Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6μεριδες -1-1\2 κιλο αρνισιο μπουτι ξεκοκαλισμενο -3 σφιχτες ντοματες κομμενες ροδελα -200γρ φετα κομμενη σε μπαστουνακια -1 πρασινη πιπερια κομμενη[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 1 βαζάκι ταχίνι 2-3 σκελίδες σκόρδο 2 λεμόνια 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο 2 φλιτζανάκια βραστό νερό αλάτι Εκτέλεση Βάζετε το ταχίνι,το σκόρδο, το[...]
Πηγή: sidagi.grΕπισήμως τουλάχιστον έκλεισε πια το καλοκαίρι - αν και ακόμα περιμένουμε τη βροχούλα που θα το αποτελειώσει - κι οφείλουμε έτσι δύο αποχαιρετισμούς μέχρις να[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτη Λέσβο, περισσότερο ίσως από οποιοδήποτε άλλο μέρος της Ελλάδας, οι ανθοί της κολοκυθιάς είναι από τα πιο περιζήτητα κηπευτικά του καλοκαιριού. Τα πρωινά,[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτην ελληνική γαστρονομία τα αμπελόφυλλα χρησιμοποιούνται σε αρκετές συνταγές. Απ τις πιο γνωστές είναι τα ντολμαδάκια , γεμιστά αμπελόφυλλα δηλαδή με ένα[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΑπό την κ. Berekmeri Vyrini Agnes - Δάφνη Λίμνης Εύβοιας ΥΛΙΚΑ 1 -1/2 κιλό μπούτι χωρίς κόκαλο 2 πράσα κομμένα σε ροδέλες 25 δαμάσκηνα 1 ποτήρι κόκκινο κρασί 1[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΜε την έναρξη της χρονιάς φίλοι μου θα ήθελα να σας ευχηθώ προσωπικά Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Όπως είχα υποσχεθεί σε πολλούς[...]
Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.grΚαλοκαίριασε λοιπόν!!Κι εμείς βρήκαμε ευκαιρία να ξεκινήσουμε τα ταξιδάκια μας στην πανέμορφη και ηλιόλουστη Ελλάδα...έστω και νοερά,έστω και μέσα από την[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΓνωρίζετε πως αν μεταφράζαμε τα σαρμαδάκια (sarma) θα τα λέγαμε τυλιχτά, ενώ αν μεταφράζαμε τα ντολμαδάκια (dolma) θα τα λέγαμε γεμιστά; Και λέγοντας γιαλαντζί[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΥλικά αμπελόφυλλα.............300 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος: 1 κιλό κουκουνάρι: 50 γρ. άνηθος: 1 ματσάκι μαϊντανός: 1 ματσάκι κρεμμύδια ξερά: 2 ρύζι: 3[...]
Πηγή: icookgreek.comΝα 'ναι άραγε η εποχή που αρχίζουν να βγαίνουν τα σέσκουλα ; Δεν είμαι και πολύ σίγουρη, κυρίως διότι υποψιάζομαι ότι πρέπει να έχουν τα ίδια χούγια με το[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr