Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 58 συνταγές
Διεθνής Ημέρα Ζυμαρικών 2017 και Pandespani Pasta Top 10 World Pasta Day oggi (=σήμερα, ιταλιστί), η μέρα της Santa Pasta -βοήθειά μας! Η 25η Οκτωβρίου κάθε[...]
Πηγή: pandespani.comΙταλικό μενού με τις αγαπημένες σας συνταγές Cucina Caruso, στο φιλόξενο Atrium του Ξενοδοχείου Ηρώδειο, δίπλα στο Μουσείο Ακροπόλεως, ΜΟΝΟ για ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ.[...]
Πηγή: caruso.grΣτα τόσα μαγειρέματα υπάρχουν κάποια που αχνίζουν ενθουσιασμό πριν φτάσουν στο πιάτο. Συμβαίνει ξαφνικά, χωρίς κλεισμένο ραντεβού με την αχνάδα τους. Λες κι η[...]
Πηγή: pandespani.comΗ Μπεσαμέλ (Béchamel), ή ‘λευκή σάλτσα’ (White Sauce), είναι μία απ’ τις πέντε “βασικές σάλτσες” απ’ τις οποίες, με μικρές παραλλαγές, προέρχονται όλες οι[...]
Πηγή: caruso.grΜια ιδιαίτερη κατηγορία ζυμαρικών είναι τα ειδικά, που ξεχωρίζουν με την χαρακτηριστική εμφάνιση που έχουν, και περιλαμβάνει αυτά που έχουν σχήμα φωλιάς[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑυτό το φαγητό θα μπορούσε κανείς να το πει "μουσακά με κολοκυθάκια" αλλά το θεωρώ ιεροσυλία! Το μουσακά δεν τον πιάνουμε στο στόμα μας για παραλλαγές! Γι'[...]
Πηγή: lookcooliageumata.blogspot.grΦρικασέ Αρνί κοκκινιστό με μακαρόνια στο φούρνο Γκιούλμπασι σε πήλινο Οσομπούκο Κοτόπουλο αλα κρεμ Κοτόπουλο με μπύρα και πορτοκάλι Ψαρονέφρι γεμιστό με[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΟ ξενώνας Ανέμη στα Κάτω Πεδινά στο Ζαγόρι έγινε για πέντε μέρες, στη διάρκεια των εορτών, το σπίτι μας. Και δεν χρησιμοποιώ τη λέξη “σπίτι μας” τυχαία,[...]
Πηγή: caruso.grΑπό τους πιο πολύτιμους (και συγχρόνως οικονομικούς) κατεψυγμένους θησαυρούς γι’ αντιμετώπιση της αυγουστιάτικης εισβολής αγαπητών φιλοξενούμενων είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ διάσημη Σεφ από την Αμερική θυμάται τις ρίζες της από την Ιταλία και σου δίνει μια εντυπωσιακή συνταγή με λαζάνια! Ένα πιάτο για ειδικές[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑυτή είναι η πρώτη μας ανάρτηση και ως οπαδοί της ελληνικής κουζίνας επιλέξαμε μία παραδοσιακή συνταγή. Είναι το δεύτερο πιο διάσημο ελληνικό πιάτο (το πρώτο[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΑυτή είναι η πρώτη μας ανάρτηση και ως οπαδοί της ελληνικής κουζίνας επιλέξαμε μία παραδοσιακή συνταγή. Είναι το δεύτερο πιο διάσημο ελληνικό πιάτο (το πρώτο[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΕύκολη, γεστικότατη, χορταστική και νηστίσιμη συνταγή!!! ιδακικό συνοδευτικό για κρέας σε τραπέζια... Τι χρειαζόμαστε: φύλλα λαζάνια με σπανάκι Για την γέμιση:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 12-14 φύλλα λαζάνια φαρδιά με αυγά ή σπανάκι (πράσινα) 1 κουτί - 400γρ ντοματάκια polpa ψιλοκομμένα 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο (ή 3/4 kg μοσχαρίσιο[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά για 4-6 άτομα 350 γρ. περίπου λαζάνια με αυγό, ½ κιλό βοδινό κιμά, 150 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου ψιλοκομμένα, 2 κουταλιές ελαιόλαδο + 2 κοφτές κουταλιές[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr