Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Για 2-4 άτομα 4 χοιρινές μπριζόλες 1 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα 2 αυγά 1 χούφτα ανάμεικτα φρέσκα αρωματικά (μαϊντανός, θυμάρι, δεντρολίβανο, φασκόμηλο,[...]
Πηγή: sidagi.grΉ αλλιώς, η θαλπωρή κλεισμένη σε μία λαδόκολλα... ή αλλιώς, πώς παίρνεις ένα, ούτως ή άλλως αγαπημένο φαγητό, και το κάνεις ακόμα καλύτερο, το κάνεις[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΑπό την Άννα Ευθυμίου, Το πανάρισμα είναι στην ουσία η επικάλυψη φαγητών με αλεύρι, αυγό, φρυγανιά πριν από το τηγάνισμα. Αν έχετε βαρεθεί αυτό το συνηθισμένο[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΠροετοιμασία: 10 ' Μαγείρεμα: 15 ' Υλικά για 4 άτομα: 1 κούπα χεινοπόδιο (quinoa) 2 κούπες νερό 1/2 κούπα ανακάρδια (cashews) , προτιμήστε "ωμά" 1/2 κούπα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr3 φλ. ρύζι 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 φλ. ρεβίθια μουλιασμένα 1 κ.γλ. σπόρους κύμινου 2 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 4 φλ. νερό 3 κ.σ. σταφίδα ή ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: argiro.grΑνατροπή στην πυξίδα της γεύσης με μια ξεχωριστή μακαροράδα, με την αίσθηση του Νότου να οδηγεί την κατεύθυνση στον γευστικό χάρτη προς το κάτω κεντρικό[...]
Πηγή: pandespani.comΜηλόπιτα που απαντάται στις ζαχαροπλαστικές επιδόσεις των παιδιών και των αμερικανοτραφών φίλων, αφού οι γαλλοτραφείς προτιμούν τις πιο εξελιγμένες τάρτες και[...]
Πηγή: pandespani.com19/12/14 Γιορτινό mince meat, δηλαδή το φρουτώδες αυτό μείγμα που χρησιμοποιείται συχνά ως γέμιση για πίτες ή ακόμα και γαλοπούλα. Αγγλικής προέλευσης, σε[...]
Πηγή: zannetcooks.comΓράφει η Ελλη Ισμαηλίδου Όποιος επιθυμεί να μελετήσει την ελληνική ιστορία από την αρχαιότητα μέχρι τις ημέρες μας δεν έχει παρά να εντρυφήσει στις υπέροχες[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΠολλές φορές η σύγχρονη επιστήμη έχει σκύψει στον τρόπο διατροφής και ζωής των αρχαίων και έχει μελετήσει αρχαία συγγράμματα σε μια προσπάθεια να απαντήσει και[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΚαλημερούδια και χρονια πολλά, έστω και καθυστερημένα, στις μανούλες. Είχα ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο και σήμερα το πρωί έπαιζα με τις σκέψεις να κάτσω στο[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤα τηγανητά κεφτεδάκια ανήκουν στις παραδοσιακές ελληνικές συνταγές, αγαπημένο φαγητό μικρών και μεγάλων. Νόστιμα και μυρωδάτα, μεγάλα όσο μία μπουκιά. Τέλεια[...]
Πηγή: caruso.grΓράφει η Ελλη Ισμαηλίδου Όποιος επιθυμεί να μελετήσει την ελληνική ιστορία από την αρχαιότητα μέχρι τις ημέρες μας δεν έχει παρά να εντρυφήσει στις υπέροχες[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΗ βρώμη είναι ένα σπουδαίο δημητριακό, που τον τελευταίο καιρό έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και στην διατροφή μας. Πλούσιο σε φυτικές ίνες, γεμάτο από[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr" Αισθάνομαι λίγο άσχημα. Φοβάμαι πως όπως πάνε τα πράγματα θα μείνω για πάντα φτωχός", έγραψε το 1884 ο 24χρονος Γουίλ Κέλλογκ (Will Keith Kellogg) στο[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤα παιδάκια σας δεν τρώνε φρούτα όπως εμένα; Η φίλη Ρούλα μας έδωσε πολύ όμορφες ιδέες και πάνω από όλα υγιεινές για να τα ξεγελάμε και να τρώνε ότι φρούτο[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr1. Χαλβάς Παρασκευάζεται από το ταχίνι, που με τη σειρά του φτιάχνεται από πολτοποιημένο σουσάμι. Το ίδιο το ταχίνι (έχει πολλές θρεπτικές ιδιότητες, πρωτεΐνες[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΟι «ειδικές δίαιτες» πάντα μας τρομάζουν. Τις συνδέουμε με άνοστα συστατικά και άνοστα φαγητά, λες και κατά βάθος εξισώνουμε το νόστιμο με το[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι αλήθεια, υπάρχουν όντως τροφές που καίνε το λίπος ! Ορισμένα τρόφιμα έχουν υψηλή θερμογόνο δράση και μπορείς να καις κυριολεκτικά θερμίδες τη στιγμή που[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr