Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Ένα από τα πιό χρήσιμα άρθρα για κάθε οικογένεια! Ψωμιά, κέικ, ζύμες Ψημένα ψωμιά χωρίς συντηρητικά: Στο ψυγείο 2-3 εβδομάδες, στο καταψύκτη 2-3 μήνες.[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΖΩΜΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ Στην κουζίνα μου ακολουθώ δύο βασικές αρχές : προσπαθώ να αποφεύγω τα βιομηχανοποιημένα και να χρησιμοποιώ όσο το δυνατόν φρέσκα, φυσικά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣτην Ελληνική ύπαιθρο υπάρχουν πολλά άγρια φαγώσιμα χόρτα. Πολλοί δεν τα γνωρίζουν εκτός από ένα δυο είδη, που ίσως έχουμε ψωνίσει για να φτιάξουν χόρτα ή[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 2 μεγάλα κρεμμύδια ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο 1 ποτήρι κρασιού πετιμέζι ½ ποτήρι κρασιού ξύδι[...]
Πηγή: cooklos.grΚι ας μας στραγγίξανε οι επιτήδειοι και οι ανεπρόκοποι. Η περηφάνια δεν μας έλειψε ποτέ. Αυτήν ακριβώς την περηφάνια ένιωσα κι εγώ τις προάλλες για τη διεθνή[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 κιλό μοσχάρι (νουά, μπούτι, ελιά, χτένι) κομμένο σε μερίδες ή μικρά κομμάτια ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 φλιτζ. κρασί λευκό 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 6[...]
Πηγή: cooklos.grTα χτένια, χωρίς υπερβολή κοσμοπολίτικα μαλάκια αφού στην πράξη ζούνε σ’ όλους τους ωκεανούς και γαστρονομικά θεωρούνται vip στην κατηγορία τους,[...]
Πηγή: pandespani.comΗ πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό[...]
Πηγή: pandespani.comTα χτένια, χωρίς υπερβολή κοσμοπολίτικα μαλάκια αφού στην πράξη ζούνε σ’ όλους τους ωκεανούς και γαστρονομικά θεωρούνται vip στην κατηγορία τους,[...]
Πηγή: pandespani.comΗ πρώτη φορά που έφαγα μοσχάρι με κυδώνια ήταν στα εφηβικά μου χρόνια από πολίτισσα μαγείρισα και παρόλο που ήμουν μαθημένος στις γλυκές γεύσεις στο φαγητό[...]
Πηγή: pandespani.comΉταν το τελευταίο μάλλον γεύμα που κάναμε για καλοκαίρι, παρόλο που ήταν μέσα Σεπτέμβρη πια. Ο καλοκαιρινός καιρός μας επέτρεψε όχι μόνο να παραμείνουμε έξω[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο καλοκαίρι που μας πέρασε φαντάζει πολύ μακριά πια, αλλά πολλά μας έχουν μείνει από αυτό: όμορφες αναμνήσεις, φωτογραφίες, και βέβαια…συνταγές! Καθώς[...]
Πηγή: foodjunkie.eu1 ½ kg χτένι σπάλας χοιρινό χωρίς κόκκαλο Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι Λίγο ελαιόλαδο 3 κλωνάρια θυμάρι 3 κλωνάρια μαϊντανό 5-6 κόκκοι μαύρο πιπέρι 3 φλ. κρασί[...]
Πηγή: argiro.grΑγαπημένο μας φαγητό που το φτιάχνουμε μόλις αρχίσουν να βγαίνουν οι αγκινάρες. Υλικά 1800 γρ. μοσχάρι (ελιά ή χτένι) 1 κιλό μικρά κολοκυθάκια 8 αγκινάρες 2[...]
Πηγή: greekmasa.gr2 κιλά μοσχαράκι (χτένι) 2 κολοκυθακια κομμένα σε χοντρές φέτες 2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 2 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 πρασινες πιπεριές χοντροκομμενες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό μοσχάρι (χτένι σπάλας ποντίκι ή ουρά) κομμένο σε μπουκιές 2 κ.σ. αλεύρι 8 κρεμμύδια στιφάδου 2 μεγάλα καρότα κομμένα σε χοντρές φέτες 2 κλωνάρια σέλερι[...]
Πηγή: argiro.grΗ φίλη του blog μας, η Mary , μας στέλνει την συνταγή της για γκιούλμπασι, η οποία όπως μας εξομολογείται κάνει θραύση όποτε την σερβίρει. Την συνταγή αυτή η[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΦαγητάρα μεγατόνων λουκούμι σας λέω!!!Μοσχαράκι με μελιτζάνες σκέτη γλύκα!!!Που αυτή τη φορά πρόσθεσα και πατάτες περασμένα από το τηγάνι κ το απογείωσε η[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑπό την παραμονή των Χριστουγέννων όλη η οικογένεια ήταν ανάστατη! Θα κοινωνουσαμε την μέρα που γεννιόταν ο Χριστός όπως έλεγε η γιαγιά μου και έπρεπε να[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr