κοντοσουβλι προβειο | κουραμπιεδες νηστισιμοι με φυτινη | κεικ αχλαδι νηστισιμο | λιαστή ντομάτα | σαμαλι νηστισιμο βεφα αλεξιαδου | ευκολη μπεσαμελ αργυρω | πενες με κοτοπουλο στο φουρνο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις μοσχοκαρυδα κυμινο

Βρέθηκαν 92 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Focaccia, ένα νόστιμο Ιταλικό ψωμί

Τη Focaccia , το επίπεδο, μυρωδάτο αυτό Ιταλικό ψωμί, την αγαπήσαμε πολύ και στην Ελλάδα, γιατί είναι απλό, νόστιμο και ιδιαίτερα καλοκαιρινό. Τη βρίσκουμε[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Ντολμαδάκια με κιμά και φύλλα μαρουλιού

Πολύ νόστιμα, ανοιξιάτικα ντολμαδάκια με τη γεύση του Φρικασέ, τυλιγμένα σε τρυφερά φύλλα μαρουλιού και συνοδευμένα με βελούδινη σάλτσα αυγολέμονου.[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Για το Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι

Το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας πάντα το θέλουμε προσεγμένο και ιδιαίτερο, όχι κατ΄ ανάγκη πολυτελές. Ένα δύο πιάτα ξεχωριστά, μαγειρευμένα με αγάπη και[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Τηγανητό Ρύζι με Σκόρδο (Garlic Fried  Rice)

Λατρεύουμε την Κινέζικη Κουζίνα, τα αρώματά της, τους ιδιαίτερους συνδυασμούς φρούτων, λαχανικών και ξηρών καρπών που χρησιμοποιεί και τις γευστικότατες[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Κλασικά και εύκολα Spring Rolls με Γαρίδες

Τα Spring Rolls είναι πολύ δημοφιλή σε όλες τις χώρες της Ανατολικής και Νότιας Ασίας, όπως την Κίνα, την Ιαπωνία, την Ταιβάν, την Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, το[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Αυγά με Ντομάτες και Πιπεριές

Τον Αύγουστο στην Ελλάδα οι ντομάτες είναι άφθονες, με πλούσια σάρκα και γεύση. Ευχαριστιόμαστε παραδοσιακές ντοματοσαλάτες αλλά και πολλά φαγητά φούρνου, με[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Πράσινη Σαλάτα με Πλιγούρι

Πλιγούρι (πουργκούρι ή μπλουγούρι ή χόντρος) ονομάζεται το αλεσμένο σιτάρι. Είναι εξαιρετικό υλικό δημητριακό, διότι είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Κολοκυθάκια ψητά με Ντοματάκια και Σάλτσα[...]

Με πολλά από τα υπέροχα καλοκαιρινά λαχανικά μπορούμε να κάνουμε πάρα πολλούς συνδυασμούς! Όχι μόνο απλά να τα βράσουμε αλλά να τα γεμίσουμε, με όποια υλικά[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Χοιρινό με Δαμάσκηνα

Μια τέλεια πρόταση για όσους προτιμούν να έχουν ένα εμφανίσιμο και πικάντικο πιάτο με χοιρινό στο Κυριακάτικο ή το γιορτινό τους τραπέζι. Το κρέας είναι[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Σαλάτα με ψητές πολύχρωμες Πιπεριές με Σκόρδο[...]

Μια πανεύκολη, πολύχρωμη, χαρούμενη και γευστικότατη σαλάτα ή ένα καλοδεχούμενο ορεκτικό για μια οικογενειακή ή φιλική συγκέντρωση! Στολίδι για το τραπέζι μας[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Ένα νέο παιχνίδι ερωτήσεων!

Οι φίλες Κική από το blog Tante Kiki και η Ελπινίκη από το blog Η Μαγειρική μου με προσκάλεσαν να λάβω μέρος σε ένα νέο παιχνίδι με συγκεκριμένους κανόνες,[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Κατσικάκι Φρικασέ

Το φρικασέ είναι ένα γνωστό παραδοσιακό φαγητό με κρέας και χορταρικά. Το κρέας συνήθως είναι κατσικάκι ή αρνάκι, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τα χόρτα[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Κουνέλι Στιφάδο – Rabbit Stifado

Ένα υπέροχο, παραδοσιακό πιάτο για μερακλήδες που το κάνει ξεχωριστό το εξαιρετικής ποιότητας κρέας του κουνελιού. Η προετοιμασία του απαιτεί προσοχή, τέχνη[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Παϊδάκια Αρνίσια με Σπιτική Σάλτα BBQ

Η συνταγή αυτή της σάλτσας Barbeque είναι πολύ εύκολη αλλά και πολύ νόστιμη! Δεν περιέχει κάτι ζωικό, οπότε είναι κατάλληλη και για χορτοφάγους. Διατηρείται[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Ομελέτα με Λουκάνικο και Τυρί Κρέμα – Omelette[...]

Εξαιρετικά νόστιμη ομελέτα , ένα πλήρες και χορταστικό γεύμα. Το μυστικό της επιτυχίας της είναι η σωστή επιλογή του αλλαντικού και το σωστό της πατάτας, ώστε[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Σπετζοφάι – Spenzofai

Το Σπετζοφάι είναι ένα πολύ δημοφιλές, παραδοσιακό πιάτο της Πηλιορείτικης κουζίνας. Βασικό συστατικό του είναι το λουκάνικο, που πρέπει να είναι καλής[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Αρνάκι Γιουβέτσι με Μανέστρα

Για πολλούς αυτό το φαγάκι θεωρείται χειμωνιάτικο. Εγώ το θεωρώ εντελώς καλοκαιρινό, το ιδανικότερο για τις διακοπές και θα σας πω το γιατί. Προμηθεύεσαι ένα[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Μοσχαράκι κοκκινιστό και φουρνιστό

Μια άλλη εκδοχή κοκκινιστού, πολύ νόστιμη και ευπαρουσίαστη. Στα υλικά προστέθηκαν πατατούλες τηγανητές, αγαπημένες μικρών και μεγάλων. Τα πήλινα σκεύη,[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Χοιρινές Μπριζόλες Μαριναρισμένες, στο Φούρνο

Ένα φαγητό οικογενειακό, καθαρά Κυριακάτικο! Το κρέας ψήνεται υπέροχα, διατηρείται τρυφερό και ζουμερό και οι πατάτες μοιράζονται μαζί του τις γεύσεις και τα[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Κρεατόπιτα με Τρία Τυριά

Νόστιμη, πικάντικη, όσο πρέπει, με χρώματα και γεύσεις, πλούσια γέμιση και τραγανό, σπιτικό, πανεύκολο φύλλο. Οικονομική, αν αξιοποιήσουμε μικρές ποσότητες[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Λαχματζούν - Lahmajoun

Μια ιδιαίτερα νόστιμη, ανατολίτικη πίτα, από πανεύκολη ζύμη, που συνηθίζεται πολύ στην Αρμενία, το Λίβανο, τη Συρία, τη Σαουδική Αραβία και τη Νοτιοανατολική[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Ψαρονέφρι με Μουστάρδα και Γλυκό Κρασί Σάμου –[...]

Μια άλλη πρόταση για ψαρονέφρι στην κατσαρόλα, όχι ψητό, όπως συνηθίζουμε. Γίνεται ένα υπέροχο Κυριακάτικο ή εορταστικό πιάτο που θα το αγαπήσουν όλοι. Το[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Αγριογούρουνο Στιφάδο

Ο Αγριόχοιρος ή αγριογούρουνο (επιστημονικά Sus S crofa) είναι ο άγριος πρόγονος των εξημερ ου το κυνήγι του συνδέεται με το όνομα δύο επιφανών ηρώων της[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Σνίτσελ Γαλοπούλας με Κρούστα από Καλαμποκάλευρο

Τα Σνίτσελ είναι η πιο δημοφιλής σπεσιαλιτέ των Γερμανών. Κατάλληλο κρέας για Σνίτσελ είναι το μοσχαρίσιο, καλά χτυπημένο, ή το στήθος κοτόπουλου ή το[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Μπιφτέκια φούρνου με φέτα

Μπιφτέκια, αγαπημένα όλων, ροδοκόκκινα, μυρωδάτα και νοστιμότατα. Η ντομάτα και η φέτα δεν προσθέτουν μόνο εμφάνιση αλλά και γεύση. Το αποτέλεσμα τιμάται[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Ο Μάρτης της Ιστορίας και της Λαογραφίας

Ο Μάρτης ο Πεντάγνωμος ή Κλαψομάρτης ή Βαγγελιώτης ή Φυτευτής ή Ανοιξιάτης είναι ο τρίτος μήνας του Γρηγοριανού ημερολογίου και θεωρείται η αρχή της Άνοιξης.[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy