Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 42 συνταγές
1 μαρούλι άισμπεργκ 1 γαλλική σαλάτα 1 ματσάκι ρόκα, χωρίς τα χοντρά κοτσάνια 1 ματσάκι μυρώνια (ή μαϊντανός, αν δεν βρούμε) 1 μεγάλο πορτοκάλι 1 μεγάλο[...]
Πηγή: gastronomos.grΈνα ταψί με ψητό αρνί, αρωματισμένο με σκορδάκι και δεντρολίβανο παρέα με νόστιμες ροδοκοκκινισμένες πατάτες, λίγοι μπορούν να το παρακάμψουν. Εμείς[...]
Πηγή: kitchenstori.esΠροτάσεις... update 19-2-2015 Επαναφέρω μια χρήσιμη ανάρτηση για το τραπέζι της Αποκριάς , και ελπίζω αύριο να κάνω το ίδιο για το τραπέζι της Καθαράς[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜέλι, ξερά φρούτα και μυρωδικά για να γλυκάνετε τις παγερές χειμωνιάτικες μέρες και νύχτες... Photo: recipegreat.com Διαβάζοντας συνταγές του Μεσαίωνα για[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ αλήθεια είναι πως είχα χρόνια να πιω μπύρα . Προτιμούσα το κρασί ή το ούζο ανάλογα με την περίσταση. Η μπύρα ήταν ένα ποτό που δεν με ενθουσίαζε ... Όταν[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΗ συνταγή που θα διαβάσετε είναι από το εστιατόριο Νυκτερίδα . Ετοιμάζοντας τα καλοκαιρινά μενού (επειδή είναι βασική πολιτική του εστιατορίου και του[...]
Πηγή: bostanistas.grΈξω ξημερώνει. Καθισμένη στην άκρη του κρεβατιού, κρατάω το κεφάλι μου με τα δυο μου χέρια και τα μάτια μου κλειστά. Σαν να προσπαθώ να κρατηθώ από αυτό το[...]
Πηγή: bostanistas.grΟικονομικός και εύκολος μεζές! Επιστροφή στο blog μετά από αρκετές μέρες. Ο λόγος απουσίας ήταν ευχάριστος και θα τον ανακοινώσω μόλις ετοιμάσω το κέρασμα![...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαλή σας μέρα!!! Ήμουν 15 χρονών περίπου όταν πήγαμε για διακοπές στο Πήλιο. Υπέροχο μέρος!! Το βουνό των Κενταύρων συνδυάζει τόσο αρμονικά γραφικά χωριά (αν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥπάρχουν μερικά φρούτα τα οποία έχουν μια άμεση γοητεία, ένα ορισμένο "κάτι" που προσελκύει τις αισθήσεις, είτε αυτό είναι η μυρωδιά τους, η όψη τους, είτε η[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr1½ κιλό αρνάκι κομμένο σε μερίδες 1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 μεγάλα κυδώνια 2 κ.σ. πετιμέζι 1 ξύλο κανέλα αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι[...]
Πηγή: argiro.grΌταν ήμουν μικρή, ο παππούς μου είχε σε κάποιο χωράφι μηλιές που αργότερα αντικαταστάθηκαν με κυδωνιές και σε κάποιο άλλο αμπέλια. Η χρήση φρούτων σε κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣτην εποχή τους κυδώνια πετιμέζι, οπότε είπαμε να φάμε ένα σοφιγάδο. Το φαγητό έλκει την καταγωγή του από τη Λευκάδα, το έχω δει πριν πολλά χρόνια σε εκπομπή[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣε ηλικία μόλις 1 χρόνου – βρέφος ακόμα – ο πεθερός μου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Σμύρνη. Οι γονείς του κρατώντας αυτόν και την νεογέννητη αδελφούλα του[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο σοφιγάδο είναι ένα πολύ παλιό φαγητό της χώρας μας. Έχει την καταγωγή του από την εποχή της ενετοκρατίας και διαθέτει μια ιδιαίτερη γλυκόξινη γεύση.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο Donkey & The Carrot είναι η απόδειξη πως η κουζίνα και η μαγειρική δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Συνταγές από εσάς για εσάς, με λεπτομερή περγραφή και[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΔημήτρης Μαυρίκος: «Τρία πράγματα κυριαρχούν στο μυαλό μου σχετικά με αυτή τη συνταγή: η Ελλάδα, η Ρόδος και η γιαγιά μου. Η Ελλάδα, γιατί οι γίδες αφθονούν[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο πιο τρυφερό κομμάτι του χοιρινού κρέατος μεταμορφώνεται σε ζουμερό ρολάκι, γεμιστό με φρούτα και σερβίρεται με μια ξεχωριστή σαλάτα ντρεσαρισμένη με[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΈφτασε η εποχή για τα κυδώνια και το πετιμέζι, ευκαιρία να φάμε ένα γλυκόξινο σοφιγάδο. Μοσχάρι, λοιπόν, πετιμέζι, λίγο ξύδι και κυδώνια, το φαγητό έλκει την[...]
Πηγή: bostanistas.gr