μυδια σαγανακι ακης | σαμαλι | παναρισμα σνιτσελ χοιρινο | σπιτικες μπαρες με βρωμη | smoothies με γιαουρτι και φραουλα | ζυμωτο ψωμι με αλευρι ολικης | ψητο μοσχαρι στο φουρνο αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις πικραμυγδαλο ινδοκαρυδο λουιζα

Βρέθηκαν 36 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Τέλεια, αφράτα μπιφτεκάκια κάθε φορά

Με τη δουλειά, τις γιορτές και τα ταξίδια μπήκε το 2017 και δεν σας έχω ακόμη δώσει νέα συνταγή! Τι να σας πω. Δεν μαγείρεψα και πάρα πολύ αυτόν τον καιρό και[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Αχ κουνελάκι, κουνελάκι…διαφορετικά[...]

Κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα, τα διακοσμημένα μπισκοτάκια έχουν την τιμητική τους στο σπίτι μας. Όλο και κάπου έχουμε να τα χαρίσουμε: σε φίλους της μικρής,[...]

Πηγή: foodjunkie.eu

Εύκολο και καλοκαιρινό: χόρτα σαγανάκι[...]

Δεν ξέρω αν τα έχετε πάρει χαμπάρι τα ψαράδικα που ψήνουν ψαράκια και τα φέρνουν έτοιμα στο σπίτι, αλλά από τότε που τα ανακάλυψα με έχουν διευκολύνει πολύ.[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Το Foodjunkie γίνεται 10 και γιορτάζει με ένα[...]

Πριν από 10 χρόνια τέτοια εποχή ξεκίνησα δειλά-δειλά το blog αυτό με σκοπό να μοιράζομαι τις συνταγές που μου αρέσουν με όσους θα είχαν διάθεση να τις[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Αφιέρωμα GR80’s: vol-au-vents (βολοβάν) με[...]

Τα 80’s έχουν την τιμητική τους αυτήν την εποχή: μια έκθεση στο Γκάζι, την οποία δεν έχω δει ακόμη, ένα αφιέρωμα στη Lifo και τώρα ένα γευστικό[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Εορταστικό τραπέζι: Suure mocke, μια υπέροχη[...]

Μπορεί να μην μπήκε καλά-καλά ο Δεκέμβρης ακόμη, αλλά το εορταστικό κλίμα στην πόλη μας είναι πολύ έντονο. Και δεν ξέρω αν φταίει η εθνική κατάθλιψη, όμως σε[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Καλοκαιρινές (Κρητικές) μαγειρικές: τζατζίκι με[...]

Όποιος θέλει να επεκτείνει τις γευστικές του εμπειρίες είναι σίγουρο πως πρέπει να ταξιδεύει. Είτε είναι επαγγελματίας, είτε ερασιτέχνης, ένα ταξίδι[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Berlin Raki: ένα εναλλακτικό bar-restaurant

photo courtesy of jyou.gr To Berlin Raki είναι ένα ιδιαίτερο μέρος. Δεν είναι μόνο μπαρ, δεν είναι μόνο εστιατόριο και σίγουρα δεν είναι bar-restaurant με την[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Κριτική προϊόντος: βιολογικό κρέας από τους[...]

Όταν με προσέγγισαν από το τμήμα προώθησης των Ευβιότοπων δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά να δοκιμάσω τα προϊόντα τους, μιας και το νέο τους μαγαζί άνοιξε πολύ[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Barbara Que: τεράστια, λαχταριστά burger

Τα burger του Barbara Que είχα βαρεθεί να τα βλέπω να γεμίζουν το λογαριασμό μου στο Instagram. Νομίζω πως πραγματικά είναι αδύνατον να αντισταθείς σε τέτοιον[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
F and W by Olivier Campanha

Το Σάββατο το βράδυ έκλεισα περιχαρής τραπέζι για να δοκιμάσω το μενού degustation του πολυακουσμένου και βραβευμένου F W by Olivier Campanha στο Κολωνάκι,[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Υπέροχη, αρωματική ψαρόσουπα

Όλα ξεκίνησαν από την αδυναμία μου να πετάξω το κόκκαλο από το ψάρι. Είχα αγοράσει ένα μυλοκόπι  ΝΑ -με το συμπάθειο- από τα ΑΒ μιας και το είχανε σε[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Τσίκνισμα στο σπίτι: κοντοσούβλι στη λαδόκολλα

Η Τσικνοπέμπτη νομίζω πως είναι από τις αγαπημένες μου γιορτές. Όλη αυτή την κρεατολαγνεία σε συνδυασμό με της Απόκριες της βρίσκω brutal και γοητευτική. Το[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
ROSEBUD Κολωνάκι: Μια αναπάντεχη γευστική[...]

Όταν με κάλεσαν να δοκιμάσω το φαγητό στο Rosebud και να γράψω κριτική, ήμουν να σας πω λιγάκι επιφυλακτική. Παρόλο που στην Ελλάδα -και σε όλη τη Μεσόγειο-[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Brunch στο σπίτι: λαχταριστό σάντουιτς με[...]

Τις προάλλες βρεθήκαμε μετά από μπαρότσαρκα στο “Σαν Φρανσίσκο“, ένα νεο-χίπικο σαντουιτσάδικο στον Κεραμεικό που φτιάχνει ίσως τα καλύτερα[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Το “κρεατάκι της γιαγιάς” ή πως να φτιάχνετε[...]

Αν με διαβάζετε καιρό θα ξέρετε για τη μαμά μου, που ενώ βαριέται την κουζίνα, είναι φοβερή μαγείρισσα. Και όχι μόνο είναι φοβερή, αλλά βρίσκει πάντα[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Πέντε νέα λαχταριστά Burgers από τα Fridays

Την προηγούμενη εβδομάδα είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω τα νεά Burgers των TGI (δείτε τα όλα αναλυτικά εδώ ) στο κατάστημα του Κολωνακίου μαζί με τους[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
My favourite meat stew/Το αγαπημένο μου κρέας[...]

Το καλοκαίρι που μας πέρασε φαντάζει πολύ μακριά πια, αλλά πολλά μας έχουν μείνει από αυτό: όμορφες αναμνήσεις, φωτογραφίες, και βέβαια…συνταγές! Καθώς[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Μια ξανθιά να την πιείς στο ποτήρι και το πιο[...]

Θυμάμαι πριν χρόνια, όταν άρχισα να πίνω μπύρα και να μου αρέσει, πάντα έμενα ασυγκίνητη από τη γεύση. Όλες μου φαινόντουσαν απολύτως ίδιες. Είμαι σίγουρη πως[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Ζουμερό μοσχαράκι κατσαρόλας με πάπρικα και[...]

Με την κακοκαιρία και τις χαμηλές θερμοκρασίες πάντοτε κάνω κέφι φαγητό κατσαρόλας με ζουμάκι μπόλικο! Κανονικό comfort food δηλαδή, μια ζεστή[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Το πιο καλοκαιρινό φαγητό: γιουβέτσι, αλλά με[...]

Κυριακή σήμερα και θα σας δώσω μια συνταγή άκρως Κυριακάτικη! Βέβαια καθένας σας θα έχει τη δική του βερζιόν, οπότε το συγκεκριμένο ποστ είναι για όσους δεν[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Χοιρινό ρολό γεμιστό με φέτα και πιπεριές[...]

Το χοιρινό είναι αλήθεια το έχω συνδυάσει με το χειμώνα περισσότερο και γενικά δεν το τρώμε συχνά στο σπίτι. Έχει όμως κάτι το εορταστικό και μπορεί να δώσει[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Ένας διαφορετικός ντάκος και μια μέρα στα[...]

Πριν από λίγο καιρό είχαμε την τιμή ως Bloggers να ξεναγηθούμε στην τεράστια και εντυπωσιακή κεντρική αποθήκη του ΑΒ Βασιλόπουλος στα Οινόφυτα, όπου και[...]

Πηγή: foodjunkie.eu

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy