Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 68 συνταγές
Μοσχαράκι με κριθαράκι στην κατσαρόλα Μία ελαφριά σούπα που εκτελείται εύκολα και αρέσει σε μικρούς και μεγάλους. θα χρειαστούμε (για 3-4 μερίδες): 600 γρ[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΠρόκειται για ένα απλό διατροφικό πρόγραμμα που δε χρειάζεται ιδιαίτερο μαγείρεμα και θα μας βοηθήσει να δώσουμε μια ώθηση στον οργανισμό μας και να χάσουμε[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΜΟΣΧΑΡΙ ΒΡΑΣΤΟ ΥΛΙΚΑ: 1 κιλό μοσχάρι κατάλληλο για βραστό, κομμένο σε μεριδες 3 καρότα κομμένα σε ροδέλες 2 μέτριες πατάτες κομμένες σε κύβους 2 μέτρια[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΔεν υπάρχει όρος για την διαδικασία του μουλιάσματος της γλώσσας και των μάγουλων του μοσχαριού σε τρεχούμενο νερό πριν το μαγείρεμα. Το κάνουμε για να[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια το συκώτι 500γραμ. συκώτι 1 φλ. φρέσκο γάλα 10 μέτρια ξερά κρεμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 2 φύλλα δάφνης αλάτι πιπέρι[...]
Πηγή: akispetretzikis.comυλικά 500 γρ. κριθαράκι χονδρό 1 λ. ζωμό κρέατος ή κότας 1 ποτήρι λευκό κρασί 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 φλ.τσ. σκληρή μυζήθρα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ 1 1\2 μοσχαρι 1κρεμμυδι 1σκελιδα σκορδο αντε και 2 ... 1-2 καροτα 1 κιλο ντοματες 1φλυτζανι κρασι ασπρο[ρετσινα] 1 λιτρο ζεστο νερο αλατοπιπερο 1 κ σ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο καλοκαίρι που μας πέρασε φαντάζει πολύ μακριά πια, αλλά πολλά μας έχουν μείνει από αυτό: όμορφες αναμνήσεις, φωτογραφίες, και βέβαια…συνταγές! Καθώς[...]
Πηγή: foodjunkie.euΤο αγαπημένο μου φαγητό! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχαράκι τρυφερό σε κύβους 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο λίγο ελαιόλαδο αλάτι[...]
Πηγή: cookpad.com/grγια το μοσχαράκι 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 500γρ. (2 φλιτζ.) ντομάτα φρέσκια[...]
Πηγή: cooklos.grΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ Το ατζέμ πιλάφ είναι αρχικά ένα από τα πολύ δημοφιλή πιάτα της τούρκικης κουζίνας. Acem pilavı σημαίνει "περσικό πιλάφι" και φτιάχνεται με κρέας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr