σοκολατακια με φρουτα | χταποδι τηγανιτο αργυρω | καρυδοπιτα με φρυγανια καλλιδης | λαζανια με κοτοπουλο και πιπεριες | παπαρδελες στο φουρνο | κεφαλος σουπα | καρυδοπιτα νηστισιμη σιροπιαστη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις βυσσινο ρυζι

Βρέθηκαν 18 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Μπριζόλα λεμονάτη κατσαρόλας Χούμπλικ - Greek[...]

You are here: Home / Δίαιτες / Μπριζόλα λεμονάτη κατσαρόλας Χούμπλικ 21/07/2019 by Greekouzina Leave a Comment μπριζόλα λεμονάτη κατσαρόλας Χούμπλικ Μπριζόλα[...]

Πηγή: greekouzina.gr
Κρητικό στιφάδο του καλοκαιριού

Το στιφάδο θεωρείται - και είναι εδώ που τα λέμε - βαρύ φαγητό. Δεν συνηθίζεται στην κλασική του εκδοχή το καλοκαίρι. Βέβαια, σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Ενα γεύμα

Πήγαμε στο ξενοδοχείο Ochre & Brown χθές για να δοκιμάσουμε κάποιες λιχουδιές. Για το μενού όπως παρουσιάστηκε στον κατάλογο, κυττάξτε εδώ. Στην αρχή[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Κρέας σε λαδόκολα  (Γιούλμπασι)

Υλικά: διάφορα είδη κρέατος (αρνί-μοσχάρι-χοιρινό-κοτοπουλο-κουνέλι) 300 γρ. κεφαλοτύρι για κάθε κιλό κρέας 2-3 μεγάλες λαδόκολες αλάτι πιπέρι σκόρδο [...]

Πηγή: greekcook.gr
Κουνέλι γεμιστό με τρούφα

Υλικά (για 6 - 8 άτομα) 1 κουνέλι (περίπου 1 κιλό) 4 γρ. πιπέρι 20 γρ. αλάτι 30 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 25 γρ. μαϊντανός 4 γρ. σκόρδο 5 πολύ λεπτές[...]

Πηγή: greekcook.gr
Χημική δίαιτα 15 κιλών ανά μήνα του Χούμπλικ[...]

Χημική δίαιτα 15 κιλών ανά μήνα του Χούμπλικ μέρος 2οΧημική δίαιτα 15 κιλών ανά μήνα. Χάστε κιλά εύκολα και γρήγορα! ! Σας παρουσιάζουμε το 2ο μέρος από την[...]

Πηγή: greekouzina.gr
Πόσο καιρό αντέχει το κάθε τρόφιμο στην κατάψυξη

Όλοι πλέον βασιζόμαστε στους καταψύκτες για το φαγητό μας – από το να αγοράζουμε φρέσκα τα λαχανικά μας και κάποια φρούτα μέχρι να αποθηκεύουμε τα[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
Koτόπουλο φρικασέ αλα ιταλικά

photo: Μαρίνα Μαυρομάτη Το καλοκαιράκι τελείωσε και οι περισσότεροι επιστρέψαμε πλέον στην καθημερινή ρουτίνα. Ξαναμπήκαν στο πρόγραμμα και οι μηνιαίες[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κρητικό στιφάδο του Καλοκαιριού!

Με κολοκυθάκια και φρέσκια ντομάτα… Το στιφάδο θεωρείται –και είναι εδώ που τα λέμε- βαρύ φαγητό. Δεν συνηθίζεται στην κλασική του εκδοχή το[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Γιουβέτσι κοκκινιστό με χοιρινές μπουκίτσες

Το γιουβέτσι είναι από τα αγαπημένα πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Η ζεστασιά και τα αρώματά του είναι μοναδικά. Κατά κανόνα είναι κοκκινιστό, αν και πάντα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Αποκριάτικο τραπέζι

Προτάσεις... update 19-2-2015 Επαναφέρω μια χρήσιμη ανάρτηση για το τραπέζι της Αποκριάς , και ελπίζω αύριο να κάνω το ίδιο για το τραπέζι της Καθαράς[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
ΚΟΥΝΕΛΙ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ

1 μεγάλο κουνέλι συκώτι κουνελιού 2 κρεμμύδια 3 ώριμες ντομάτες 4 σκελίδες σκόρδου 100 γρ. χοιρινό λίπος 40 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 200 ml. κρασί[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
H πίτα του βοσκού στη Μεσόγειο

Οι Άγγλοι αποκαλούν shepherd’s pie (πίτα του βοσκού) το φαγητό που γίνεται με τα υπόλοιπα από το ψητό κρέας. Οι Γάλλοι, πάλι, το λένε parmentier, από το[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Χταπόδι ραγού με ζυμαρικά

Πριν από κάμποσα χρόνια, φίλοι μανιώδεις ψαράδες έφτασαν στο σπίτι μας χωρίς να τους περιμένω, φέρνοντάς μου πεσκέσι ένα χταπόδι που μόλις το είχαν πιάσει.[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ψητό στο φούρνο με πατάτες

Το ψητό της Κυριακής! Όταν στην Κρήτη λέμε "θα φτιάξω ψητό" δεν μας ρωτάνε τι ψητό! Εννοείται κρέας αρνί ή χοιρινό ψητό στο φούρνο με πατάτες. Σε κάθε άλλη[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Αποκριάτικο τραπέζι

Το τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
xήνα με γέμιση λουκάνικο & σύκα με πατάτες[...]

Η χήνα είναι το αρχέτυπο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στο δυτικό κόσμο από τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά την έλευση της γαλοπούλας από τον νέο κόσμο στην Ευρώπη το[...]

Πηγή: pandespani.com
Ο χρόνος διατήρησης για κάθε τροφίμο στο ψυγείο[...]

Ένα από τα πιό χρήσιμα άρθρα για κάθε οικογένεια! Ψωμιά, κέικ, ζύμες Ψημένα ψωμιά χωρίς συντηρητικά: Στο ψυγείο 2-3 εβδομάδες, στο καταψύκτη 2-3 μήνες.[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy