Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
πως μαγειρεύεται το χταπόδι – χταπόδι στη σχάρα Γιατί είναι σκληρό το χταπόδι; Και πως το συμπαθές και νόστιμο μαλάκιο γίνεται μαλακό; Θα το βράσετε σε νερό,[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ουσία βρίσκεται συχνά πίσω από τις κουΐντες, στα παρασκήνια και σε όσα δεν αποκαλύπτονται αμέσως στο θεατή, γι’ αυτό και είναι μαγικά. Συνέχεια του άρθρου[...]
Πηγή: pandespani.comΤο Cucina Caruso δεν είναι πια μόνο αυτό που ξέρατε και αναδείξατε ως το -ίσως- πιο δημοφιλές food blog στο Ελληνικό διαδίκτυο. Από την Παρασκευή που μας[...]
Πηγή: caruso.grΣου το είχα υποσχεθεί κι έτσι έγινε!!! Το "Τι να μαγειρέψεις αύριο" που αγάπησες τόσο πολύ και σε κάλυψε για έναν ολόκληρο μήνα.... Έρχεται ανανεωμένο! Ένα[...]
Πηγή: thasekanomagirisa.grΚαι να που έφτασε κι ο Ιούνιος!!!!! Καλοκαίριασε...τρόπος του λέγειν δηλαδή,γιατί ο καιρός δεν μας τα λέει καλά,χαχα Είναι μια περίοδος όπου όλοι μας ζούμε[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΆλλη μια εβδομάδα,γεμάτη τρέξιμο και άγχος....άλλη μια εβδομάδα φασίνα,διαβάσματα και ψώνια,αλλά δεν πτοούμαστε!!!!!Τουλάχιστον έχουμε λύσει το πρόβλημα του[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΠΑΝΣΕΤΑ ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΦΑΒΑΣ ΥΛΙΚΑ - 600γρ.χοιρινη πανσετα. -1 κρεμμυδι ψιλοκομμενο -1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμενο -1 ντομάτα ώριμη κομμενη[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΈνα παραδοσιακό και διάσημο πιάτο της ελληνικής κουζίνας που παραδόξως δεν είχαμε δοκιμάσει ποτέ μέχρι σήμερα είναι το κερκυραϊκό σοφρίτο, που στη διάλεκτο των[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grυλικά 4 μεγάλα παντζάρια (τους βολβούς) 4-5 κ.σ. ξύδι βαλσαμικό 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 κ.γ. κύμινο σε σπόρους φρέσκο κόλιαντρο (προαιρετικά) αλάτι, πιπέρι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕνώ προσπαθώ να βρω τους ρυθμούς μου μετά την επιστροφή στην Ολλανδία λίγες μέρες πριν, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις γεύσεις από αυτό το ταξίδι στην Ελλάδα.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Καλή Κυριακή! Μέρα χαλάρωσης, κουβεντούλας και ξεκούρασης με τους αγαπημένους και προετοιμασίας για την επόμενη εβδομάδα που αρχίζει από αύριο.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚρεμμύδια, όχι που καίνε, αλλά κρεμμύδια όλο γλύκα! Πεντανόστιμη και εξαιρετικό συνοδευτικό οσπρίων! Προσωπικά τα έχω συνδυάσει άψογα με φακή σαλάτα και με[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΗ ουσία βρίσκεται συχνά πίσω από τις κουΐντες, στα παρασκήνια και σε όσα δεν αποκαλύπτονται αμέσως στο θεατή, γι’ αυτό και είναι μαγικά. Συνέχεια του άρθρου[...]
Πηγή: pandespani.comΓια 6 άτομα 2 φλιτζάνια βρασμένη φάβα 1/2 φλιτζάνι σιμιγδάλι ψιλό 2 κ.γλυκού φρέσκο ψιλoκομμένο δυόσμο 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο αλάτι,πιπέρι. 1 φλιτζάνι[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό πανσέτα 500 γρ. κρεμμύδια ξερά 2 σκελίδες σκόρδο 1 μάτσο θυμάρι 1 πράσο 200 γρ. φάβα Σαντορίνης 100 ml κρασί κόκκινο Λίγη ζάχαρη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕίναι κάποιες φορές που μας πιάνει μια δημιουργική τάση και αποφασίζουμε να φτιάξουμε κάτι ελαφρώς εξεζητημένο. Είχαμε κιμά και σκεφτήκαμε να φτιάξουμε ρολό,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜπιφτεκάκια Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά, Χρόνος ψησίματος: 40 λεπτά, Κόστος: 7 € ΥΛΙΚΑ : 700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 2 φρυγανιές τριμμένες 1[...]
Πηγή: foodtrails.grΓια 2 άτομα: Για τη ζύμη 60γρ. αλεύρι φάβας (φάβα αλεσμένη σε μύλο) 30γρ. καλαμποκάλευρο 120γρ. αλεύρι Αλάτι, πιπέρι Μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο Νερό όσο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΈνα μικρό ατύχημα που με κρατάει στο σπίτι οδήγησε σε μια προσπάθεια τακτοποίησης για να περνάει και η ώρα. Κι εκεί, στις ανασκαφές μέσα, σε κουτιά και[...]
Πηγή: bostanistas.gr