κοτοπουλο σουπα | ευκολη πορτοκαλοπιτα | λικερ ροδι με ρακι | μπισκοτα παρλιαρος | σαλτσα μανιταριων για κρεας | τηγανόψωμο με τυρί | ζαμπονοτυρόπιτα με φυλλο κρουστας | κολοκυθοανθοί γεμιστοί αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις σουσαμι πετιμεζι

Βρέθηκαν 16 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Αρνάκι ή κατσικάκι της αποκριάς, με σταμναγκάθι

Το τραπέζι της Αποκριάς (ή Αποκράς στην κρητική ντοπιολαλιά) περιλαμβάνει μερικά από τα πιο ανθυγιεινά κρητικά εδέσματα. Τυριά, μακαρόνια και πιλάφια με[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κρεατόπιτα για ώρα ανάγκης

Πριν λίγο καιρό είχα επιχειρήσει να ψήσω στον φούρνο ένα κότσι μοσχαρίσιο που είχα βρει τυχαία (τυχαία, γιατί σπάνια πουλιούνται κότσια ολόκληρα από έλληνα[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Η μακαρονάδα της Πέμπτης: αντίδοτο στην[...]

Ζουμερά, νόστιμα, θερμαντικά – τα καλά λουκάνικα, χειροποίητα, καθαρά, φροντισμένα μπορούν να μεταμορφωθούν από μεζεδάκι σε φαγητό αξιώσεων. Να[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Δεν θα μου λείψει η Μαρτσέλα Χαζάν

«Συχνά, όταν μιλάνε για μαγειρική, εννοούν μαγειρική για "κόσμο", για ξένους. Σ' όλους μας αρέσει να μοιραζόμαστε φαΐ και κρασί με φίλους[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ο εργένης λαχτάρησε τηγανιά

Αυγά-μάτια, τηγανητές πατάτες, μακαρόνια με σάλτσα - κάπου εδώ τελειώνει η λίστα με τα φαγητά που ο άπειρος μαγειρικά εργένης συνήθως πιστεύει πως μπορεί να[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Για χορτοφάγους και καλοφαγάδες

Η έκφραση «Quel pasticcio» σημαίνει «τι δυσάρεστο μπέρδεμα» στα ιταλικά. Ο όρος pasticcio χρησιμοποιείται κυρίως στη μουσική για έργα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Νοστιμιά και αψάδα: μπιφτέκια λιβανέζικα

Οι εθνικές κουζίνες στις χώρες γύρω από τη Μεσόγειο χρησιμοποιούν τα ίδια περίπου υλικά: εποχικά λαχανικά, κάποιου είδους πάστα (κουσκούς, μακαρόνια,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μακαρόνια μικιμάους

Αν κάναμε μια ψηφοφορία για το πιο αγαπητό «φαγητό της θαλπωρής» (comfort food) ή την πιο αγαπημένη γουρουνιά, αν θέλετε, είμαι βέβαιη ότι σε μια[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα κρητικά: αρνάκι στη λαδόκολλα

Το κατσίκι και το αρνί το τρώμε πολύ στην Κρήτη. Άλλωστε είναι το φαγητό που σερβίρουμε στους γάμους και τις βαπτίσεις, αρνί με χωριάτικο κοτόπουλο βραστό και[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Η μακαρονάδα της Πέμπτης: του αποχαιρετισμού

“Η μακαρονάδα της Πέμπτης” σας αποχαιρετά σήμερα. Αλλά προφανώς τα ζυμαρικά δεν θα λείψουν από το bostanistas. Και διάλεξα την πιο παιδική, την[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Θερμαντικός κιμάς για όλα

Είναι η χαρά του πρωτόπειρου, φοβισμένου μάγειρα και η πρώτη λύση όταν λαχαταρήσεις φαγητό κρεάτινο, χορταστικό για αρκετούς αλλά δεν προβλέπονται πολλά[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα κρητικά: μακαρόνια σκιουφιχτά με απάκι

Μου αρέσει όταν έχω φιλοξενούμενους, εκτός από τα παραδοσιακά κρητικά πιάτα, να κάνω και τις δικές μου αλχημείες. Σκέφτομαι δηλαδή με τα υλικά που ήδη έχω,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μακαρονάδα για να ισιώσει η μέρα!

Είναι μια απο αυτές τις μέρες που γυρίζεις στο σπίτι κι όλα έχουν πάει στραβά. Το μόνο που θέλεις, κάτι να σε ζεστάνει, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ανοίγεις[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πένες αλ' αραμπιάτα, οι καυτερές

Οι πένες αλα αραμπιάτα (penne all' arrabbiata) είναι ένα από τα πιo διάσημα πιάτα της ιταλικής κουζίνας και στο εξωτερικό. Η συνταγή προέρχεται από τη[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Η βαρκάδα της πατάτας

Το σενάριο γνώριμο: βραδινή πείνα - μεγάλη πείνα -, το ψυγείο άδειο, μόνο μερικές φλοίδες τυριού που δεν τρίφτηκαν σε μακαρόνια και λιγοστό μπέικον.[...]

Πηγή: bostanistas.gr
H μακαρονάδα της Πέμπτης: Πένες με χρωματιστές[...]

photo: Χρυσαυγή Μπόμπολα Σήμερα πρόκειται να φάμε ελαφριά. Ελαφριά, αλλά πραγματικά πολύ νόστιμα. Μιλάω για μια χορτοφαγική μακαρονάδα που είναι τόσο γευστική[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy