Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 350 συνταγές
Και ναι! Κλείσαμε τα 5 χρόνια! 5 χρόνια μικρή κουζίνα! 6.490.393 pageviews 906 posts Πάνω από 3.000 επισκέπτες καθημερινά 19.890 σχόλια 914 followers στο blog,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΝίκος Κατσαρός Π. Πρόεδρος ΕΦΕΤ Επιστημονικός Συνεργάτης ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ Σύμφωνα με μελέτες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του Διεθνούς[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΤα φασόλια συγκαταλέγονται μεταξύ των τροφών που πρέπει να καταναλώνουμε σε μεγάλη συχνότητα. Κι αυτό, διότι αποτελούν μια πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης, φυτικής[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα φασόλια συγκαταλέγονται μεταξύ των τροφών που πρέπει να καταναλώνουμε σε μεγάλη συχνότητα. Κι αυτό, διότι αποτελούν μια πολύ καλή πηγή πρωτεΐνης, φυτικής[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜια υπέρπυκνη σάλτσα καφέ, όπως ίσως δεν την έχουμε ξανασυναντήσει (και αυτή στα δοκιμαστικό σωλήνα), και γαρνιτούρα στο κρέας μια τραγανή τηγανίτα πoλέvτας,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Για το κρέας 1 1/2 κιλό ψαχνό αρνίσιο κρέας, κομμένο σε χοντρούς κύβους (ή 1 κιλό αρνίσιο κρέας και ένα μικρό κοτόπουλο, κομμένο στα 6. 1 1/2 φλιτζ. τσ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Για τη ζύμη 2 φλ.τσ. πλιγούρι 2 φλ.τσ. νερό 1 κ.σ. κρεμμύδι τριμμένο 2-3 κ.σ. αλεύρι 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι Για τη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤώρα που επιτέλους έφτασαν τα πολυπόθητα Χριστούγεννα και οι γειτονιές λαμποκοπούν από φωτάκια και στολίδια είναι η καλύτερη ευκαιρία να γίνετε τουρίστες![...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΠλιγούρι (πουργκούρι ή μπλουγούρι ή χόντρος) ονομάζεται το αλεσμένο σιτάρι. Είναι εξαιρετικό υλικό δημητριακό, διότι είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΨάχνοντας για την κανελα, βρηκα τόσα πολλά και πολύ ενδιαφεροντα πραγματα που δεν ηξερα τι να πρωτογράψω! Είναι ένα από τα πλέον κοινά μπαχαρικά που[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΚαλημερούδια και χρονια πολλά, έστω και καθυστερημένα, στις μανούλες. Είχα ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο και σήμερα το πρωί έπαιζα με τις σκέψεις να κάτσω στο[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΌταν για πρώτη φορά πριν κάμποσα χρόνια διάβασα σ’ ένα περιοδικό με θέματα υγείας διατροφής κλπ -δεν θυμάμαι αν ήταν το συνονόματό μου το VITA-για τη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤα κόλλυβα είναι μέρος της θρησκευτικής τελετουργίας της εκκλησίας μας και παρασκευάζονται στα μνημόσυνα των νεκρών μας αλλά και τα Ψυχοσάββατα.Ψυχοσάββατα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤα γιαχνί αποτελούν σημαντικό στοιχείο της τούρκικης κουζίνας και γίνονται με ντοματοπελτέ. Το πλιγούρι υπάρχει σε πάνω από εκατό παραλλαγές και είναι ζωτικό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: Για τα κεμπάπ: 220 γρ. βρασμένα κόκκινα φασόλια ή 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια στραγγισμένα 300 ml ή 1 1/4 κούπας πάνκο (ιαπωνέζικη φρυγανιά) ή[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 4 χοιρινές μπριζόλες 1 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα 2 αυγά 1 χούφτα ανάμεικτα φρέσκα αρωματικά (μαϊντανός, θυμάρι, δεντρολίβανο, φασκόμηλο,[...]
Πηγή: sidagi.grΟ τραχανάς είναι ένα παραδοσιακό ζυμαρικό που φτιάχνεται από πλιγούρι, δηλαδή σιτάρι κοπανισμένο ή αλεσμένο, σιμιγδάλι ή αλεύρι που βράζεται απαραίτητα μέσα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤελικά τρώμε καρκίνο: Δείτε τις επικίνδυνες τροφές H παρακάτω ανακοίνωση του Νίκου Κατσαρού, προέδρου του ΕΦΕΤ, επιβεβαιώσει και ανοίγει τα μάτια του[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.gr