Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Στα τόσα μαγειρέματα υπάρχουν κάποια που αχνίζουν ενθουσιασμό πριν φτάσουν στο πιάτο. Συμβαίνει ξαφνικά, χωρίς κλεισμένο ραντεβού με την αχνάδα τους. Λες κι η[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά για 4 άτομα ½ κιλό παπαρδέλες ή ταλιατέλες 4κουταλιές βούτυρο φρέσκο 1κουνέλι κομμένο σε μερίδες 100 γραμ μπέικον ψιλοκομμένο 18 μικρά κρεμμυδάκια του[...]
Πηγή: cooktherapy.gr[Shutterstock] Το ραγκού αλά μπολονιέζε (Ragù alla bolognese) είναι ένα πιάτο πολύ δημοφιλές σε όλο τον κόσμο, αλλά η αυθεντική συνταγή φτιάχνεται στην[...]
Πηγή: bostanistas.grΛΑΓΚΆΝΕ ΚΑΙ ΡΕΒΥΘΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Δεύτερη Κυριακή του Φλεβάρη και δεν ξεχνάμε το μηνιαίο ραντεβού με την διαδικτυακή ομάδα των Quanti[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr500 γραμ. μοσχαράκι (rump steak) κομμένο σε λεπτές λωρίδες 300 γραμ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες 1 πράσο (ή κρεμμύδι), κομμένο σε φέτες 400 γραμ. παπαρδέλες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠλήρες γιορταστικό vegetarian ή/και vegan μενού χωρίς κρέας Μενού χωρίς κρέας οποιασδήποτε απόχρωσης, ηλικίας και γεύσης. Με υπερνόστιμα πιάτα, ορεκτικά στο[...]
Πηγή: pandespani.com1 κουνελάκι χωρίς το κεφάλι και τα εντόσθια περίπου 2-2,5 κιλά 1 φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι λικέρ μαστίχας 1 φλιτζάνι ιταλικό ξύδι βαλσάμικο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤo άρθρο ενημερώθηκε τον Σεπτέμβριο 2014 Ξεχάστε τη σάλτσα Bolognese ή ραγού με κιμά για μακαρόνια ή παστίτσιο, που ξέρετε. Kάπως έτσι την ξέχασα κι εγώ, που[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλημέρα, καλημέρα!!! Η εβδομάδα της παράδοσης αυτή και σήμερα ταξιδεύουμε στην Κέρκυρα, το αγαπημένο μου νησί και απολαμβάνουμε ένα από τα παραδοσιακά πιάτα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το μαγειρευτό αρνί 60 γρ. ελαιόλαδο 900 γρ. αρνίσια σπάλα, χωρίς κόκκαλο, σε μικρά κομμάτια 200 γρ. κρεμμύδι, σε χοντρό καρέ 100 γρ. καρότο,[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜια ιδιαίτερη κατηγορία ζυμαρικών είναι τα ειδικά, που ξεχωρίζουν με την χαρακτηριστική εμφάνιση που έχουν, και περιλαμβάνει αυτά που έχουν σχήμα φωλιάς[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣτην ιταλική κουζίνα, το ραγού (ragù) είναι μια σάλτσα με βάση το κρέας, το οποίο σερβίρεται συνήθως με ζυμαρικά και δημιουργήθηκε από τον Alberto Alvisi τον[...]
Πηγή: kitchenstori.esΗ αυθεντική σάλτσα μπολονέζ έχει Ιταλική καταγωγή. Η συνταγή της κατατέθηκε στις 17η Οκτωβρίου 1982 από την αντιπροσωπεία της Ιταλική Ακαδημίας Μαγειρικής[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΚαλημέρα, καλημέρα!!! Η εβδομάδα της παράδοσης αυτή και σήμερα ταξιδεύουμε στην Κέρκυρα, το αγαπημένο μου νησί και απολαμβάνουμε ένα από τα παραδοσιακά πιάτα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ συνταγή αυτή είναι μια τολμηρή mare e monte, εξαιρετικά επιτυχημένη όμως, διότι καταφέρνει να ισορροπεί θαυμάσια τα –φαινομενικά– παράταιρα υλικά. Yλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜε τον ίδιο τρόπο γίνεται το μοσχάρι Stroganoff ~ με μοναδική διαφορά ότι το μοσχάρι πρέπει να είναι φιλέτο! Επειδή λοιπόν εγώ έβαλα ποντίκι, γι αυτό και η[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥλικά συνταγής κοτόπουλο: 1, περίπου 1 1/2 κιλό κριθάρακι χοντρό: 500 γρ. ελαιόλαδο: 1 φλιτζάνι σκόρδο: 5-6 σκελίδες κανέλα: 1 ξυλάκι γαρίφαλα: 2-3 αλάτι[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά (για 6-8 άτοµα) 1 κιλό βοδινό στέικ (rib-eye ή φιλέτο), κοµµένο σε λεπτές, µακρόστενες λωρίδες, 500 γρ. (1 πακέτο) φαρδιά ζυµαρικά (παπαρδέλες ή[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ Αυτη η συνταγη προερχεται απο την παραδοσιακη Ιταλικη κουζινα και αναφερεται μεσα στο βιβλιο των αδελφων Σίμιλι " La buona cucina di[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr