Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Ένα νόστιμο ,εύκολο και γρήγορο φαγητό που μπορεί να γίνει με μπριζόλες λεπτές χωρίς κόκκαλο, αλλά και με φιλετίνια μοσχαρίσιου κρέατος. Συστατικά Στα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΜε την έναρξη της χρονιάς φίλοι μου θα ήθελα να σας ευχηθώ προσωπικά Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Όπως είχα υποσχεθεί σε πολλούς[...]
Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.grΤο μοσχάρι κατσαρόλας είναι από τα αγαπημένα μου φαγητά και η συγκεκριμένη συνταγή είναι πολύ εύκολη και ιδανική για τον χειμώνα. Ο ζωμός από το μοσχάρι με[...]
Πηγή: alwayshungry.grΤΖΈΛΤΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΝΤΊΝΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΌ ΠΡΟΖΎΜΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Ακόμη μία χρονιά φτάνει στο τέλος της και σήμερα ολοκληρώνεται ακόμη ένα μενού[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grTo rib eye είναι μια από τις πιο δημοφιλείς κοπές μοσχαριού. Πρόκειται για κομμάτι που βρίσκεται από τον έβδομο έως τον δέκατο τρίτο σπόνδυλο και δίνει το[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ καρδιά της Νέας Ελληνικής Κουζίνας χτυπάει στο κέντρο της Αθήνας, “κλεισμένη” στο πανέμορφο νεοκλασικό και φυσικά αναφερόμαστε στο Aleria! Ανοίγοντας την[...]
Πηγή: funkycook.gr