Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Στον τόπο καταγωγής μου τα Δωδεκάνησα, το γεμιστό αρνί ή κατσίκι αποτελεί απαράβατο έθιμο για το Πασχαλινό τραπέζι. Στην Κάρπαθο το ονομάζουμε βυζάντι ή[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕδώ και πολλά χρόνια λέγαμε όλοι στην οικογένεια, ότι θέλουμε να ψήσουμε ένα γουρουνάκι στη σούβλα, αλλά ποτέ δεν το είχαμε κάνει. Ο λόγος?? Δεν μπορούσαμε να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο Πάσχα το έχουμε συνδέσει με το σουβλιστό αρνί, ένα έθιμο που προέρχεται από τη Ρούμελη και έχει καθιερωθεί σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Η νοστιμιά του[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΨαράκι σήμερα, υγιεινό και νόστιμο! Σαργός ή λαβράκι, με ωραίο λευκό και κρουστό ψαχνό κρέας, από τα καλύτερα ψάρια της ελληνικής θάλασσας. Στην εκδοχή αυτή[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣας μύρισε???...και είστε έτοιμοι να ορμίσετε στη πετσούλα??? Οόπα...όπα....κράτει όλα, γιατί τα καλά κόποις κτώνται!! Πώς λέμε αν δεν βρέξεις ποπό ψάρι δεν[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο γεμιστό καπόνι, είναι το παραδοσιακό, οικογενειακό, κυρίως πιάτο, για τα Χριστούγεννα. Κάτι σαν σημείο αναφοράς για αυτές τις γιορτές και τα εδέσματα που[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣας μύρισε???...και είστε έτοιμοι να ορμίσετε στη πετσούλα??? Οόπα...όπα....κράτει όλα, γιατί τα καλά κόποις κτώνται!! Πώς λέμε αν δεν βρέξεις ποπό ψάρι δεν[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤα πουλερικά ήταν ανέκαθεν οι πρωταγωνιστές στο τραπέζι των Χριστουγέννων. Καλοθρεμμένες κότες ή κοκόρια, πάπιες, χήνες και αργότερα γαλοπούλες γεμίζονταν με[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grH φίλη μας η Μέτη , αφού περιηγήθηκε αρκετές μέρες στο διαδίκτυο, μάζεψε διάφορα tips, που κάνουν την ζωή μας στην κουζίνα ευκολότερη, και τα μοιράζεται μαζί[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr