Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 32 συνταγές
Για ένα γρήγορο γεύμα (που προσωπικά είχα μεγάλη ανάγκη την εβδομάδα που μας πέρασε), η τάρτα ομελέτα είναι ίσως μια πολύ ωραία λύση. Γρήγορα και εύκολα με[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥπεροχα πουγκακια σφολιατας με πικαντικες μπουκιτσες μοσχαριου για μπουφε και καθε εκδηλωση που πιστεψτε με θα σας ξετρελανουν με την νοστιμια τους. Δοκιμαστε[...]
Πηγή: syntagestisgogos.grΠεριλαμβάνει 4 φάσεις: 1η φάση : Επίθεση – Attack – PP 2η φάση :Κρουαζιέρα- Croisière – PV 3 φάση : Προ συντήρηση 4η φάση : Συντήρηση Περιληπτικά οι[...]
Πηγή: dietrecipes.grΤο τυρί είναι τροφή που παρασκευάζεται από το γάλα, με την επίδραση ουσιών, οι οποίες δρουν φυραματικά. Υπάρχουν διάφορα είδη τυριών (σκληρά, μαλακά κλπ.), με[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΣτην Ελλάδα, στον καταπληκτικό αυτό τόπο, η παραγωγή τυριών και τυροκομικών, έχει παράδοση πολλών αιώνων και μάλιστα εικάζεται ότι για τους αρχαίους Έλληνες,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΓια το κουνέλι και τη θέση του στο κρητικό τραπέζι τα έχουμε ξαναπεί εδώ(το κοκκινιστό μας κουνέλι) κι εδώ (κουνέλι με γιαούρτι) κι εδώ (το κορυφαίο τηγανητό[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά: 2 φλιτζάνια γάλα χλιαρό 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 αυγά 1κ.γλ. ζάχαρη 2 κ.γλ αλάτι 1,1/2 κ.γλ. μαγιά ξερή 4, ½ φλιτζάνια αλεύρι Για ανάμεσα στα φύλλα[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΓια το κουνέλι και τη θέση του στο κρητικό τραπέζι τα έχουμε ξαναπεί και θα τα ξαναπούμε και με άλλες συνταγές. Μεζές αλλά και κύριο πιάτο είναι από τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΜου αρέσει να δοκιμάζω παραδοσιακές συνταγές από άλλα μέρη. Μου αρέσει που τα διάφορα μέρη της Ελλάδας κρατάνε τα έθιμά τους και τις παραδόσεις τους στη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο Πάσχα το τραπέζι μας είναι στρωμένο με πιάτα με αρκετά λιπαρά. Το τελευταίο που χρειάζεται κάποιος, είναι μια ακόμα λιπαρή σαλάτα. Απόφύγετε τις σαλάτες με[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥπεροχα πουγκακια σφολιατας με πικαντικες μπουκιτσες μοσχαριου για μπουφε και καθε εκδηλωση που πιστεψτε με θα σας ξετρελανουν με την νοστιμια τους. Δοκιμαστε[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΥλικά (για 4-5 άτομα) 500 γρ. κιμάς (καλύτερα ανάμιχτος, χοιρινός και βοδινός), διπλοπερασμένος στη μηχανή, 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο ή τριμμένο, 1 αβγό,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια τα μοσχαράκι: • 1 kg μοσχαράκι γάλακτος • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο • 4 φύλλα δάφνης • 1 ποτήρι λευκό κρασί • λάδι • αλάτι • πιπέρι • ρίγανη Σοτάρουμε το[...]
Πηγή: casa-dei-sapori.blogspot.grΣτη ζακυνθινή κουζίνα, το κουνέλι κατέχει εξέχουσα θέση. Είναι κρέας που το μαγειρεύουν τόσο οι ντόπιοι, όσο και οι ταβέρνες, με πολλούς διαφορετικούς[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑγαπημένο το κρέας με το πλιγούρι, μία ακόμα εκδοχή είναι αυτή με το λαδοτύρι Ζακύνθου που του χαρίζει σε νοστιμιά... Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό χοιρινό από[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠριν από λίγο καιρό είχαμε την τιμή ως Bloggers να ξεναγηθούμε στην τεράστια και εντυπωσιακή κεντρική αποθήκη του ΑΒ Βασιλόπουλος στα Οινόφυτα, όπου και[...]
Πηγή: foodjunkie.euΝόστιμο και εμφανισιακό πιάτο για καλεσμένους και μη. Τι χρειαζόμαστε: 1 πανσέτα ολόκληρη ανοιγμέμη 1/3 του κρεμυδιού 1 πιπεριά πράσινη μέτρια 1 πιπεριά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓεια σας φίλοι μου ! Δεν τεμπέλιασα τελευταία απλώς μαγειρεύω λιγότερο, τα φαγητά μας επαναλαμβάνονται!!! Όταν θα κάνω κάτι ιδιαίτερο ή και κάτι που δεν το έχω[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΟ γιος μου, πριν 2 χρόνια επισκέφτηκε την Κεφαλλονιά. Πέρασε ωραία και πρόσφατα τρώει μια φλασιά και μου λέει: Πότε θα φτιάξεις κεφαλλονίτικη κρεατόπιτα;[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά 1/2 κιλό αρνίσιο μπούτι 3/4 κιλού χοιρινή σπάλα 1/2 κιλό κατσίκι (όλα χωρίς τα κόκκαλα) 1 κεφάλι σκόρδο 3/4 κιλού πατάτες μικρές 2 ντομάτες, σε φέτες 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 500 γρ μοσχάρι (κατά προτίμηση ποντίκι) 1 πακέτο ζυμαρικά ματσάτα 1 κονσέρβα ντοματινια Σαντορίνης ολόκληρα ή 6-7 ντοματάκια 3-4 μεγαλούτσικα κρεμμύδια[...]
Πηγή: greekmasa.grΑλλάζουμε λίγο το θεματολόγιο από σήμερα. Φεύγουμε (για κάνα μήνα) απ' τα προσωπικά και πάμε σε κάτι ποιο γενικό για το νησί. Το νησί ως προς το τυρί χωρίζεται[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.gr