ντιζόν Χοιρινά μπριζολάκια με υπέροχη σάλτσα Ντιζόν. Μια πολύ[...]
Πηγή: sintayes.gr4 φέτες μοσχαρίσιο φιλέτο (περίπου 1 κιλό) ανάλογα τα άτομα 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε λεπτές φέτες φέτες Αγγουράκι τουρσί λεπτοκομμένες 8 Φέτες μπέικον (2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 10 κομμάτια) 7 φύλλα ζελατίνας 2 κουταλάκια του καφέ πράσινο τσάι 300 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 50 γρ. πράσο 1 κλαράκι θυμάρι 1 κλαράκι δεντρολίβανο 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΌπως έχω ξαναγράψει πολλές φορές, οι βόλτες τελευταίως μας οδηγούν σε περιοχές της ευρύτερης Αθήνας αλλά και της Αττικής γενικότερα, που από τύχη ανακαλύπτουμε[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr