Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Είναι κι αυτά τα ονόματα. Όλο φίρλιζες και φιούμπες. Όλο νάζι και καμάρι. Λες και σημαίνουν κάτι περισσότερο από "ντομάτες, τυρί, ψωμί, μυρωδικά, στο φούρνο".[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΌπως είπαμε και στο προηγούμενο άρθρο της σειράς, αυτά τα άρθρα γράφονται για να υπάρχει σημείο αναφοράς με γραπτό κείμενο για κάθε νέο επεισόδιο της[...]
Πηγή: caruso.grΠαπατζίδικο ψάρι με κρεμμύδια, ξίδι και σαφράν Από την πολυπολιτισμική κουζίνα μιας ακμάζουσας Σμύρνης έρχεται ένα ημιεξωτικό ψάρι με κρεμμύδια, ξίδι και[...]
Πηγή: pandespani.comΑνοιξιάτικο και υπέροχο το μενού μας και αυτή την εβδομάδα!!! Υπέροχες συνταγές για όλα τα γούστα, φτιαγμένες με μεράκι από ανθρώπους που αγαπούν την κουζίνα.[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΠαλιότερα παίρναμε τα κατεψυγμένα φιλέτα γλώσσας και τα κάναμε πανέ στο φούρνο. Σε κάποια φάση η μητέρα μου αγόρασε φρέσκο φιλέτο γλώσσας και η διαφορά ήταν[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΚαλημέρα και καλή μας εβδομάδα!!! Του Αγίου Δημητρίου σήμερα, μην ξεχάσετε λοιπόν να ευχηθείτε σε όσους εορτάζουν. Έχουμε κι εμείς γιορτή στο δικό μας σπιτικό,[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΜια νέα εβδομάδα ξεκινά!!! Ο καιρός άστατος και βροχερός,εμείς με ιωσούλα και μπόλικο άγχος,αλλά τίποτα δεν μας πτοεί...Ετοιμάζουμε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΤο 2015 ήρθε με αρκετή φόρα με πολλά άσχημα και πολλά καλά. Ελπίζω να συνεχίσουμε με τα καλά και όλα τα άσχημα να σταματήσουν εδώ. Κι επειδή όπως λέει ο λαός[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΚαι να που πέρασε ο καιρός και φτάσαμε στην εβδομάδα των Χριστουγέννων!!! Στην εβδομάδα της Γέννησης του Θεανθρώπου... Τις γιορτινές αυτές ημέρες, βρεθείτε με[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΑν θέλετε να αποφύγετε τις τηγανητές μπακαλιαροκροκέτες, ανακατώστε το μπακαλιάρο με φρέσκο κρεμμυδάκι, σκόρδο και μυρωδικά, για να κάνετε κεφτέδες στη σχάρα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΌσες φορές μαγειρεύω ψάρι για την πολυαγαπημένη αδελφή μου, την τόσο στοργική και γνωστική Ελένη μας, μας παραχωρεί εκείνη, όχι με περιφρόνηση αλλά πάντως με[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ κουζίνα της Πέπης μας είχε μια πολύ ωραία συνταγή για σολωμό πριν λίγες μέρες. Έχω ένα θέμα με τον σολωμό είναι η αλήθεια. Τον βρίσκω λίγο βαρύ στη γεύση,[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΝτροπή,μα του ψαριού γενικώς δεν είμαι(ούτε και του κρέατος,ούτε και του φαγητού....μα του γλυκού οπωσδήποτε...) Το μόνο που τρώω ευχάριστα είναι το φιλέτο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΧρόνια σας πολλά, Χριστός Ανέστη !!!!!!!!!! Μετά την «εθιμοτυπική» σφαγή αμνών τε και εριφίων και το ξεσάλωμα γύρω από τη σούβλα, ε, καιρός είναι να[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥλικά 4-5μερίδες { 1 κιλό περίπου} πέρκα ψάρι φιλέτο ή κεφαλόπουλο, ¾ κιλού πατάτες κομμένες φέτες, 3-4 ντομάτες φρέσκες πολύ ψιλοκομμένες, ή μια κονσέρβα[...]
Πηγή: greekmasa.grΈνα αφράτο και ζουμερό μπιφτέκι, σίγουρα δεν γίνεται μόνον από καλό κιμά. Μπορεί να γίνει κι' από ένα πολύ καλό φιλέτο και "ψωμωμένο" όπως θα λέγανε οι μανάδες[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά: 500 γρ. ψάρι πέρκα βρασμένο χωρίς κόκαλα 4 φέτες ψίχα ψωμιού μουλιασμένες λίγο γάλα 1 κουτ. σούπας μαγιονέζα λίγη μουστάρδα 1 λεμόνι για τον χυμό του[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΤι ανεβάζεις προγράμματα σίτισης, κυρά μου Ευθυμία, αφού δεν τα τηρείς; Και ποιος σας είπε ότι δεν τα τηρώ; Φυσικά και τα τηρώ. Μόνο που η ζωή είναι αυτό[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr