Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά Καλαμπόκι 1 φλυτζάνι του τσαγιού Καρότο 1 φλυτζάνι του τσαγιού Αρακάς 1 φλυτζάνι του τσαγιού Πιπεριά κόκκινη 1 Φασολάκια 1 φλυτζάνι του τσαγιού Καπνιστή[...]
Πηγή: chefoulis.gr12 μανιτάρια πορτομπέλο 50 γρ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 2 σκ. σκόρδο 250 γρ. μανιτάρια λευκά 150 γρ. blue cheese ή gorgonzola ή ροκφόρ (roquefort) 50 γρ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟι ξακουστοί ανατολίτες παραμυθάδες, έφτιαξαν ένα θαυμάσιο μύθο! Αξεπέραστο! Φάτνη και χιόνια στη καρδιά της Παλαιστίνης Αύγουστο μήνα! Φτωχοί βοσκοί[...]
Πηγή: greekcook.grΑν φτιάχνουμε ψωμί σπιτικό, για να πετύχουμε τραγανή κόρα, αλείφουμε την επιφάνεια με ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο. >Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.grΔείτε ιδέες για να αξιοποιήσετε τα αυγά που θα σας μείνουν από το Πάσχα! Αυγά σφιχτά σε πικάντικη σάλτσα ντομάτας Υλικά 4 αυγά βρασμένα, 1 κουταλάκι tabasco, 6[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΔοκιμάζοντας και μαθαίνοντας για την γλουτένη Τελευταία φορά που χρησιμοποίησα τη λέξη γλουτένη ήταν σε σκραμπλ και κέρδισα λόγω στρατηγικής θέσης καμιά[...]
Πηγή: pandespani.com