Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
Καλησπέρα! Η άνοιξη κοντεύει να τελειώσει και τα νέα οπωροκηπευτικά κάνουν την εμφάνισή τους. Είναι κρίμα να ζει κάποιος στην Ελλάδα και να μην απολαύσει τον[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔιπλή χαρά, νομίζω, έχουν τα καλοκαιρινά τραπέζια. Πρώτα πρώτα τα χρώματα: όλα ευφορικά και αισιόδοξα, ντομάτες στην καλύτερη ώρα τους, κολοκυθάκια[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ πρώτη φορά που γεύθηκα τηγανητές μπάμιες ήτανε στην πόλη της Γεωργίας, σε ένα μαγειρείο που σέρβιρε παραδοσιακά φαγητά του Αμερικάνικου Νότου. Μέχρι τότε[...]
Πηγή: bostanistas.grΌπως έχω ξαναγράψει πολλές φορές, οι βόλτες τελευταίως μας οδηγούν σε περιοχές της ευρύτερης Αθήνας αλλά και της Αττικής γενικότερα, που από τύχη ανακαλύπτουμε[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚαλημέρα σας ...και πάλι εδώ!! Οι πασχαλινές προετοιμασίες τελειωμό δεν έχουν αλλά έχουν και τη χάρη τους και τις χαρές τους. Πρέπει όμως να αρχίσουμε να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Ελπίζω το δικό σας Σαββατοκύριακο να ήταν γλυκό, όμορφο, χαλαρωτικό και νόστιμο. Το δικό μου πάντως ήταν μια περιπέτεια... και μάλιστα μια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα ένα πιάτο αγαπημένο, παραδοσιακό και πολύ νόστιμο. Ένα πιάτο γεμάτο άρωμα και γεύση, μελωμένο με μια παχύρρευστη σάλτσα που σε καλεί[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grυλικά 1 κ. αλεύρι από σιτάρι (κατά προτίμηση κίτρινο) 1/2 φλ.τσ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι γάλα ή νερό, όσο πάρει για το σερβίρισμα: φρέσκο βούτυρο και τριμμένη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλημσπέρα σας! Καλή εβδομάδα να έχουμε, με υγεία και ηρεμία. Αύριο είναι 14 Φεβρουαρίου και γιορτάζει ο Άγιος Βαλεντίνος! Για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌταν αποφάσισα να γεμίσω τα μπιφτέκια μου με κατίκι, στην αρχή ήμουν αρκετά δύσπιστη για το αν θα καταλάβω τη γεύση του συγκεκριμένου τυριού. Πίστευα ότι θα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜια γνωστή εταιρεία ζυμαρικών έφτιαξε παραδοσιακά ζυμαρικά με σχήματα εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση. Οι πλεξούδες, εμπνευσμένες από τη Θεσσαλία, είναι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚαινούργιο κοσκινάκι μου δε λέει η παροιμία;; Έτσι κι εμείς δοκιμάζουμε συνέχεια το νέο μας BBQ. Μέχρι στιγμής έχουμε δοκιμάσει ψάρια, κοτόπουλο τα αφράτα μου[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜία εύκολη συνταγή για τυρόπιτα, που γίνεται πολύ γρήγορα. Την είδα σε κάποια εκπομπή στην τηλεόραση και με κάποιες παραλλαγές που έκανα, σας την παρουσιάζω.[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΠαναγίας χτες και μαζευτήκαμε στο σπίτι μας να φάμε οικογενειακώς. Η ζέστη χτες είχε χτυπήσει κόκκινο εδώ και πιστεύω ότι το ίδιο νιώσατε όλοι ανά την Ελλάδα![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑλμυρες τηγανιτες με λαχανικα χαλουμι και μπεικον και σαλτσα ραιτα . (στη συνταγη για τις τηγανιτες προσθετουμε οτι λαχανικα εχουμε στο ψυγειο οτι τυρια μας[...]
Πηγή: irida.blogspot.grΗ τελευταία φορά που θυμάμαι να έχω βγει Τσικνοπέμπτη για φαγητό, ήταν όταν ήμουν έγκυος στον μικρό μου γιο, δηλαδή πριν από 20 χρόνια. Μετά την απίστευτη[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr500 γρ. Βίδες (ζυμαρικά) 200 γραμ. Κατίκι Δομοκού 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 τεμάχιο ψαρονέφρι (300 γρ.) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο ψιλοτριμμένο 1 σκελίδα σκόρδο[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 4 μπριζόλες μοσχαρίσιες (κομμάτι της επιλογής σας) 8 παντζάρια 3/4 φλυτζανιού φουντούκια 1 φλυτζάνι κατίκι Δομοκού 1 1/2 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: sidages.grΕίναι ένα λευκό, απαλό, αλοιφώδες τυράκι, υπόξινο και δροσερό, που γίνεται με φέτα και φρεσκοαρμεγμένο κατσικίσιο ή και πρόβειο γάλα. Έχει λιγότερα λιπαρά από[...]
Πηγή: bostanistas.gr