Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 45 συνταγές
Σύμφωνα με την Διεθνή Ένωση Κατά του Καρκίνου –της οποίας πρωτοβουλία ήταν και η θέσπιση της 4ης Φεβρουαρίου ως παγκόσμιας ημέρας κατά της επάρατης[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr4 φέτες λεπτοκομμένες 180 γραμμ. η καθεμία μοσχάρι (τρανς) 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. βασιλικός ψιλοκομμένος 1 σκελίδα σκόρδο 250 γραμμ. μοτσαρέλα σε φέτες 4[...]
Πηγή: argiro.grΤο καρπάτσιο (carpaccio) είναι από τις συνταγές που κρύβουν πίσω τους μια ιστορία. Από ιατρική και κοινωνική ανάγκη, η ωμότητα που φλέρταρε την ευγενική[...]
Πηγή: pandespani.comΣύμφωνα με την Διεθνή Ένωση Κατά του Καρκίνου –της οποίας πρωτοβουλία ήταν και η θέσπιση της 4ης Φεβρουαρίου ως παγκόσμιας ημέρας κατά της επάρατης[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΣΑΛΤΙΜΠΌΚΑ ΑΛΑ ΡΟΜΆΝΑ : ΣΚΑΛΟΠΙΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ Σήμερα θα σας παρουσιάσω την συνταγή που παρουσίασα χτές στο food festival του Mediterranean[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΑΛΤΙΜΠΌΚΑ ΑΛΑ ΡΟΜΆΝΑ : ΣΚΑΛΟΠΙΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ Σήμερα θα σας παρουσιάσω την συνταγή που παρουσίασα χτές στο food festival του Mediterranean[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr600 γρ. Μοσχαρίσιο φιλέτο 400 γρ. μανιτάρια Πόρτομπελο 6 φέτες προσούτο 50 γρ. μουστάρδα 200 γρ. σφολιάτα 2 κρόκοι αυγών 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑυτά τα καλέσματα τα λατρεύω! Όταν τα σπίτια βάζουν τα καλά τους και ανοίγουν τις πόρτες σε ανθρώπους. Όταν στήνονται τραπέζια μακριά στη μέση της σάλας για να[...]
Πηγή: tastefull.grΤις τελευταίες μέρες λιώνουμε κυριολεκτικά από τη ζέστη με αποκορύφωμα τη σημερινή μέρα που η θερμοκρασία έφτασε στους 37°C στη Χάγη. Απίστευτο για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤις τελευταίες μέρες λιώνουμε κυριολεκτικά από τη ζέστη με αποκορύφωμα τη σημερινή μέρα που η θερμοκρασία έφτασε στους 37°C στη Χάγη. Απίστευτο για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΦτιάχνουμε πλούσιες και πρωτότυπες σαλάτες: ο Καϊρης Δανιόλος και ο Chef του Φρέντυ Ντεμέτια μαγειρεύουν πράσινη σαλάτα με μελένια βινεγκρέτ και παγιάρ[...]
Υλικά για 6 άτομα: Για το κρέας: 1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο (χτένια, σπάλα, κιλότο) 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού 2 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: easykuzina.grΝόστιμο βασιλικό Φαγητό! Τι χρειαζόμαστε: 1 φύλλο σφολιάτας 1 κομμάτι φιλέτο μοσχάρι 5-6 μικρά λευκά ψιλοκομμένα μανιτάρια 12 φέτες προσούτο 2 κρόκους αυγών[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι μια εύκολη συνταγή την έμαθα στην Ιταλία από γνωστή μαγείρισσα. Τι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα κρέας μοσχαρίσιο προσούτο τυρί κασέρι σε φέτες βούτυρο λάδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια αυθεντική παραδοσιακή Γερμανική συνταγή. Τι χρειαζόμαστε: 5-6 Μοσχαρίσια σνίτσελ ή φιλετίνια Ξινά αγγουράκια Μουστάρδα 10 φέτες Προσούτο Ζεστό νερό ή ζωμό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή η συνταγή ανήκει στην παράδοση της περιοχής Piemonte, και συγκεκριμένα στην περιοχή Limone. Ένα νόστιμο πιάτο με βέβαιη επιτυχία. Τι χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1,5 κιλό κιμά από χοιρινό και μοσχάρι 2 κουταλιές σούπας βούτυρο 1/2 φλιτζάνι κομμένο κρεμμύδι 1 σκελίδα λιωμένο σκόρδο 250 γρ. συκωτάκια πουλιών 1/4[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά Μπριζόλες μοσχαρίσιες 5 τεμ. Προσούτο 100 γρ. Μανιτάρια στρογγυλά φρέσκα 200 γρ. Σκόρδο 2 σκελίδες Ντομάτες ώριμες 2 τεμ. Μαϊντανός 1 κουταλιά της[...]
Πηγή: chefoulis.grΤο φιλέτο Γουέλινγκτον, δηλαδή φιλέτο σε φύλλο σφολιάτας, είναι η επιτομή του γιορτινού ή επίσημου πιάτου. Η κλασική συνταγή είναι με ολόκληρο μοσχαρίσιο[...]
Πηγή: caruso.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά 6 μοσχαρίσια σνίτσελ περίπου 100 γρ. το καθένα 12 λεπτές φέτες προσούτο 1 κούπα τριμμένη μοτσαρέλα 80 γρ. αντσούγιες κονσέρβα σε λάδι 2 κουταλιές αλεύρι[...]
Πηγή: greekmasa.gr8 λεπτές φέτες μοσχάρι (τρανς η κιλότο) 8 φέτες προσούτο ή ζαμπόν βραστό 8 φέτες μοτσαρέλα Λίγο φρέσκο δεντρολίβανο Λίγο φρέσκο θυμάρι 100 γραμ. παρμεζάνα[...]
Πηγή: argiro.gr