Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Ένα πιάτο που δοκίμασα και ξετρελάθηκα στο εστιατόριο του θείου μου, στο Μανχάταν! Δοκιμάστε το και θα ταξιδέψετε ... Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 κιλό φιλέτο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ Κική δημιουργεί και μας συστήνει να δοκιμάσουμε ένα νοστιμότατο μοσχαράκι που έφτιαξε με λαχανικά και ζυμαρικά! Υλικά για 4 μερίδες: 500 γρ μοσχάρι σε[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 500 γρ. κρέας καβουριού φρέσκο και καθαρισμένο 1,5 κουταλιά χυμός λάιμ 3 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 κουταλιά φρέσκα φύλλα[...]
Πηγή: yumyum.grΓιατί τα σέσκουλα τα χρειάστηκα για άλλη συνταγή. Πάντα με γοήτευαν οι ξένες κουζίνες. Μπορεί να μην είναι τίποτε σπουδαία υλικά ή μυστήριες τεχνικές, αλλά και[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr100 γρ. chorizo ¼ κ.γ. καπνιστή πάπρικα 1 κ.σ χυμό λάιμ και φέτες λάιμ για σερβίρισμα 200 γρ. φασόλια βρασμένα 1 κρόκο 50 γρ. φρυγανιά 1 ½ κ.σ. ελαιόλαδο και[...]
Πηγή: akispetretzikis.com150 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο ( χρησιμποιούμε το κέντρο του φιλέτου) 30 γρ. αγγουράκι τουρσί 30 γρ. κάππαρη ξαρμυρισμένη 30 γρ. κρεμμύδι κόκκινο ξερό, ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΙσπανικό τάπας πικάντικο για μεζεδάκι, όπως οι ιταλικές μπρουσκέτες ή τα ελληνικά μεζεδάκια. Πατάτες τηγανιτές με καυτερή σάλτσα! Συστατικά Στα γρήγορα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΤο Ceviche – σεβίτσε (ή cebiche ή seviche ή sebiche) είναι ένα κρύο ορεκτικό ή σαλάτα, σπεσιαλιτέ της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, κυρίως των ισπανόφωνων[...]
Πηγή: pandespani.comΤα τελευταία χρόνια οι Έλληνες αγαπήσαμε πολύ τις παρασκευές με βάση ωμό ψάρι όπως ταρτάρ, σεβίτσε, καρπάτσιο, σασίμι και σούσι. Όλες αυτές οι γαστρονομικές[...]
Πηγή: caruso.gr