Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Ένα αφράτο και ζουμερό μπιφτέκι, σίγουρα δεν γίνεται μόνον από καλό κιμά. Μπορεί να γίνει κι' από ένα πολύ καλό φιλέτο και "ψωμωμένο" όπως θα λέγανε οι μανάδες μας, φιλέτο ψαριού. Τα χοντρά φιλέτα πέρκας, λοιπόν είναι ιδανικά για μπιφτέκια ψαριού, για να κάνετε κι' όσους δεν τρώνε ψάρι...να φ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο aromavanillias.blogspot.gr