Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 47 συνταγές
Μπιφτέκια μπριζόλας, Μπιφτέκια με καρύδια και κόκκινο λάχανο, Μπιφτέκια και το μυστικό τους για να σας ζητούν όλοι την συνταγή !!!, Μπιφτέκια και το μυστικό τους για να σας ζητούν όλοι την συνταγή !!!, Μπιφτέκια με διαφορετικές πατάτες πεντανόστιμες !!!, Μπιφτέκια με διαφορετικές πατάτες πεντανόστιμες !!!
Φτάσαμε στην Τσικνοπέμπτη αλλά εγώ κοιτάω αυτο το 2013 και δεν το πιστεύω! Φτάσαμε όμως και σήμερα θα σας προτείνω μερικά πιάτα σε περίπτωση που γιορτάσετε[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΌσοι έχουμε τρέλα με το φαγητό και είμαστε ερασιτέχνες μάγειρες/μαγείρισσες, είναι δύσκολο να βρούμε ομοϊδεάτες που να μπορούμε να μοιραστούμε αυτή μας την[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλησπέρα σας από την ηλιόλουστη καικαλοκαιρινή πια Θεσσαλονίκη! Ο καιρός πια φωνάζει, ζητάει θάλασσα, παραλία, διακοπές! Σε λίγο τελειώνουν και τα σχολεία[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΖωμός λαχανικών - http://oikaliteressyntagesmou.blogspot.com/2011/11/blog-post_322.html Ζωμός κοτόπουλο -[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜια συνταγή που βρήκα σε ένα παλιό ένθετο του Vita και μου άρεσε. Για τα ψητά μας (και όχι μόνο) ή για να το χαρίσουμε σε όσους αρέσει η μαγειρική. Λένε πως[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜπροστά στο Χασάπη!!! 1. Θα πρέπει να γνωρίζουμε τι κομμάτι κρέατος θα ζητήσουμε, για να είναι κατάλληλο για το φαγητό που θα μαγειρέψουμε. 2. Ο Χασάπης μας[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ .... ΧΟΙΡΙΝΟΥ Χοιρινό - σε ποια κομμάτια κόβεται - τρόποι μαγειρέματος Το χοιρινό που αγοράζουμε, συνήθως προέρχεται από[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΠρόσφατα γυρίσαμε από μία σύντομη επίσκεψη στην Τοσκάνη, η οποία μας μάγεψε κυρίως με την ομορφιά της φύσης και με τα μεσαιωνικά χωριά της. Ακολουθούν[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ τελευταία φορά που θυμάμαι να έχω βγει Τσικνοπέμπτη για φαγητό, ήταν όταν ήμουν έγκυος στον μικρό μου γιο, δηλαδή πριν από 20 χρόνια. Μετά την απίστευτη[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠηγαίνοντας προχθές το Σάββατο να ψωνίσω πρόσεξα κάτι αξιοσημείωτο: έχει σημειωθεί μια σημαντική μείωση στον όγκο των τροφίμων που αγοράζει ο κόσμος κάθε[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grφυλάμε και στην κατάψυξη να έχουμε για ωρα ανάγκης!! ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΘα ασχοληθούμε με το μοσχάρι το οποίο και προτιμάτε από τους Έλληνες για την καθημερινή τους διατροφή,έχει καλά και ποιοτικά κομμάτια και σίγουρα κάποια για[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΥλικά Μοσχάρι από μπριζολίκι 70% Αρνί χωρίς λίπος 25% Αρνίσιο λίπος 5% Μπαχαρικά Αλάτι 2% Ζάχαρη 0,77% Σκόρδο (γκρανουλέ) 0,7% Κίμινο 1,6% Γλυκό πιπέρι 0,3%[...]
Πηγή: greekmasa.grΠ όπως «Πεθερικά» Το μεγαλύτερο πρόβλημα που προκύπτει μέσα σε λίγα λεπτά είναι ότι μπαίνει η κουζίνα σου στο μικροσκόπιο (και το υπόλοιπο σπίτι, βεβαίως,[...]
Πηγή: greekcook.grΣυνήθως το μοσχάρι το έχουμε συνδυάσει με χρονοβόρα φαγητά κατσαρόλας, κιμά ή μπριζόλες στα κάρβουνα. Εδώ όμως έχουμε μια συνταγή πανεύκολη, που δε χρειάζεται[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΌταν πρόκειτε να αγοράσουμε αιγοπρόβειο κρέας, το πρώτο πράγμα που επιλέγουμε είναι αν θα πάρουμε ντόπιο ή εισαγόμενο. (Το εισαγόμενο είναι συνήθως φθηνότερο).[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο pandespani με το Athens Daily Secret , την πιο μεγάλη λίστα μυστικών για την Αθήνα που τα μοιράζεται με πολύ κόσμο με καθημερινά mails και αναρτήσεις στο[...]
Πηγή: pandespani.com